Okupljanje u Kolasinu 28.08 u 10h

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Locked
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor

Re: Okupljanje u Kolasin

Post by Hellboy »

Naci cemo nesto, ne sjekiraj se ;). Ti samo nabavi vrecu ili podlosku, jer to tesko da cu i za sebe imati :). Trebao si sa nama da podjes na bjelasicu onaj dan da ne kisnemo sami :D
Charuga
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: ZX-10R

Re: Okupljanje u Kolasinu

Post by Charuga »

Ja se provozah prosle godine jednim delom rute...za one koji nisu videli na BJB:

Image
.................... Jednom GREEN EVERGREEAN ..................
Jocko Africa
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Twin Africa XRV 750

Post by Jocko Africa »

>>>> Ciao Bobane. Sjajna ideja za koju vjerujem da ne moze biti niukom pogledu los izbor.Bjelasica je predivna a sto se mene tice imam potpuno povjerenje u tebe i tvoj izbor tako da sto god da isplaniras Ja sam tu,odma pored ili iza Tebe///Pozdrav bickeru!
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma

Post by Hellboy »

Evo ocrtana ruta, mislim da cemo svuda moci proci sa motorima, imaju neke staze ucrtane, al ja ih nikad nisam ni sreo, a neko kaze da jeste. Staze obiljezene zelenom bojom su puteljci kuda cemo morati pjeske, ma malo noge da protegnemo i obiljezio sam gdje se nalazi planinarski dom. Ovo je samo jedna od nekoliko mogucih ruta. Mogu da obiljezim i ostale, al na svakoj od njih ispadne da se bar jednom mora proci istim putem da bi se sve obislo, npr da se spustamo do Jelovice tj.blizu berana da bi se primakli motorima do jezera, a ovako mozemo al malo pjesaka sto ce isto uciniti uzitak i zadovoljstvo.

Image
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma

Post by Hellboy »

Jocko Africa wrote:>>>> Ciao Bobane. Sjajna ideja za koju vjerujem da ne moze biti niukom pogledu los izbor.Bjelasica je predivna a sto se mene tice imam potpuno povjerenje u tebe i tvoj izbor tako da sto god da isplaniras Ja sam tu,odma pored ili iza Tebe///Pozdrav bickeru!
Brate bit ce dana za megdana :))). Ma ima da uzivamo ;)
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma

Post by Hellboy »

Charuga wrote:Ja se provozah prosle godine jednim delom rute...za one koji nisu videli na BJB:

Pa da li da te ocekujemo ljetos da nam se pridruzis?
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma

Post by Hellboy »

A nesto ste se svi ohladili od ove ture, sta vam bi sad kad se primace???
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma

Post by Hellboy »

Jocko Africa wrote:>>>> Ciao Bobane. Sjajna ideja za koju vjerujem da ne moze biti niukom pogledu los izbor.Bjelasica je predivna a sto se mene tice imam potpuno povjerenje u tebe i tvoj izbor tako da sto god da isplaniras Ja sam tu,odma pored ili iza Tebe///Pozdrav bickeru!
Brate bar me ti iznevjerit neces, moram sa nekim podijelit ovaj uzitak ;)
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Brato ljeto je pred nama , a nešto nam se ne ide da se patimo gore no da uživamo . Je li se rastopio snijeg ili ga ima još podosta. poz
+1389+
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma

Post by Hellboy »

Bio sam prekjuce opet gore i snijega jos uvijek ima u uvalama, ali je on i gotov za nekih 20 dana. Naravno da necemo ici da se patimo, vec da uzivamo, mada je Jocka i mene uhvatila strasna kisa i grad na vrh planine pa pored svega toga smo uzivali :D . Sacekat cemo da se otopi jos ovo malo i onda da je napadnemo ;)
Locked