Moto Deda Mrazevi 2010 - prijave i spisak ucesnika

Locked
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Re: Moto Deda Mrazevi 2010 - prijave i spisak ucesnika

Post by Space Director »

Za ovu akciju smo odlucili da to bude dom u Bijeloj iz sledeceg razloga, a to je da tesko mozemo skupiti 5000, 50.000 ili 100.000eura sto bi ucinilo da se njima zivot u domu promijeni drasticno na bolje. Ali mozemo gestom da ih obradujemo i darujemo im malo paznje koja ce njima vise znaciti od poklon paketica koji ce sadrzati slatkise i neku malu igracku. Na to idemo, a ne na veliku materijalnu korist koju im mi sa 500-600 (koliko procjenjujem da cemo skupiti) mozemo ucinjeti.

Eto, to su ti razlozi.
Uglavnom, vasi predlozi su na mjestu i ako se ikako mogne, i ja sam za to da se nesto ucini i u ove dvije institucije, ali postavlja se pitanje koliko smo moćni i podržani za tako nesto.

"Malo rukah, malena i snaga, jedna slamka medju vihorove" - ;)
I kad stojim tesko me pratiti...
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Space Director wrote:Za ovu akciju smo odlucili da to bude dom u Bijeloj iz sledeceg razloga, a to je da tesko mozemo skupiti 5000, 50.000 ili 100.000eura sto bi ucinilo da se njima zivot u domu promijeni drasticno na bolje. Ali mozemo gestom da ih obradujemo i darujemo im malo paznje koja ce njima vise znaciti od poklon paketica koji ce sadrzati slatkise i neku malu igracku. Na to idemo, a ne na veliku materijalnu korist koju im mi sa 500-600 (koliko procjenjujem da cemo skupiti) mozemo ucinjeti.

Eto, to su ti razlozi.
Uglavnom, vasi predlozi su na mjestu i ako se ikako mogne, i ja sam za to da se nesto ucini i u ove dvije institucije, ali postavlja se pitanje koliko smo moćni i podržani za tako nesto.

"Malo rukah, malena i snaga, jedna slamka medju vihorove" - ;)
Ja se slazem sa Spaceom. Odluka je vec pala i mislim da je kasno da je mijenjamo iz prostog razloga sto su u domu vec obavijesteni i ocekuju nasu posjetu, te s toga bilo bi jako neozbiljno da sada kazemo 'nismo vas posjetili jer neka druga djeca zasluzuju nasu paznju vise nego vasa'. Ideje stoje i mislim da bi to bili odlicni proekti za buducnost, ali za sada mislim da je mnogo bolje da kreativnost i volju alociramo na realizaciju ovog dogadjaja. One at the time...
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Ja i moj strom ćemo učestvovati... ja prilogom, a strom sa Vulfijem, jer ja ne mogu zbog zdravlja i žute krštenice :mrgreen:
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

iako se slazem da ima mnogo ugrozenije dijece, ovo je akcija za dijecu iz Bijele i treba da se drzimo tog kursa. Sa ubacivanjem novih predloga u sred akcije moze samo da se ugrozi prvobitna ideja sa nusproizvodom da se ni ostale ideje ne ostvare. Drzimo se plana pa boze zdravlja i druge ideje ce se ostvariti.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Da sam znao da je vec donesena odluka i da se krenulo u akciju nebih nista pominjao zato dragi adminne brisi ove suvisne postove da nastavljamo tamo gdje smo stali. poz
+1389+
Space Director
NLB Moderator

Post by Space Director »

Postovi nisu suvisni, nego jako dobro predlozi na mjestu.
Ako ima volje da se neko dodatno potrudi i nadje kakvog sponzora koji bi bio voljan da donira nesto prigodno ili nama preostane sredstava (u sta sumnjam) nece nam kruna sa glave pasti da odemo i do njih.

Nastavljamo dalje.. ;)
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Zbog dogovora koji padaju mimo foruma i ne znanja da nas vec u Bijeloj ocekuju,mi smo dali ove predloge.
Sto kaze Nik Gold "da sam znao ne bih pominjao"
Vazi ljudi,posto se vec cvrsto utvrdilo dje ce se,da onda ostale domove ostavimo za sledece akcije!
Idemo ...Bijela!!!
urke
Grijač guma
Grijač guma

Post by urke »

DrMracni wrote:iz Nk
Dragan (tdm)
Luka
Urke
Zoran Nk
DrMracni

sto se tice ucestvovanja u voznji... hm... entuzijazam postoji a vidjecemo kako ce se stvari odvijati. Nazalost ja ta 2 vikenda necu biti tu
ako bude promjena javljam
Mracni,imamo jos jednog kandidata iz nk-a -Lazo ce ici sa nama
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

odlicno!
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Space Director
NLB Moderator

Post by Space Director »

Nocas je palo malo okupljanje, nesto dogovora i prikupljanja novca!
U srijedu se javljam sa tacnom cifrom koju imamo za sada. Takodje, ako je neko u namjeri da ucestvuje, krajnje je vrijeme da krene sa tim jer se datum primice, neosjetno, imamo manje od 3 sedmice do 19tog.
Locked