TREBINJEEEEEEEEEE LUDO BURAZERU

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Re: TREBINJEEEEEEEEEE LUDO BURAZERU

Post by Gugi »

bu2rider wrote:ljudi......bilo je pre.pre dobro..i kad to kazem ne pretjerujem sigurno....hrana je bila odlicna..pasuljo :D je bio vrh sto kaze nikola iz bara na svako zrno je pisalo TRT pa vi vidjite kakav je :D :D ...bio je zaista fenomenalno..toliko pijanih ljudi motora....i svega drugog i niti jedan incidet niti nista ruzno...tu ne racunam turiranje i "pucaje" to je sastavnio dio ovakvih skupova ...a i neka malo ..valja opalit koji "metak"(TRT)..
:lol: :lol: :lol: Ne nego TNT :dance:

Dobar pasulj daleko se čuje :mrgreen:
shajo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: xrv750 rd04
kawasaki 250r

Post by shajo »

hahahahahahahahaha mislim da je najbolji dogadjaj kad je ziri odradio svoj dio posla hahahahah

vrlodobar 3 :)
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Post by goku »

vidim radi cenzura :lol: :lol:
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

gugi sampione....ali imas ti jos tu lijepih slika sa bine dok je bila ona mala gologuza :lol: :lol: :lol: ...
a mislim da je ziri bio na visini zadatka i sto je najvaznije realan i nepodmitljiv nikako :roll: :roll: ..nikom nikom nismo progledali kroz prste...mozda je bilo zavirivanja pod suknju ali kroz prste ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
shajo
Grijač guma
Grijač guma
kawasaki 250r

Post by shajo »

imam ja strashnih slika,

foto seshn drage nam striptizete, samo chekam stevana da mi donese faking aparat
BULDOG
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: yamahu R1 2008g cveno bjelu

Post by BULDOG »

LJUDI BILO JE LJUDO I NEZABORAVNO NOCILI SMO U HOTER LEOTAR BILO NAM JE KAO NA EKSKURZIJI U OSMOM LUDOOOO HAHAHAHAH BILO JE MASU :obscene-drinkingbeer: :obscene-drinkingdrunk: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :character-smurfette: :character-smurfette: :character-smurfette: :character-smurfette: :character-smurfette:
[youtube][/youtube]Mk-Shark Tivat
wrong rider
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by wrong rider »

ma bezveeeze ništa nijeste propuštili :whistle:
shajo
Grijač guma
Grijač guma
kawasaki 250r

Post by shajo »

http://s662.photobucket.com/albums/uu34 ... nje/strip/" onclick="window.open(this.href);return false;

sifra trebinje
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

Evo, napokon ugrabih malo vremena da i ja dvije recem. Posto mi je ovaj internet u Pluzinama tek instaliran, majka mi samo sifru zna, pa sam morao pricekat dok zavrsi oko krava da mi sifru da :)!!

Dakle htio bih se zahvaliti cjelokupnoj NLB bandi na izvanrednom duzenju, posebnom mojim sugradjanima :) : pero drive-u i junioru, strikanu i bratanicu, fat boy-u, mi ermano Gugiju, ZoranuM - ljudini velikog znanja i ogromnog iskustva, bu2 rider-u, mom sapatniku na beverly-ju - on samo muke moje zna, jagerbd-u, nico-u iz susjednog grada Bara :), Filipu, Zeljku, Madzi, Milanu - banditu sa okupatorskom masinom, onome paparacu i "nepristrasnom, nepotkupljivom clanu zirija" shaju, (ako sam koga zaboravio od drustva, prastajte...)
Bilo je eeeeeextra. Cast je bila biti sa vama, momci. Jedva cekam sledece duzenje.
Evo i javno obecanje, cim se ovogodisnje grozdje ubere, i vino sazre kako treba, donosim ga na rostilj koji pero drive bude organizovao, kao neophodno ljekovito sredstvo za podmazivanje grla.
Toliko od mene za sada, slika ce biti nesto kasnije, samo da ovi Pluzinski internet proradi kako treba :D!

Pozdrav iz suncem obasjane Budve,
grozni
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

E da, Mrvica, zena mog zivota.... Na nju sam potpuno zaboravio :)!!!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Post Reply