Gasho wrote:Nista kad ne moze stolnjak da potegne...
Sad mi vrag ne da mira.. Htio bi taj clanak imat pred sobom da ga iscitam... Imam puno pitanja, na koja sebi ne mogu dat odgovor

Gasho wrote:Nista kad ne moze stolnjak da potegne...

Charuga wrote:`Ja zaista neznam zasto prave testove kada bi jednostavno mogli da pozovu par ljudi iz ovih krajeva i resili bi se muka.......

OBIS wrote:
Vjerovatno nisi cuo za friziranje izvjestaja, testova i narucenih studija odredjenih firmi, da li si cuo za aferu sa volkswagenom o podmicivanju sredstava informisanja i laziranju testova ovakve vrste. Postoje casopisi koji imaju odredjeni ugled i drze ga i oni koji se pordaju.
Jedino ako razumijes o cemu su pisali da nam kazes koji su kriterijumi bili uzeti za bodovanje, cijena, izdrzljivost, servis, vozne karakteristike, brzina, snaga, zastita o d vjetra. Interesuje me po cemu to honda cb 1000r moze bit bolja od KTM superduk ili kawasaki z 1000 od stritfightera?
Ma lako za to, nego se meni cini da charuga sve preosobno shvaca, ili je u mom slucaju problem u nejasnom pisanju, ili ostavljam krivi dojam.OBIS wrote:
Jedino ako razumijes o cemu su pisali da nam kazes koji su kriterijumi bili uzeti za bodovanje, cijena, izdrzljivost, servis, vozne karakteristike, brzina, snaga, zastita o d vjetra. Interesuje me po cemu to honda cb 1000r moze bit bolja od KTM superduk ili kawasaki z 1000 od stritfightera?