RAFTING

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Re: RAFTING

Post by Roki »

obadvije varijante zvuce prelijepo jos samo recite kad bi to bilo odprilike
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

aj zobla sabi ova dva dana u jedan da bi i ja moga da pobjegnem od kuće
+1389+
Tolja
NLB Moderator
Vozim: i raznosim Pizze

Post by Tolja »

Ja bih rado posao ali samo da slikam :)
Uzivancija .....http://prodivingmontenegro.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

NikGold wrote:aj zobla sabi ova dva dana u jedan da bi i ja moga da pobjegnem od kuće
:clap: :clap: :clap:
Takodje....Uh , ide mi se ,ali sto vise za jedan dan... :roll:
blazo.milic
NLB Moderator
Vozim: GS1200 Adventure

Post by blazo.milic »

Ma ljudi moze i jedan dan, nije problem ali mislim da nam je bolje 2 dana jer onda imamo bolje druzenje.
Ali kako god vi odlucite.
Aj da vidimo u ovih par dana kakvo je raspolozenje pa presudjujemo
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
blazo.milic
NLB Moderator

Post by blazo.milic »

Posto vidim da ima zainteresovanih evo i ova varijanta

Program jednodnevnog raftinga ( 18 km )
Brstanovica – Kamp „Grab“ – Scepan Polje

•Prihvat gostiju po dolasku na Šćepan Polje oko 10 h terenskim vozilima i dolazak na Brštanovicu, polaznu tačku raftinga
•Priprema za rafting (opremanje gostiju kacigama, sigurnosnim pojasevima, odgovarajućom odjećom i obućom za zaštitu od vode )
•Početak raftinga oko 12 h.
•Spuštanje najatraktivnijim bukovima i brzacima na Tari ( Borovi, Varda, Ćelije, Vjernovića buk…)
•Pauze tokom raftinga na lokacijama pogodnim za predah, fotografisanje, kupanje… ...
•Dolazak na kamp Grab oko 14 h gdje goste očekuje, u prekrasnom ambijentu nad samom obalom rijeke, samoposluživanje sa domaćim sprecijalitetima
•Nastavak raftinga do Šćepan Polja oko 15:30 h, izlet i fotografisanje pored obliznjih vodopada
•Završetak programa na Šćepan Polju oko 17:30 h.

Cijena: 44 eura
blazo.milic
NLB Moderator

Post by blazo.milic »

Aj da stavim i ostatak teksta:

Opširnije informacije o raftingu u organizaciji kampa GRAB mozete dobiti na web stranici http://www.tara-grab.com" onclick="window.open(this.href);return false; ili pozivom na broj tel.u agenciji Anitra +382 83 200 598. Rafting će pričiniti zadovoljstvo – kako najmladjima, tako i osobama u poznijim godinama, željnim uzbudjenja i uživanja u prelijepim krajolicima. Naši rafteri su iskusni, odlični poznavaoci čitavog toka Tare, i sa vama će sa velikim zadovoljstvom podijeliti nesvakidašnju avanturu savladavanja pjenušavih bukova i brzaka bistre ljepotice. Naravno, uz sigurnosne pojaseve i kacige.Rafting oprema se oblači preko kupaćeg kostima ili šortsa i majice.

Vaše je da sa sobom ponesete odjeću kojom ćete zamijeniti,nakon raftinga, nezaobilazno mokar šorts, kupaći kostim ili majicu.Čamci za rafting su izrađeni od najkvalitetnijih materijala za plovidbu divljim vodama. Navedene cijene su bez zaracunatog PDV-a.

Kamp «Grab» vas poziva na jedinstvenu avanturu najljepšim evropskim kanjonom.
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

blazo.milic wrote:Koleze

evo sam dobio ponudu od kampa GRAB

Program dvodnevnog raftinga ( 18 km )
Brstanovica – Kamp „Grab“ – Scepan Polje
Prvi dan:
• Prihvat gostiju po dolasku na Šćepan Polje oko 13 h i dolazak terenskim vozilima na Brštanovicu, polaznu tačku raftinga.
• Priprema za rafting (opremanje gostiju kacigama, sigurnosnim pojasevima, odgovarajućom odjećom i obućom za zaštitu od vode).
• Početak raftinga oko 15 h.
• Spuštanje najatraktivnijim bukovima i brzacima na Tari ( Borovi, Varda, Ćelije, Vjernovića buk…).
• Pauze tokom raftinga na lokacijama pogodnim za predah, fotografisanje, kupanje
• Dolazak na kamp Grab u predvečerje
• Smještaj u bungalovima ili šatorima sa već pripremljenim krevetima (na kampu mozete iznajmiti pribor za pecanje, brdski bicikl, na pripremljenoj stijeni probati prve alpinističke korake, i još mnogo toga…)
• Bogata večera od 19-20 h, sa specijalitetima ovog kraja, i uvijek toplim hlebom iz naše pekare
• Uzivanje uz muziku i vatru na drvenim terasama i pod savardacima pored same rijeke- cjelovečernji provod.
Drugi dan:
• Doručak od 9-10 h
• Nastavak raftinga do Šćepan Polja, izlet i fotografisanje pored obliznjih vodopada
• Završetak raftinga dolaskom na Šćepan Polje oko 13 h.
Cijena: 62.80 eura
Bogami , kada se malo bolje ovo izanalizira ,nije losa ponuda , samo sto treba obezbijediti rucak za prvi i drugi dan (ako nema tamo da se nesto kupi ,ponijeti rostilj ili kakve sendvice)...sto Blazo kaze , druzenje bi bilo zveeeek...ipak za jedan dan je sve sabijeno , a i ne mozemo popiti koje pivo "vise" :D ...ovako ,uvece :P :drool: max. opustanje :violin:
Sutra jos malo spustanje , rucak....i doma...
Svidja mi se ideja :clap:

blazo.milic wrote:Evo me sada bez cijena

Ja sam mislio da vidimo jesmo li zainteresovani i da fino podjemo nekog 9 i 10 maja?
Mozda i 2-3?
Aj javljajte odgovara li kome i ako odgvoara da rezervisemo.

E da, ako nas bude 10 ili vise dobijamo popust!!!!
Pa super , nebi ni valjalo manje da nas ide...
Mada mislim da je bolje u drugoj polovini maja ,mozda cak i kraj mjeseca ,jer ce vodostaj biti super ,temperatura vazduha malo veca ,pa samim time prijatnija, a priroda jos ljepsa ...do tada ce sve ozeleniti ,prolistati i mirisati...

To je moj prijedlog ,a ako se odluci drugacije , bice prihvaceno :dance: :clap:
blazo.milic
NLB Moderator

Post by blazo.milic »

Ova varijanta da imas veceru poslije spustanja je odlicna.
Probao sam.
Ujutro neki lagani dorucak, onda oblacenje, spustanje a kada se vratis, .......
Nema potrebe za nekim rostiljem ili sl (po meni) ali kako se vecina dogovori.
Samo da vidimo mozemo li se pokupiti.
Ako mozemo da idemo sa organizacijom
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

meni lično odgovara više 9 maj varijanta, a s obzirom da uglavnom se već planira đe će ko za prvomajske praznike... mislim da će i ostali bit za tu varijantu.
meni je ok varijanta od 18 km, kako jednodnevna tako i 2dnevna. ona od 80 i kusur km je katastrofa, predugo a i nije mi neki doživljaj. ovo je kraće a vodostaj je odličan. sad ga treba uvatit dok je još visok. dakle, ja sam ZA varijantu 9-10 maj i tura recimo od 2 dana. meračenje, blaga pijanka uveče, ma kuliranje breeeeeeeee ;)
Locked