Novi Suzuki V-Strom 650

Novosti, komentari novih i starih motora...
Post Reply
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Re: Novi Suzuki V-Strom 650

Post by djodja »

caesar wrote:
djodja wrote:http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/searchresults/Bike-Reviews/Suzuki/Suzuki-DL650-V-Strom-650-ABS-2011---current/
jutros ovo citam. Vele za te pare je ka bombon
Stom 650 je uvijek bio za 'te pare' odlicna trgovina, sto je izgleda preneseno i na novi model.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

...sto se mene tice dok ga brat Ivan grozni ne "uvati za rogove" za mene ne postoji, vec onaj "stari" je jedini :D
Motor je stvarno extra ja sam se lomio izmedju njega i Versys-a... Cak sam i otiso prvo njega da vidim pa nesto je bilo ima naema bice brzo, tako da mi je izbor "pao" na Kawasaki VERSYS-a...
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

SlavkoPejovic wrote:...sto se mene tice dok ga brat Ivan grozni ne "uvati za rogove" za mene ne postoji, vec onaj "stari" je jedini :D
Motor je stvarno extra ja sam se lomio izmedju njega i Versys-a... Cak sam i otiso prvo njega da vidim pa nesto je bilo ima naema bice brzo, tako da mi je izbor "pao" na Kawasaki VERSYS-a...
Off-ujem, ali primoran sam :).
$ata, brate, taman smo poceli fino da se druzimo, i cak sam poceo da ti oprastam sto tu spodobu vozis, onu koju mogu samo ONA cetvorica vozit i niko vise :D , al kad saznah za cinjenicu da si se izmedju stroma i versysa odlucio za.....

UZAS :lol: !
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by djodja »

Ivan Grozni wrote:
SlavkoPejovic wrote:...sto se mene tice dok ga brat Ivan grozni ne "uvati za rogove" za mene ne postoji, vec onaj "stari" je jedini :D
Off-ujem, ali primoran sam :).
$ata, brate, taman smo poceli fino da se druzimo, i cak sam poceo da ti oprastam sto tu spodobu vozis, onu koju mogu samo ONA cetvorica vozit i niko vise :D , al kad saznah za cinjenicu da si se izmedju stroma i versysa odlucio za.....

UZAS :lol: !
;
Pajovicu, ne citas bas sve :) U momentu trgovine Strom nije bio dostupan a motor je morao da se posjeduje u momentu :)
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Sam Bog ga je pogleda, i pokaza mu pravi put prema Versys-u. Ni da bog da je kupio onu grdobu od dvotockala(jer motorom se to ne moze zvati) pa da mu se ljudi na ulicu sprdaju ka ONOME sto u Bar zivi a u PG rabota, necemo ga imenovat. :lol: :lol: :lol: :lol:
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

tacno tako, Djodja...
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

bokibd wrote:Sam Bog ga je pogleda, i pokaza mu pravi put prema Versys-u.
Pisao sam vec o ovome, al vidim da je kod tebe u poodmakloj fazi
http://en.wikipedia.org/wiki/Kawasaki_disease" onclick="window.open(this.href);return false; Ne daj se, boki, uz tebe smo, samo hrabro :lol: !

@Slavko
Prastaj, mrak mi pade na oci kad vidjeh sto si sa stromom uporedjivao, pa nisam objektivno sagledao situaciju :D !
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by djodja »

Drugari ja sretoh ovaj motor juce u Austriji, na dionici izmedju Wilaha i Linza i bas izgleda kao na slikama. Mimoisli smo se tako da nisam ima prilike da ga zagledam, prepoznao sam ga po specificnim farovima, i jedino sto bih za sada rekao je da se vlaasnici 'starog' Stroma drze njega do daljnjeg. Ovaj novi mi ne djeluje vrijedan doplate.
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

$ela ruga pored puta, svakome se ruga, a sama je ruga... e moj tato...
I kad stojim tesko me pratiti...
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

...evo ga fale na sve strane, kazu da je sada vise versatile (versys) :D Salim se kazu da bi trebalo da bude skuplji od starog za 300-400 eura (taman za taj serijski ABS)... Mene licno se svidje nekako mi je vise sada i za "grad", a sa druge strane izgubio je malo na "ozbiljnosti" turera... Sto se nene tice u klasi motora koju ja volim i radi bih ga imao (samo sam se nadao da ce promijeniti trokrake felme)... :)
Post Reply