Triumh Tiger 800
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
-
tdm93
- Grijač guma

-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Re: Triumh Tiger 800
Nek je sa srecom i da se lepo navozas sa njim 
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
Nek te sluzi i bolje od prethodnog...extra motor
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
kada će prvi putopis? 
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Veliko hvala dobri ljudi!!
Napravio sam juče oko 80-ak km,uglavnom kratkih vožnji i zaista sam zadovoljan. Uglavnom je vožnja prošla u prilagođavanju motora pa i mene ali ok je. Iako sam se vozio do 5K obrtaja zbog razrade,nisam primjetio nedostatak snage i motor vuče zaista odlično,nekako se rado vrti. Nažalost dobio sam uputstvo na njemačkom pa mi duže treba da protumačim podešavanja ali ima dosta korisnih informacija na board computer-u,poput pokazivača stepena prijenosa,odbrojavanja km sa dostupnim gorivom,podešavanja funkcija potrošnje,prosečne brzine i ostalih parametara u svakom zasebnom trip metru,itd,itd.
Neki nedostaci koje sam dosad primjetio su kratak lancobran (ona plastika koja ide iznad lanca) pa se bojim da će bacati sprej gore po rami. Takođe ispod sjedišta (koje se podešava u dve visine,810-830mm od tla) ima predviđeno mjesto za D-lock i zbog tog prihvata je smanjen kapacitet tog prostora.
Pošto se uskoro očekuje nabijanje kilometraže za prvi servis biće više informacija ali ovo je motor koji je nekako "user friendly" ili bolje rečeno,sjedne na prvu,sve je nekako tu gdje treba i kako treba.Što bi rekli braća Hrvati,"Katica za sve".
Napravio sam juče oko 80-ak km,uglavnom kratkih vožnji i zaista sam zadovoljan. Uglavnom je vožnja prošla u prilagođavanju motora pa i mene ali ok je. Iako sam se vozio do 5K obrtaja zbog razrade,nisam primjetio nedostatak snage i motor vuče zaista odlično,nekako se rado vrti. Nažalost dobio sam uputstvo na njemačkom pa mi duže treba da protumačim podešavanja ali ima dosta korisnih informacija na board computer-u,poput pokazivača stepena prijenosa,odbrojavanja km sa dostupnim gorivom,podešavanja funkcija potrošnje,prosečne brzine i ostalih parametara u svakom zasebnom trip metru,itd,itd.
Neki nedostaci koje sam dosad primjetio su kratak lancobran (ona plastika koja ide iznad lanca) pa se bojim da će bacati sprej gore po rami. Takođe ispod sjedišta (koje se podešava u dve visine,810-830mm od tla) ima predviđeno mjesto za D-lock i zbog tog prihvata je smanjen kapacitet tog prostora.
Pošto se uskoro očekuje nabijanje kilometraže za prvi servis biće više informacija ali ovo je motor koji je nekako "user friendly" ili bolje rečeno,sjedne na prvu,sve je nekako tu gdje treba i kako treba.Što bi rekli braća Hrvati,"Katica za sve".
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Neka je srecan i zdravo da te sluzi.Pravi motor,prava mjera,prava boja,a i pravi vozac
Jos jednom sa srecom,motor je prelijep!!!
Jos jednom sa srecom,motor je prelijep!!!
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
MOze pitanje?
Imas u planu guslat cirka 1000km do ovlastenog servisa za prvi servis da nebi izgubio garanciju ili?
Kakvi su ti planovi po tom pitanju?
Inace, zao mi je sto si se rjesio Speed triple-a jer je motor bomba. Al ocito da familija i godine cine svoje, pa oces sporo i udobno putovat
.
Salim se, ofkors. Uzivaj i vidimo se ubrzo u Risanu
Imas u planu guslat cirka 1000km do ovlastenog servisa za prvi servis da nebi izgubio garanciju ili?
Kakvi su ti planovi po tom pitanju?
Inace, zao mi je sto si se rjesio Speed triple-a jer je motor bomba. Al ocito da familija i godine cine svoje, pa oces sporo i udobno putovat
Salim se, ofkors. Uzivaj i vidimo se ubrzo u Risanu
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
vidj prvu sliku vec mu gori lampica od abs, koja barachina
)))))))
neka je sretan ermano, pa manje vas bilo, vec se opasno sirite
neka je sretan ermano, pa manje vas bilo, vec se opasno sirite
risk,is what makes life worth living.