NIKOV predlog za mjesecno okupljanje

Post Reply
Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Re: NIKOV predlog za mjesecno okupljanje

Post by Slowhand »

Rijeka je izvrstan izbor...
A gdje ide ovaj put.......
cetinje086
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: MOTO MORINI Corsaro

Post by cetinje086 »

ne, na rijeku imaju jos dva restorana oni vjerovatno imaju sve, ali su cijene jace....
What goes around comes around
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Morate biti svjesni da te cijene koje su sad tamo nece vazit za nas nego cemo poci da se dogovorimo sa gazdom i garantovano cemo dobiti popust da bude kako svima odgovara. Ja da drzim restoran i da mi dodje ekipa koja ce svaki mjesec na isti datum dolazit kod mene na ruchak bio bih glup kad im nebi napravio najbolju mogucu cijenu, tako da sto se cijene tiche, napravicemo je dje god bilo, ne sjekirajte se nece bit preko 10 eura pa da ce sve izgoret (u to podrazumijevam ruchak i jedno pice).
Samo je bitno da se svi slozimo oko mjesta i sto je jos bitno da preciziramo tacan datum kad je okupljanje tamo da ne bude svaki mjesec o jadu da se zabavljamo i otvaramo svaki mjesec novi topic da bi se iznova i iznova dogovarali kad i sto.
Znachi odma preciziramo datum, mjesto, vrijeme i svaki mjesec mozemo da se oslonimo na to zivotom da cemo se nac tamo. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

bolje mijenjat ta mjesta e će nam omrznut onaj put do R. Crnojevića poslije 2gog puta :D
šalim se malo, kako god odlučite ja sam za, i RC mi odgovara zaisto, samo razmisli o tome da nećemo svaki put ić da jedemo nešto. Za neke sastanke neobavezne predlažem Ninov kafić G, do Frke. Totalno ok atmosfera, Nino je naš čojek, imaju se đe motori parkirat... a i ako ćemo pravo, rađe njemu da napravimo pazar no nekome nepoznatom
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Ice, sto se tice pura prema rijeci crnojevica, potpuno se slazem s tobom, jos kad dodas lokalne stanovnike koji koji voze ka sumanitu tim putem,a put je takav da se moras vrlo pazljivo mimoilazit, onda ne daj Boze, moze nekome prisjest taj izlet. Ince moj zavicaj je par kilometara prije rijeke, tako znam o cemu pricam. A i ljeti kad upece ona bozija jabuka tmao je ka u lonac, iako je pri vodi, jedino je uvece ladnije.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Pucajte sa predlozima ja sam za shto god, najbitnije mi je druzenje! ;)
Slazem se za Ninov kafic ali ipak mislim da je to mjesto kao sto i sam reche Ivane da je to mjesto za neobavezno druzenje koje svakako posjecujemo i posjecivacemo "usput", ali sam ja mislio na neko "zvanichno" mjesto da imamo vazda u jedan dan u mjesec da se zna.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

što znam, to kad staviš na kalendar i zaokružiš ispada baš kao obaveza, a treba se viđet motiv obaveze, osim druženja i zaebancija. Mislim da ako već imamo to okupljanje jednom mjesečno da bi valjalo bit neko pristupačnije mjesto, a opet van grada. Prvo mi pade nam na Vranjinu - onaj restoran od Plantaža jel? Fino pođemo kod njih, ugovorimo cijenu za grupu i uživamo. Mada što se mene tiče za sve sam varijante, tako da pucajte s predlozima, družimo se vozimo se i polako pa sve u crveno! ;)
Markenzi Pg
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Husqvarna SM610

Post by Markenzi Pg »

To za R.Crnojevica Ste Potpuno Upravu,Tamo se Vozi rally Svakodnevno.!.Ali Opreznija Voznja i nema Problema.
Moje mishljenje je Da se ne Organizuje Bukvalno svaki mjesec Konstantno,jos na istom mjestu.
Meni je Bolja Varijanta da se Unaprijed Dog svaki mjesec dje se ide i kako,Podje se ....Dog se Cijena itd...I tako sledecih Puta,ako se ima dovoljno pristalica.Npr se spisak ovdje,odredi se datum,i onda dalje.
Jer ce Nekome Dosaditi,SMetati,i Nece odgovarati Ta Obaveza svakog Mjeseca.
To Je neko moje mishljenje,Reko da I da ja dam Moj neki moj lichni predlog. ;)
OBIS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Ducati Puma patike

Post by OBIS »

Rjeka Crnojevica je super lokacija, a i nemora svaki put na isto mjesto a i moze :-) Niko vidim da su svi ok za tvoj predlog e sad posto si dao ideju vrjeme je da prelomis i kazes momci idemo tu i tu u toliko sati.
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Pa aj sad da vidimo kad je kome plata prvo, pa ako je recimo plata vecini prvog onda do 5-tog da preciziramo dan
ili ako je 15-tog vecini, onda da se upravljamo po vecini. ;)
Pa mozemo mijenjati staniste nije problem. Jednom na Rijeku, jednom u Eko restoran na jezero, jednom mozemo na Virpazar u Badanj,
itd itd.
Bitno je sad ovo prvo da ugovorimo pa cemo taj dan uzivo fino prichat i dogovorit dje da bude sledece okupljanje
i svaki put kad se okupimo taj dan cemo "IZGLASAT" sledece mjesto!
Samo cemo dati obavjestenje na forum zbog onih koji nisu mogli stic TAJ PUT, dje ce bit sledece i to je to. ;)
Post Reply