E moj Nikašu...nema što da se rečeLavlje-Srce wrote:Sto ste digli te noseve oce li rec ko o cemu se radi??
a ja imam što dić',provjereno.

E moj Nikašu...nema što da se rečeLavlje-Srce wrote:Sto ste digli te noseve oce li rec ko o cemu se radi??

Uvjek sam tu za akciju pa i paljenje organizatora. Mislim, tesko mi je ali sto se mora, mora se. Svi po 5 eura da damo za drva i hepokocke. Mislim da je javno pogubljenje organizatora i meteorologa najbolje uz brojne TV ekipe. Ali moramo naci nove organizatore za ovu akciju jer ovi ce biti zauzeti. Posle toga idemo svi negdje na rucak i pivo. I organizatori (svih akcija) naravno, nema smisla da ikoga preskacemo.Madza wrote:Organizatori snose donekle posledice ucesnika akcije.
Pobunjena gospodo kad ste tako ogorceni sto akcija nije odrzana ovog vikenda zasto niste iskoristili takav vikend za voznju?
Nesto ne vidjeh nikoga da se vozi za vikend?
Nijednog ne vidjeh na motor za vikend...da ne pominjem zadnjih mjeseci!
Ajmo sad da spalimo organizatore zato sto su im par meteorologa dali pogresnu prognozu.Sledeci vikend idemo i sto sad,prezivjecemo!
Ko dodje da je dobrodosao,ko ne neka mu je sa srecom sto god da je!

Cao, drugari,Madza wrote:Organizatori snose donekle posledice ucesnika akcije.
Pobunjena gospodo kad ste tako ogorceni sto akcija nije odrzana ovog vikenda zasto niste iskoristili takav vikend za voznju?
Nesto ne vidjeh nikoga da se vozi za vikend?

naravno nanice odradicemo mi to, ja samo volim da se salim,nisam ovde nikad bio radi prepirke nego radi sale i caskanja sa dragim prijateljimananica wrote:najlakse vam se pobuniti i organizatore okriviti za sve... bolje vam je fino da ne komentarisete nista nego da dodjete sledeci vikend... vrijeme se nikad nije moglo vratiti unazad i sad bi trebali da zavrsite svaku prepirku... nije ovo tema za prepiranje oko odlaganja nego za dogovaranje kad se ide i kako cemo obradovati tu djecu...