Kawasaki KLE 500

Sto se sve danas vozi.....
Post Reply
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Re: Kawasaki KLE 500

Post by kopljas »

I sa tobom se slazem... Ali koliko god da me ubedjujete, nikada ne moze biti isto kad putujes sa zenom ili drugarima.... To ne znaci da je sa zenom lose, naprotiv.. Plus, razmislite i o sledecem: krecemo na put recimo moja supruga, ja, Roki, Hogar, Ice, Space, Duka, itd... Mislite li da ce njoj biti interesantno sa nama? Nema sanse, muske price itd... Nemojte sad da mi se pretvarate da OBOZAVATE da se vozite sa zenama :D
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

A zamisli, krecemo na put ja, moja supruga, ti i tvoja supruga. I kad negdje stignemo, recimo na neko more, gospodje podju na plazu, a mi po unutrasnjosti vozikamo motore. I kada se vratimo kuci, gospodje nas nece ispitivati gdje smo bili, jer su bile (uglavnom) sa nama, a nece ni praviti probleme kad ocemo da kupimo nesto novo od opreme, jer ce to i njima valjati :D
kopljas
NLB Moderator

Post by kopljas »

Hogar wrote:A zamisli, krecemo na put ja, moja supruga, ti i tvoja supruga. I kad negdje stignemo, recimo na neko more, gospodje podju na plazu, a mi po unutrasnjosti vozikamo motore. I kada se vratimo kuci, gospodje nas nece ispitivati gdje smo bili, jer su bile (uglavnom) sa nama, a nece ni praviti probleme kad ocemo da kupimo nesto novo od opreme, jer ce to i njima valjati :D
Ima tu istine, slazem se ja, ali samo pod uslovom da svi vodimo supruge (mislim mi koji ih imamo)... A i meni to vodjenje zena, iz ovog tvog primera izgleda samo kao da mi trazimo izgovore i opravdanja kako bi vozili motor :)
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

Meni ne treba izgovor da bih vozio motor, ali mi treba izgovor da saspem pare u njega :D
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Mene zena ne pusta na motor nigdje bez nje. Mene je strah od zene. Ona sprovodi strahovladu i ne daj boze da joj kazem da idem negdje sa drustvom .... a i kad je povedem ( oprostite, kad me povede ) sa drustvom negdje onda se tu vode samo zenski razgovori........
E Kopljasu, Kopljasu al me razocara
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
kopljas
NLB Moderator

Post by kopljas »

:D :D :D :D :D
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

Roki wrote:Mene zena ne pusta na motor nigdje bez nje. Mene je strah od zene. Ona sprovodi strahovladu i ne daj boze da joj kazem da idem negdje sa drustvom .... a i kad je povedem ( oprostite, kad me povede ) sa drustvom negdje onda se tu vode samo zenski razgovori........
E Kopljasu, Kopljasu al me razocara
E gleote :( :( :(
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

Poslednji update na mom djogatu - originalni iskrivljeni volan (takav je bio kad sam ga kupio) je zamijenjen novim, pravim ka' strijela. Tom prilikom montirane su i grijane rucke (uh, kako su mi falile par puta, al vise nece :D). Zahvaljujem se majstor Vladu (Gornja Gorica) i toplo ga preporucujem svim bikerima zbog korektnog odnosa, strpljenja, profesionalnosti i sasvim prihvatljive cijene.

Fotografije slijede, pa ocijenite sami:

Image
Izgled novog volana sa ruckama.

Image
Kontrola grijanja rucki.

Image
Izgled rucki i (veoma pomno biranih) utega (koji se tako slazu uz boju motora :D).

Image
Helga pozira.

Image
Hogar pozira :D.

Image
Ufatila me Helga dok sam dovodio motor u adekvatan polozaj za poziranje :D :D :D
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Neka si stavio ručke sa grijačima jer sad kad zahladi,valjaće :lol:
Naravno da se šalim,bez ljutnje,odlično izgleda i volan i ručke. Tegići su se super uklopili,a motor ti izgleda fenomenalno,jako puno biranih detalja ima na njemu. :clap: :clap:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »