jovan wrote:
Tesko ces naci kramponku u dimenzijama za tvoj motor za prednji tocak, za zadnji imas dosta dobar izbor. Ima nekih kramponki za prednji tocak od 17 inca koje se koriste na malim kros motorima za juniore, pa potrazi, naci ce se nesto.
Bas bih volio da vidim GSR600 sa kramponkama kako gazi preko Lole i Sinjajevine, a tek preko Ponikvice, pa na Maganik...

Ja sam zavrsio sa davanjem savjeta, od sad samo dajem podrsku za sve sto nekom padne na pamet da uradi, svejedno niko ne prihvata nikakav savjet u vezi sa motorom.
A ne, pazi. Nije da nisam uvažio tvoj savjet, samo sam se možda pogrešno izrazio. Ja bih i sada uzeo ovaj motor, nakon svega, opet bih uzeo GSR-a, al bih volio da mogu da ga provozam po nekada i makadamom. Ne bih se ja stalno vozio of road, jer meni prvenstveno treba za transport do posla, po asfaltu i da je kroz grad zgodan i može se provući po bijeloj.
Samo po nekada, kad dodjem do kraja asfalta, bih nastavio po makadamu. To je 10% moje ukupne vožnje.
RockerArm wrote:CAMARO SS wrote:Ovaj enduro virus poceo opako da hara

Haha....jeste...virus iz laboratorije Doktora mračnog...ebola je malo dijete za njega

Sve sam više u fazonu da kupim i neki enduro, pored ovog, da imam za "prašinarenje".
Gledao sam ove klipove Mračnog i bukvalno sam bio ljubomoran.