Freeman wrote:Ako zelimo da stvarno skrenemo paznju na nas, onda moramo ponavljati aktivnosti s vremena na vrijeme. Za bi po mom misljenju bolje bilo da sada organizujemo davnje krvi, a na proljece mozemo nesto drugo. A mozemo reci da iza svega stoji organizcija NLB (ili kako ce se vec zvati), nema veze sto je registracija u toku.
Mislim da bih ja mogao da zavrsim televizije IN i Atlas.
Dobrovoljno davanje krvi....
- Gugi
- Silovatelj krivina

Re: Dobrovoljno davanje krvi....
- mirko_pet
- Biker wannabe

- Vozim: Qingqi Vista 150
Pozdrav
Ako sad napravimo akciju da dmo krv, do proljeca ce proci dovoljno vremena da mozemo da je ponovimo. Ja sam za to da sad organizujemo "dobrovoljno davanje krvi", a na proljece cemo imati iskustvo pa mozemo od toga praviti medijski spektakl, ako bude interesovanja...
Ako sad napravimo akciju da dmo krv, do proljeca ce proci dovoljno vremena da mozemo da je ponovimo. Ja sam za to da sad organizujemo "dobrovoljno davanje krvi", a na proljece cemo imati iskustvo pa mozemo od toga praviti medijski spektakl, ako bude interesovanja...
Dok ne probam lava, za mene je svinja car zivotinja...
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Hajde da probamo da definisemo datum... S obzirom da je sezona odmora gotova i da smo svi verovatno tu, ja bih da predlozim da mi to uradimo u toku sledece nedelje, recimo cetvrtak?
Hajde da cujemo misljenja...
Hajde da cujemo misljenja...
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
kad u cetvrtak? i dje, jer mi treba malo vremena da dodjem ja do tamo iz nk, a radim do 16h
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Freeman
- Grijač guma

Ajde da napravimo neki spisak, da vidimo koliko bi ljudi doslo.
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
racunajte na mene (A+)
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
A+
ali ipak mislim da je recimo subota ujutro idealan termin ii za medije i za ljude koji rade....
a sto se medija tice treba ih bas "alarmirati" gledao sam kolege iz Hrvatske pa to je bilo i na vjestima i svugdije...svi su to ispratili..tako da i mi moramo poraditi na tome dobro!!!!
ali ipak mislim da je recimo subota ujutro idealan termin ii za medije i za ljude koji rade....
a sto se medija tice treba ih bas "alarmirati" gledao sam kolege iz Hrvatske pa to je bilo i na vjestima i svugdije...svi su to ispratili..tako da i mi moramo poraditi na tome dobro!!!!
- Gugi
- Silovatelj krivina

Be pljus Jelensko 0,5 toćeno pljus Nišićko 0,5 toćeno pljus 0,5 jagnje pljus (kako god) 0,5 lignje(kako god) pljus dagnje(kako god)...
Last edited by Gugi on 04 Sep 2009 15:14, edited 1 time in total.
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Jbg, u petak imam operaciju (kod oralnog hirurga) - jedino da me neko od vas upiše kao dužnika tamo, pošto neću moći ni da dođem :S