Naravno da mozes, Mislim da svaki exc ima 6 brzina, a ako ima da se kupi vece deklo ili bilo sto sto bi povecalo zapreminu ulja i jos staviti ventilator na hladnjak i to je to
Moj drug Vanja je vozio exc450 i isao je sa njim vrlo cesto u visednevne ture po Balkanu.A znam jos ljudi koji voze exc a pogotovo stari rfs 450 i 525 koji su nedoder.
Meni su prije par god u gostima bili 10 Austrijanaca i zajedno smo napravili turu od 5 dana po Crnoj Gori gdje je bilo 95 % makadama. Motori koje smo vozili su svi bili KTM i to jedan freeride250, 3 exc350, 3exc450, 3exc 500 i jedan exc300 2t. Ja sam bio vodja puta i mooorao sam bas dobro planirati rutu zbog malih rezervara (7-10l) jedino je neko imao na motoru rezervar od 13-4 l. Treceg dana smo se malo zaigrali pa mi je ko drugi ,u reonu NK , do Jovan skocio u pomoc i donio 2-3 bidona goriva na Vucje. ja sam vozio pozajmljeni exc 350 koji mi se nije nesto dojmio, nije bilo hemije

. Probao sam sve motore i 450 i 500 su u sustini isti stim sto 500 ima malo vise snage i obrtnog ali nista spektakularno. motor koji me je najvise odusevio je exc 300. Po svemu je bio ispred pa cak je i po potrosnji bio bolji od exc350 kojeg sam ja vozio, do duse coek je malo laganiji inace a i na gasu a i vise zna od mene puno.
Tako da hard motori mogu biti po nekad i adv motori ali sigurno ne i stalno
Da na pomenem ljudi sa kojima sam vozio su puno bolji vozaci od mene ali u toj voznji sam ih mogao i trebao voditi sa mojim xr650r-ali nisam htio da se ,,mucim,,sa kurblom. Scah rec da je sve to lagano mogao proci i 690enduro koji je u rangu samojim xr650r samo naravno bolji moderniji u svakom pogledu. Tu je sad i ova Husqvarna 701 sto je u sustini plavi ktm.
Opet koji god kupis vrlo je vjerovatno da ces posle odredjenog stecenog iskustva u terenu htjeti da nesto promijenis aaa nase trziste je bas malo i slabo se kupuju i prodaju enduro motori. Zato 5x mjeri pa onda odlucuj, ili sklopi aranzman sa Ivanom i rentiraj motor od njega i uzivaj da ti ne bude kao meni 2010 ili 11 godine kada sam imao wr450f i za godinu sam sa njim bio 2 puta u voznji i grickao svoja jajca i prodao ga jer nisam imao kad da ga vozim