Husqvarna Nuda 900 R
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Re: Husqvarna Nuda 900 R
Konačno su objavljeni i neki tehnički detalji za ovaj motocikl. Zaista se radi o dvocilindrašu iz BMW-a ali je prečnik cilindra povećan za 2mm, dok je hod klipa povećan za 5,4mm te se radna zapremina povećala sa 798 na 898 kubika. Kompresioni odnos je ekstremni i iznosi 13,2:1. Nova je i radilica zbog čijeg dizajna Huskvarna ima ,,jedinstven karakter''. Naime, ugao paljenja je 315 stepeni. Povećan je i prečnik ventila, pa su tako usisni dimenzija 33, a izduvni 28,5 mm. Rezultat su 105 KS i 100 Nm. Rezervoar za gorivo smješten ispod sjedišta ima zapremenu od 13 litara, ali iz fabrike obećavaju autonomiju od 260 km. Ram je preuzet sa modela BMW F 800 GS, s' tim da je kraći za 50 mm, te je izmjenjen prihvat upravljača da bi se isti mogao više zakretat. Na prednjem kraju je Saš (Sachs) viljuška sa prečnikom štapova od 48 mm, dok se nazad nalazi Olins (Ohlins) amortizer. Za kočenje su zadužene komponente na kojima piše Brembo, a sastoje se od dva diska prečnika 320 mm na prednjem točku koja pritišču četvoroklipna monoblok klješta, dok se na zadnjem točku nalazi disk prečnika 240 mm koji pritiskaju dvoklipna klješta. Još kažu da je visina sjedišta na 87,5 cm, te da je, zahvaljujući pojedinim djelovima od karbona, težina manja od 175 kg. To bi otprilike bilo to. Zasad.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
aufff...s.ve ovo zvuci mnogo brutalno...iako mi je iskreno malo ruzan...ali siguran sam da ima brutalne perfomancei ciklistiku...volio bih ga provozati....wulfy wrote:Konačno su objavljeni i neki tehnički detalji za ovaj motocikl. Zaista se radi o dvocilindrašu iz BMW-a ali je prečnik cilindra povećan za 2mm, dok je hod klipa povećan za 5,4mm te se radna zapremina povećala sa 798 na 898 kubika. Kompresioni odnos je ekstremni i iznosi 13,2:1. Nova je i radilica zbog čijeg dizajna Huskvarna ima ,,jedinstven karakter''. Naime, ugao paljenja je 315 stepeni. Povećan je i prečnik ventila, pa su tako usisni dimenzija 33, a izduvni 28,5 mm. Rezultat su 105 KS i 100 Nm. Rezervoar za gorivo smješten ispod sjedišta ima zapremenu od 13 litara, ali iz fabrike obećavaju autonomiju od 260 km. Ram je preuzet sa modela BMW F 800 GS, s' tim da je kraći za 50 mm, te je izmjenjen prihvat upravljača da bi se isti mogao više zakretat. Na prednjem kraju je Saš (Sachs) viljuška sa prečnikom štapova od 48 mm, dok se nazad nalazi Olins (Ohlins) amortizer. Za kočenje su zadužene komponente na kojima piše Brembo, a sastoje se od dva diska prečnika 320 mm na prednjem točku koja pritišču četvoroklipna monoblok klješta, dok se na zadnjem točku nalazi disk prečnika 240 mm koji pritiskaju dvoklipna klješta. Još kažu da je visina sjedišta na 87,5 cm, te da je, zahvaljujući pojedinim djelovima od karbona, težina manja od 175 kg. To bi otprilike bilo to. Zasad.
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
ovo je vec cisti luksuz, napravljen samo za divljanje i nista vise
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Vidji mu gume fabrichke Merzeler M5 na cistokrvnog street fight-era, nebi ih ni oni stavljali bez neke... 
Ja sam ih stavio prije njih na moju ZDREBICU
Ja sam ih stavio prije njih na moju ZDREBICU
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Opasno izgleda nema sto... nego cini mi se strasno 'visoka'... Ne vidjeh tu mjeru nidje...
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
SlavkoPejovic wrote:Opasno izgleda nema sto... nego cini mi se strasno 'visoka'... Ne vidjeh tu mjeru nidje...
wulfy wrote:Konačno su objavljeni i neki tehnički detalji za ovaj motocikl. Zaista se radi o dvocilindrašu iz BMW-a ali je prečnik cilindra povećan za 2mm, dok je hod klipa povećan za 5,4mm te se radna zapremina povećala sa 798 na 898 kubika. Kompresioni odnos je ekstremni i iznosi 13,2:1. Nova je i radilica zbog čijeg dizajna Huskvarna ima ,,jedinstven karakter''. Naime, ugao paljenja je 315 stepeni. Povećan je i prečnik ventila, pa su tako usisni dimenzija 33, a izduvni 28,5 mm. Rezultat su 105 KS i 100 Nm. Rezervoar za gorivo smješten ispod sjedišta ima zapremenu od 13 litara, ali iz fabrike obećavaju autonomiju od 260 km. Ram je preuzet sa modela BMW F 800 GS, s' tim da je kraći za 50 mm, te je izmjenjen prihvat upravljača da bi se isti mogao više zakretat. Na prednjem kraju je Saš (Sachs) viljuška sa prečnikom štapova od 48 mm, dok se nazad nalazi Olins (Ohlins) amortizer. Za kočenje su zadužene komponente na kojima piše Brembo, a sastoje se od dva diska prečnika 320 mm na prednjem točku koja pritišču četvoroklipna monoblok klješta, dok se na zadnjem točku nalazi disk prečnika 240 mm koji pritiskaju dvoklipna klješta. Još kažu da je visina sjedišta na 87,5 cm, te da je, zahvaljujući pojedinim djelovima od karbona, težina manja od 175 kg. To bi otprilike bilo to. Zasad.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva