Sve je lijepo to zalaganje,ali mislim da će novoizabrani prešjednik A(socijacije)M(oto)K(lubova) sprovesti odluku Centralnog Komiteta
Hvala na pažnji i srecan Vam Dan Republike,naravno,vjernicima!

caesar wrote:Dusebriznici? Nije to lose ime za novi MK

veskotg wrote:Ovo prije je da se malo opuštite.
Sve je lijepo to zalaganje,ali mislim da će novoizabrani prešjednik A(socijacije)M(oto)K(lubova) sprovesti odluku Centralnog Komiteta![]()
i na ovaj SVETI DAN
![]()
![]()
(za neupućene-DAN REPUBLIKE JUGOSLAVIJE) donijeti odluku po kojoj ćemo se svi ,nadam se,ophoditi odgovorno i nećemo zakerati i izmišljati neke nove kockaste točkove i okrugle trouglove
![]()
![]()
.
bog ti pomoga sa ovimsLowRider wrote:veskotg wrote:Ovo prije je da se malo opuštite.
Sve je lijepo to zalaganje,ali mislim da će novoizabrani prešjednik A(socijacije)M(oto)K(lubova) sprovesti odluku Centralnog Komiteta![]()
i na ovaj SVETI DAN
![]()
![]()
(za neupućene-DAN REPUBLIKE JUGOSLAVIJE) donijeti odluku po kojoj ćemo se svi ,nadam se,ophoditi odgovorno i nećemo zakerati i izmišljati neke nove kockaste točkove i okrugle trouglove
![]()
![]()
.
Ne valja to tako, ja bi da se podijelimo u sto vise grupa, da isprozivamo koga mozemo isprozivat, a onda da se naljutimo i onda svako svoj posa da se konacno moze rec a maki mi te ruke.