Prasinjanje 2010-2080...Dr. Mracni corner

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Prasinjanje 2010-2080...Dr. Mracni corner

Post by NikGold »

ja nesto nevidim da ovi deerovi lose izgledaju, kompletni su , utegnuti sa svim cijelim plastikama i nemaju ostecenja i mana. Stara skola i samim tim zastario dizajn sto ce vukove i medjede u sumi kuda vozimo bas iznervirati i uvrijediti pa im se ovom prilikom izvinjavam za pretrpljeni bol u oku njihovom. 8-)
+1389+
Off-road
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: DR650se

Post by Off-road »

Ma ja kad spominjem sminkanje, mislim na neku malo modernije plastike i malo naljepnica i neki moderniji far i stop svijetlo, sve to ima na se naruci za neki normalan novac, gledao sam po netu, a vjerujem da su motori dobri.
Ne bih da vrijedjam tudji rad, vidim da se radilo oko njih :)
Cim si ti taj motor rastavljao do u sraf, znaci samo da si ga volio i da ti je bio drag, a ne ceraj dok ide, pa kad stane nije bitno vidjecemo onda.
A na googlu stvarno su ga nahvalili kvalitetom, pogotovo za pocetnike je odlican kazu.
Jedino ima modela sa nekom zajebanom manom gdje su izbusili rupu kroz neki zupcanjlik, nisam bas najbolje upratio, kazu ako to eksplodira u voznji, a desavalo se, najebo si, em sto ode masina, em sto odes i ti sa masinom :)
Ljubishnja
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM EXC 450

Post by Ljubishnja »

Da se i ja ukljucim. Prvi motor mi je bio TT600. Sve je to odlicno kvalitetno aliiiii ja i on se nismo bas najbolje razumjeli. Najcesce je vozio dje on oce a ne dje bi ja. I tako je prolazilo vrijeme,vozio sa Jankom svkakve terene i situacije, i ukapirao dvije stvari prvo da je teren jedina lokacija koja me zanima kad je voznja motora u pitanju i drugo da TT definitivno nije motor za mene. Sjeo na Jankov DR i posle 100m ukapirao da je to to. Na Avto net nasao prvi oglas zvali posli trgovali ocarinili registrovali...Slicno iskustvo je i Janko imao. Posle toga smo i iz Srbije uvezli njegov motor. Znaci recept je da preciziras sto trazis i nemas problema...
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Ti vozis dr šesta godina
+1389+
Off-road
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by Off-road »

@Lubishnja
Ja sam u citavu ovu pricu offroad voznje krenuo bez bilo kakvog iskustva. Oduvijek sam zelio enduro motor i rekoh sebi prije mjesec dana "e vala ima napokon da kupim sebi jadan".
Ono sto meni treba kao pocetniku je upravo nesto kao ovaj DR, da je izdrzljiv, lak za voznju, ne prejak, plus je sto mogu da ga registrujem.
Ima taj problem sa balansirajucim zamajcem kod nekih modela, ali istrazivajuci po netu, kazu ljudi da se ne desava bas precesto.
Sa druge strane nahvaljen je na sve strane. Negdje sam procitao, mozes da ga bacis sa litice spustis se dolje upalis i vozis.
Meni je najbitnije da on radi, da me ne zeza u voznji, i da ne provedem dva mjeseca odmora doma, mjenjajuci sajle, releje, prekidace, kablove...
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

Kako je lijepo vidjeti da se prica o enduro motorima : ))

Ali kao sto vidis, nije ga lako naci. No, kad ga nadjes, zaboravis sve muke poslije prve voznje! :)
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

i ako smijem, ajde da ovu temu nastavimo neđe đe je već započeta neka ovakva. mislim da ih ima nekoliko. ili otvorite novu temu. nemoj ovđe da se pumpa! ovđe ćemo posle gledat slike tvojih prvih padova, i prevrtanja. i smijat se kad budeš gumu krpio :mrgreen:
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Post by jovan »

Ima li kakvih planova za vikend, oće li se đe voziti?
Off-road
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by Off-road »

Ja sam doma za tri nedelje, pa tamo iza desetog januara da vidimo sta i kako dalje.
Javicu se Janku da vidim ta dva DR-a, a javicu se i ovdje u slucaju da se u medjuvremenu jos nesto pojavi.
U svakom slucaju imam neku okvirnu sliku kako stoje stvari.
Pa sto kaze Poka, ovdje da nastavim sa slikama :)

Izvini Jovane, sto te prekidoh u organizovanju vikenda ;)
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

A mozda bi i mogli malo, nijesmo odavno. Ja okacih snowboard opet za klin tako da mogu dva tocka : ))
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply