Ja sam bio u Umagu ove godine drugi put. Bilo je odlicno, skoro da Staaari rokeri ne mogu nista da zeznu pa da bude lose. Citav ambijent boravka na Istri za vreme skupa je sam po sebi dogadjaj. Stigao sam u cetvrtak, ove godine je svirka bila u Club house-u u gradu, a ne u American baru. Petak i subota u kampu po starom dobrom obicaju. Inace, ove godine, cetvrtak i petak je bilo malo manje posetilaca nego prethodne, ali je u subotu bila nevidjena guzva.
Ja sam iz Umaga imao nastavak, prvo Ljubljana, pa Dolomiti, pa Lago di Garda, a povratak preko Ancone na Split ferry-jem, pa kroz BiH dalje za Kraljevo(bice putopis kad sve slozim).
Moto skup Umag 2009
- doktor
- Stoper

- Vozim: Suzuki DL 1000 V-Strom, Honda CR 125 R
Re: Moto skup Umag 2009
Bikers work is never done!
- Laki 086
- Grijač guma

- Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........
Re: Moto skup Umag 2009
Ja ti ne vjerujem dok ne vidim slikedoktor wrote:Ja sam bio u Umagu ove godine drugi put. Bilo je odlicno, skoro da Staaari rokeri ne mogu nista da zeznu pa da bude lose. Citav ambijent boravka na Istri za vreme skupa je sam po sebi dogadjaj. Stigao sam u cetvrtak, ove godine je svirka bila u Club house-u u gradu, a ne u American baru. Petak i subota u kampu po starom dobrom obicaju. Inace, ove godine, cetvrtak i petak je bilo malo manje posetilaca nego prethodne, ali je u subotu bila nevidjena guzva.
Ja sam iz Umaga imao nastavak, prvo Ljubljana, pa Dolomiti, pa Lago di Garda, a povratak preko Ancone na Split ferry-jem, pa kroz BiH dalje za Kraljevo(bice putopis kad sve slozim).
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "