Podgorica - Tolmin i okolina - jul 2016

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Re: Podgorica-Tolmin i okolina.

Post by VeDzA »

poka wrote:Janko, kad te ovakvi ljudi isprate u rane jutranje sate, ne može se ništa pokvarit!

Imageimage hosting adult

e jesu drugarcine :clap: :clap: :clap:
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

a jesu kunem ti se! da nas ne ispratiše, bi nas tukla kiša po vas dana. i još da ti rečem da Saša pasoš ne zaboravi (po prvi i jedini put ikad), ostvario bi se onaj plan da sa nama idu do kraja. Pa i dalje od toga!
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

ko ima ovakve prijatelje neprijatelji mu nisu potrebni
+1389+
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

Moram poku ispravit radi citalaca(ako ko cita ista),nije tacno da smo sva trojica isli jadranskom mag.,isao je samo poka.Stavise,poka je bio jedini na cijelu jadransku magistralu,cak i ako je bilo vozaca,nikome nije bilo vruce kao poki.Sto je najgore,poka je znao i za alternativni put preko bosne,kuda gole zene bacaju cvijece pred tocak i divani se sa titom u pauzama,ali...ne odosmo tamo,nit nam barem pokaza taj put :cry: :cry:

Image

Image

Image

Image

upload gambar
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Dobar je onaj bijeli klio iza odje

VeDzA wrote:
poka wrote:Janko, kad te ovakvi ljudi isprate u rane jutranje sate, ne može se ništa pokvarit!

Imageimage hosting adult

e jesu drugarcine :clap: :clap: :clap:
Hold your horses, man
Freeride
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR

Post by poka »

eto meni jedinome bješe vruće. srećom! :mrgreen:
i da nije bilo ovih kojima je bilo ladno usput, ne bi mogli stić šanse nema! a stigli smo! i to čak do Zadra (ja mislim, nisam baš siguran)!!!
a jesmo li?
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

Evo da se i ja pridruzim

Dan prvi:

Pocelo je vrlo veselo, ekipa spremna za Tolmin se odjednom uvecala :)

Image

Medjutim na granici je nedostajao jedan pasos tako Slavko i Sasa nijesu mogli dalje :)

Image

Bas su tugovali zbog toga :D

Image

Mi smo dalje nastavili, i prva pauza je bila Neum

Image

Istina je da je prvi dan voznje bio izuzetno tezak, temperatura je bila bas onakva kakva i treba da bude sredinom jula kad je vedro :) :) a istina je da sam i ja vise htio jadranskom nego kroz Bosnu, mozda iz razloga sto je Bosna vise oprez nego uzivanje. Govorim o odredjenim dionicama koje su mi poznate.

Image

Uz mnogo potrosenih litara vode dodjosmo nekako i do naseg kampa u Zadru, tik uz vodu

Image

Image

I moram priznati kad sam uskocio u more da sam jako brzo zaboravio muke cijelog dana :)

Medjutim, kad sam poceo da sklapam sator novi problemi su nastali (srecom tokom cijelog putovanja to su bili i jedini)

Image

Pukla sipka satora a uvece najavljeno nevrijeme....

Jovane, da samo znas nacine na koji sam koristio sivu traku, odusevio bi se :) :)
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR

Re: Podgorica - Tolmin i okolina - jul 2016

Post by poka »

Dolazak u ovaj kamp je bio pravi spas

Image

Dobro ljudi u opusteni holandjani I svedjani. Sve su Vas pozdravili puno! :lol:
A pogledajte na sto smo mi licili taj Dan!

Image

Posle vise nego korisnog kupanja u more, pojeli smo neko sttasno jelo. Domacini bas ugostise I chastise vinom finim. U ugodnom razgovoru objasnise I kompletnu situaciju u Hrvatakoj, I to jednom recenicom "lips NASA, ko se snasa" :)
Mi smo I'm objasnili da je Kod med I mlijeko, I da mi iz tog razloga ovim putovanjem obiljezavamo jadan od najznacajnih datuma u istoriji crnogoraca. Prije svega da ustanka u drugom svjetskom ratu! a nije manje znacajan mi onaj drugi dogadjaj koji se desio na isti Dan, samo malo ranije.

Noc je za spavanje. Ova je bila uz buru I kisu I ....... Ja sam spava!
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

Sve je bilo ka sto poka rece,nemam sto dodat,osim da potvrdim da je poka spava . .

Svanu drugi dan,i put jos nije poceo :)
Drugi vezni dan za Tolmin,odakle bi prava avantura trebala da pocne.Ovaj put moram pofalit poku,jer nas je predlogom da idemo ka tolminu gorskim dijelom hrvatske,spasio pakla do Rijeke(kuda je bio plan),koji je bio neminovan...(iako nije nista rekao kuda konkretno,ali ajde...zagrlismo ga)
Dakle.iz Zadra za Gracac,pa Gospic,Otocac,Ogulin,Vrbovsko i usli u slo na GP Petrina.Prelijepi predjeli,sjajni za voznju.Bez saobracaja,temperatura izmedju 20 i 30....idealno!Prolazi planinski dio,sumoviti dio...dobar utisak je ostavio i dio od Vrbovskog,vozili smo uz rijeku,nekim hr selima uz samu granicu sa slovenijom,mnogo dobro.Udjosmo u sloveniju,i prva pauza bjese grad Kocevje,dje ova dvojica spazise intersport.Ivu je na sator popustila greda :O,pa svratismo da trgujemo novi.Meni ne naspavanome nije trebalo ni govorit da ostanem kod motora..blejim okolo i osmjeh na umorno lice izmami prodavnica djecije opreme,sa nazivom Dolgi Uhec(iliti nas Dusko Dugusko :D)

Dalje kroz sloveniju vise nismo imali problema sa vrucinom,ali jesmo sa mrakom koji jnas je uveliko vata.Pojacavamo tempo i sttizemo na vrijeme u cuveni Tolmin :) nisam siguran,ali mislim da predjosmo preko 500???

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

image sharing sites
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR

Post by poka »

Aaaa kako mi stoji onaj sorc za kupanje! Top!!!!
Post Reply