Podgorica - Tolmin i okolina - jul 2016
-
S3c
- Stoper

- Vozim: yamaha x max 250
Re: Podgorica - Tolmin i okolina - jul 2016
Jako dobro
kroz liku i gorski kotar se jako lijepo voziti
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
2 klapa 2 dan!
kako i reče Vedža ojdosmo iz Zadra, tj. iz Bibinja, đe nam je kamp bio. i odlično nam bješe. naravno nije bilo smisla krenut praznoga stomaka. to malo rakije što smo imali nalagalo je da moramo jes ujutro. Lidl je majka!
upload pictures online
odatle na prelijepi Velebit!
upload gambar
čim smo došli na vrh (nemam slika) odma je bilo strašno! reče Vedža već. ja presrećan. jer sam ja i ranije govorio da ne treba da idemo jadranskom magistralom!
pružio mi je ruku Vedža. bilo je to neočekivano odavanje priznanja mojim vještinama i znanju
adult image host
naravno da smo našli kafanu na finom mjestu sa pristojnom konobaricom.
koka kola naravno i idemo dalje. dalje je uglavnom bilo ovako
free image uploading
Vedža navigava i razmišlja kuda nam je ljepše proć, a Ivan se zajebava i slikava okolo. a ja sam im samo reka da sam davno govorio da ne treba da idemo jadranskom magistralom
vozimo se tuda svuda nekuda. krivina ka u priči! Vedža bode puteve da vjerovat čojek ne može! kad odnekud Ivan!!!
image hosting over 5mb
tu đe smo ga sreli smo već bili u Sloveniju. i naravno ..............
image sharing sites
image upload with preview
free adult image hosting
picture upload sites
slika od ovog 2 dana dalje nemam, ali je bilo top sve je bilo top!
dođosmo u kamp, odabir lokacije (naravno odma pored nekih šveđanki), raspakivanje, mrsko tuširanje (morali smo radi švećanki), i onda u grad. Kad na sred raskrsnice stižu braća Neven, Emir i Dušan, sa boljim polovinama (osim Nevena). zamislite u sred gradića bez dogovora, da pređemo ulicu čekamo zeleno, kad oni!
i onda sa njima nazad u kamp. tu nam neđe nestadoše one švećanke!
ko zna što se desilo! bješe dobra noć! malo vina malo piva, i da su me puštili ja bi palamudio do ko zna kad tu noć! 
kako i reče Vedža ojdosmo iz Zadra, tj. iz Bibinja, đe nam je kamp bio. i odlično nam bješe. naravno nije bilo smisla krenut praznoga stomaka. to malo rakije što smo imali nalagalo je da moramo jes ujutro. Lidl je majka!
upload pictures onlineodatle na prelijepi Velebit!
upload gambarčim smo došli na vrh (nemam slika) odma je bilo strašno! reče Vedža već. ja presrećan. jer sam ja i ranije govorio da ne treba da idemo jadranskom magistralom!
pružio mi je ruku Vedža. bilo je to neočekivano odavanje priznanja mojim vještinama i znanju
adult image hostnaravno da smo našli kafanu na finom mjestu sa pristojnom konobaricom.
free image uploadingVedža navigava i razmišlja kuda nam je ljepše proć, a Ivan se zajebava i slikava okolo. a ja sam im samo reka da sam davno govorio da ne treba da idemo jadranskom magistralom
vozimo se tuda svuda nekuda. krivina ka u priči! Vedža bode puteve da vjerovat čojek ne može! kad odnekud Ivan!!!
image hosting over 5mbtu đe smo ga sreli smo već bili u Sloveniju. i naravno ..............
image sharing sites
image upload with preview
free adult image hosting
picture upload sitesslika od ovog 2 dana dalje nemam, ali je bilo top sve je bilo top!
dođosmo u kamp, odabir lokacije (naravno odma pored nekih šveđanki), raspakivanje, mrsko tuširanje (morali smo radi švećanki), i onda u grad. Kad na sred raskrsnice stižu braća Neven, Emir i Dušan, sa boljim polovinama (osim Nevena). zamislite u sred gradića bez dogovora, da pređemo ulicu čekamo zeleno, kad oni!
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Dan broj 2:
Meni je taj dan poceo vrlo brzo posle prvog. Kisa koju su bili najavili pocela je da pada, sator se nekakako drzao. Razmisljao sam kako je dobro a i bas cudno da ljetnje nevrijeme ne prati vjetar. I da, kisa je stala ali je zato vjetar poceo da raznosi... Samo sam cekao da mi se sator polomi i da se selim kod komsija pod sator
I tako mi prodje cijela noc
mozda sam spavao sat dva maksimum. I prvo jutro da me Poka nije probudio
Moram priznati da je jutro bilo prelijepo, ja stvarno nemam nista protiv ranog ustajanja jer se tada i dan najvise iskoristi ali me posao koji pocinjem radnim danima u 9 izgleda razmazio. No kao sto rekoh jutro je bilo prelijepo, pogotovo misao da smo na putu i da tek idemo ka cilju.
Inace u kampu Svedjani, Holandjani, Slovenci... uzivaju ljudi sa sve pare

Ispijanje kafe u Zadru

Umjesto paklene jadranske magistrale, nova ruta je odabrana koja je vodila preko planina. Ljudi ne mogu vam opisati tu promjenu, temperatura je pala na 20 stepeni a mi smo bas poceli da uzivamo po krivinama i disemo punim plucima. Magistrala je vodila skoro uvijek kraj autoputa a priroda je pocela da bude jako lijepa...

Ja sam koristio naravno svaki trenutak za uzivanje i fotografisanje
Meni je taj dan poceo vrlo brzo posle prvog. Kisa koju su bili najavili pocela je da pada, sator se nekakako drzao. Razmisljao sam kako je dobro a i bas cudno da ljetnje nevrijeme ne prati vjetar. I da, kisa je stala ali je zato vjetar poceo da raznosi... Samo sam cekao da mi se sator polomi i da se selim kod komsija pod sator
Moram priznati da je jutro bilo prelijepo, ja stvarno nemam nista protiv ranog ustajanja jer se tada i dan najvise iskoristi ali me posao koji pocinjem radnim danima u 9 izgleda razmazio. No kao sto rekoh jutro je bilo prelijepo, pogotovo misao da smo na putu i da tek idemo ka cilju.
Inace u kampu Svedjani, Holandjani, Slovenci... uzivaju ljudi sa sve pare

Ispijanje kafe u Zadru

Umjesto paklene jadranske magistrale, nova ruta je odabrana koja je vodila preko planina. Ljudi ne mogu vam opisati tu promjenu, temperatura je pala na 20 stepeni a mi smo bas poceli da uzivamo po krivinama i disemo punim plucima. Magistrala je vodila skoro uvijek kraj autoputa a priroda je pocela da bude jako lijepa...

Ja sam koristio naravno svaki trenutak za uzivanje i fotografisanje
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- DrMracni
- NLB Moderator
Kako smo se primicali Sloveniji put je bivao sve bolji i bolji. Ovaj dio Hrvatske je sjajan za voznju. Osmjeh je uvijek bio ispod kacige i pored dosta voznje tog dana i teske noci.
Vedza navigator nas je vodio fenomenalnim putevima. Ponekad je djelovalo kao da smo definitivno skrenuli sa glavnog puta i zalutali u neko selo, ali sam poslije drugod dana prestao da brinem
i odao se samo uzivanju jer je Vedza nalazio sjajne puteve za koje mislim da ni lokalci ne znaju. Ljudi su bili odusevljeni kad vide motore : )))

sa desne strane preko rijeke je prelijepa Slovenija
I evo nas u Sloveniji

Defintivno sam odlucio da drugu noc ne smijem docekati u slomljenom satoru i cijeli dan je bila potraga za satorom.
Konacno dobro poznati Intersport u Kocevje.
Inace prelijep gradic

Nastavljamo put Tolmina i ceka nas jos dosta voznje a vec nas je i noc stizala. Kako idemo dublje u Sloveniju priroda pocinje da biva nevjerovatna, sve uredjeno, podsisano, put savrsen za voznju, krivine na krivinu... Kakvo uzivanje, prosto se ne moze opisati. Zao mi je sto taj dio puta nijesam snimao. Put to Tolmina je nevjerovatno dobar, opet se mora otici gore
Konacno i stizemo

Trazimo mjesto za satore

Uvece smo krenuli da trazimo neku dobru i vrucu corbu ali se pokazalo da prije Bosne teskooo
Ali u sred Tolmina na sred raskrsnice imade nas nasa ekipa zgaziti na pjesackom
salim se, ali sam ubrzao preko pjesaskog kad sam vidio da neka LED grdosija od motora stize do semafora. Kad Poka poce da vise na nasem
Bas nevjerovatno da smo se u tom trenutnku sreli sa ekipom iz Cg
Njima je trebalo nesto toplo pod hitno jer su iskusili snijeg i kisu tog dana sa 2stepena na Grossglockneru
Vedza navigator nas je vodio fenomenalnim putevima. Ponekad je djelovalo kao da smo definitivno skrenuli sa glavnog puta i zalutali u neko selo, ali sam poslije drugod dana prestao da brinem

sa desne strane preko rijeke je prelijepa Slovenija
I evo nas u Sloveniji

Defintivno sam odlucio da drugu noc ne smijem docekati u slomljenom satoru i cijeli dan je bila potraga za satorom.
Konacno dobro poznati Intersport u Kocevje.
Inace prelijep gradic

Nastavljamo put Tolmina i ceka nas jos dosta voznje a vec nas je i noc stizala. Kako idemo dublje u Sloveniju priroda pocinje da biva nevjerovatna, sve uredjeno, podsisano, put savrsen za voznju, krivine na krivinu... Kakvo uzivanje, prosto se ne moze opisati. Zao mi je sto taj dio puta nijesam snimao. Put to Tolmina je nevjerovatno dobar, opet se mora otici gore
Konacno i stizemo

Trazimo mjesto za satore

Uvece smo krenuli da trazimo neku dobru i vrucu corbu ali se pokazalo da prije Bosne teskooo
Ali u sred Tolmina na sred raskrsnice imade nas nasa ekipa zgaziti na pjesackom
- DrMracni
- NLB Moderator
Zao mi je sto nijesmo odabrali put tik ispod Sv. Roka put Gospica ali eto razloga da se i to proba. Tu smo cak prosli i pored farme nojevaS3c wrote:Jako dobro![]()
- poka
- Ready for DAKAR

a ja sam odam reka da ne idemo jadranskom magistralom!DrMracni wrote:Zao mi je sto nijesmo odabrali put tik ispod Sv. Roka put Gospica ali eto razloga da se i to proba. Tu smo cak prosli i pored farme nojevaS3c wrote:Jako dobro![]()
-
Pejamachine
- Grijač guma

Aj postavite na mapu kuda ste sve isli ili slicno...
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
Lijepo nema sto
samo ne mogu da vjerujem da nijeste odili jadranskom magistralom... no slusate Poku... 
- poka
- Ready for DAKAR

fat boy wrote:Lijepo nema stosamo ne mogu da vjerujem da nijeste odili jadranskom magistralom... no slusate Poku...
- poka
- Ready for DAKAR

što bi posle? kako dalje?