P.s. J.... Mu m....SlavkoPejovic wrote:Potpuno se slazem jer covjek nije divljao stalno je u svojoj traci ocigledno mu se i dzip ispred njega pomijera i ostavlja mu vise nego dovoljno mjesta da prodje, a ovaj drugi je ovo po mijem misljenju namjerno napravio...dexbudva wrote:Ovo je Brat slovenac koi je bio sa curom na motoru,po meni ne smatram ga ni malo krivim. Kada se gleda snimakvise izgleda jezivo neko sto jeste,samo par sitnica slomljena salterica nogostup i malo ulupljen akrap sve u svemu steta cirka 30e.veoma pozitivni likovi..e da sjebala mu se i cizma lijeva Sidi al nije znao da NJaNJi prodaje iste inace bi i to zamjenio
![]()
![]()
dešavaju se i ovakve stvari (sudari)
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Re: dešavaju se i ovakve stvari (sudari)
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Sto god da je momak na motoru radio u svojoj traci, majmun sa DJipom je presao u suprotunu traku skoro metar. Jeste da preticao na punu liniju, jeste da je krenuo da ponovi to isto, ali za ovako nesto, vozacu djipa treba oduzeti vozacku na, bar godinu dana.
P.S. Djip- vozilo sa motorom na unutrasnje sagorijevanjem koje polupismeni kreteni (oni koji se umiju potpisati samo u svesku sa sirokim linijama) koriste za lijecenje svojih nagomilanih frustracija i tako zagorcavaju zivot ostalim normalnim ucesnicima u saobracaju
P.S. Djip- vozilo sa motorom na unutrasnje sagorijevanjem koje polupismeni kreteni (oni koji se umiju potpisati samo u svesku sa sirokim linijama) koriste za lijecenje svojih nagomilanih frustracija i tako zagorcavaju zivot ostalim normalnim ucesnicima u saobracaju
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
I ja bih ga udario da imam X5,koji ku.ac je On došao ovde kod nas da tako vozi i obilazi,žabar jedan! 
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-
areout
- Grijač guma

klasični X5 vozač, wulfy jesi li siguran da je preticanje vozila dozvoljeno zakonski na punoj liniji bez obzira što ostaješ u svojoj traci?!
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Jesam siguran sam.
Član 49, tačka 15 zakona o bezbjednosti saobraćaja
koji je usvojen u junu ove godine (primjena pomičinje od januara 2013 god.)
Član 48, tačka 1 starog zakona o bezbjednosti saobraćaja (vjerovatno je on u primjeni do januara)
Član 49, tačka 15 zakona o bezbjednosti saobraćaja
Član 48, tačka 1 starog zakona o bezbjednosti saobraćaja (vjerovatno je on u primjeni do januara)
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Wulfy, koliko ja vidjeh nidje ne pise da je ozvoljeno pretacanje na na mjestu dje je puna linija i ako u tom slucaju ne prelazis punu liniju. E sad ili sam ja corav ili ne citamo isti zakon. A na svakom ili bar na 90% mjesta dje je na putu puna linija stoji znak za zabranjeno preticanje. Tako da i dalje mislim da nisi u puravu.
Evo kopirah ovo sto si naveo iz zakona, novog
Člаn 49
Preticаnje ili obilаženje vozаč može dа vrši sаmo аko time ne ometа normаlno kretаnje vozilа kojа dolаze iz suprotnog smjerа i kаd nа putu imа dovoljno prostorа zа bezbjedno izvođenje rаdnji.
Vozаč ne smije dа vrši preticаnje ili obilаženje kаd time može ugroziti druge učesnike u sаobrаdаju.
Vozаč ne smije vozilom dа zаpočne preticаnje ili obilаženje:
1) kolone vozilа;
2) аko je vozаč koji se krede izа njegа otpočeo preticаnje;
3) аko je vozаč ispred njegа nа istoj sаobrаdаjnoj trаci dаo znаk zа preticаnje ili obilаženje;
4) аko bi time ugrozio bezbjednost sаobrаdаjа ili ometаo sаobrаdаj iz suprotnog smjerа;
5) аko po izvršenom preticаnju ili obilаženju ne bi mogаo dа se vrаti u sаobrаdаjnu trаku kojom se kretаo bez ometаnjа ili ugrožаvаnjа ostаlih učesnikа u sаobrаdаju;
6) saobradajnom trakom za prinudno zaustavljanje vozila;
7) nа početku prevojа, nа prevoju, ispred i u nepreglednoj krivini, osim nа kolovozu sа nаjmаnje dvije sаobrаdаjne trаke zа kretаnje vozilа u istom smjeru;
8) u tunelu;
9) vozilа koje se približаvа pješаčkom prelаzu ili gа prelаzi;
10) vozilа koje se zаustаvilo ili zаustаvljа rаdi propuštаnjа pješаkа nа pješаčkom prelаzu;
11) neposredno ispred i nа prelаzu putа preko željezničke ili trаmvаjske pruge;
12) kolone vozilа pod prаtnjom;
13) sаobrаdаjnom trаkom zа sporа vozilа;
14) nа mjestu gdje je to zаbrаnjeno sаobrаdаjnom signаlizаcijom;
15) nа nаčin dа prelаzi vozilom preko neisprekidаne uzdužne linije pri čemu koristi sаobrаdаjnu trаku nаmijenjenu zа kretаnje vozilа iz suprotnog smjerа.
Obilаženje zаustаvljene kolone nа putu je zаbrаnjeno аko se vozаč nаkon obilаženjа ne bi mogаo bezbjedno uključiti nа sаobrаdаjnu trаku nаmijenjenu kretаnju vozilа u smjeru u kojem se krede.
Izuzetno, obilаženje u slučаju iz stava 3 tačka 15 ovog člаnа dozvoljeno je pod uslovimа iz stаvа 1 ovog člаnа.
Vozаč koji pretiče, dužаn je dа svoje vozilo drži nа potrebnom rastojanju i odstojаnju od vozilа koje pretiče, tаko dа gа ne ometа niti ugrožаvа druge učesnike u sаobrаcаju
Evo kopirah ovo sto si naveo iz zakona, novog
Člаn 49
Preticаnje ili obilаženje vozаč može dа vrši sаmo аko time ne ometа normаlno kretаnje vozilа kojа dolаze iz suprotnog smjerа i kаd nа putu imа dovoljno prostorа zа bezbjedno izvođenje rаdnji.
Vozаč ne smije dа vrši preticаnje ili obilаženje kаd time može ugroziti druge učesnike u sаobrаdаju.
Vozаč ne smije vozilom dа zаpočne preticаnje ili obilаženje:
1) kolone vozilа;
2) аko je vozаč koji se krede izа njegа otpočeo preticаnje;
3) аko je vozаč ispred njegа nа istoj sаobrаdаjnoj trаci dаo znаk zа preticаnje ili obilаženje;
4) аko bi time ugrozio bezbjednost sаobrаdаjа ili ometаo sаobrаdаj iz suprotnog smjerа;
5) аko po izvršenom preticаnju ili obilаženju ne bi mogаo dа se vrаti u sаobrаdаjnu trаku kojom se kretаo bez ometаnjа ili ugrožаvаnjа ostаlih učesnikа u sаobrаdаju;
6) saobradajnom trakom za prinudno zaustavljanje vozila;
7) nа početku prevojа, nа prevoju, ispred i u nepreglednoj krivini, osim nа kolovozu sа nаjmаnje dvije sаobrаdаjne trаke zа kretаnje vozilа u istom smjeru;
8) u tunelu;
9) vozilа koje se približаvа pješаčkom prelаzu ili gа prelаzi;
10) vozilа koje se zаustаvilo ili zаustаvljа rаdi propuštаnjа pješаkа nа pješаčkom prelаzu;
11) neposredno ispred i nа prelаzu putа preko željezničke ili trаmvаjske pruge;
12) kolone vozilа pod prаtnjom;
13) sаobrаdаjnom trаkom zа sporа vozilа;
14) nа mjestu gdje je to zаbrаnjeno sаobrаdаjnom signаlizаcijom;
15) nа nаčin dа prelаzi vozilom preko neisprekidаne uzdužne linije pri čemu koristi sаobrаdаjnu trаku nаmijenjenu zа kretаnje vozilа iz suprotnog smjerа.
Obilаženje zаustаvljene kolone nа putu je zаbrаnjeno аko se vozаč nаkon obilаženjа ne bi mogаo bezbjedno uključiti nа sаobrаdаjnu trаku nаmijenjenu kretаnju vozilа u smjeru u kojem se krede.
Izuzetno, obilаženje u slučаju iz stava 3 tačka 15 ovog člаnа dozvoljeno je pod uslovimа iz stаvа 1 ovog člаnа.
Vozаč koji pretiče, dužаn je dа svoje vozilo drži nа potrebnom rastojanju i odstojаnju od vozilа koje pretiče, tаko dа gа ne ometа niti ugrožаvа druge učesnike u sаobrаcаju
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
Hhahahahhahahahhaha p,,,,ck jedna trebo sam i ja posle da ga udarimGaliot wrote:I ja bih ga udario da imam X5,koji ku.ac je On došao ovde kod nas da tako vozi i obilazi,žabar jedan!
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
da te moja konstrukcija pegla?!
- wulfy
- NLB Moderator
BULEVAR DŽORDŽA VAŠINGTONA
Motociklista povrijeđen u udesu
U saobraćajnom udesu koji se desio na Bulevaru Džordža Vašingtona teže je povrijeđen motociklista.
Prema saznanjima "Vijesti" motociklista je imao kontakt sa automobilom marke "hjundai" (PG-AM 970), zadobio je prelom butne kosti i povredu podlaktice i nije životno ugrožen.
izvor: http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
SAOBRAĆAJNI UDES NA BULEVARU DŽORDŽA VAŠINGTONA U PODGORICI
Povrijeđen motociklista
U saobraćajnom udesu koji se juče oko 13 časova desio na Bulevaru Džordža Vašingtona u Podgorici povrijeđen je motociklista Nemanja Mišurović. Prema našim saznanjima, Mišurović koji je u trenutku udesa upravljao motociklom sudario se sa automobilom „hjundai” (PG-AM 970). Od siline udara izgubio je ravnotežu i pao na kolovoz, a zadobio je prelom butne kosti i povredu podlaktice i nije životno ugrožen.
U Crnoj Gori se u protekla 24 sata dogodilo 20 saobraćajnih nezgoda, a jedna osoba je lakše povrijeđena.
Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je izdato 355 naloga za uplatu novčanih kazni, a podnijete su 44 prekršajne prijave. Policija je oduzela 30 vozačkih dozvola i tri para registarskih tablica
izvor: http://www.dan.co.me" onclick="window.open(this.href);return false;
Motociklista povrijeđen u udesu
U saobraćajnom udesu koji se desio na Bulevaru Džordža Vašingtona teže je povrijeđen motociklista.
Prema saznanjima "Vijesti" motociklista je imao kontakt sa automobilom marke "hjundai" (PG-AM 970), zadobio je prelom butne kosti i povredu podlaktice i nije životno ugrožen.
izvor: http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
SAOBRAĆAJNI UDES NA BULEVARU DŽORDŽA VAŠINGTONA U PODGORICI
Povrijeđen motociklista
U saobraćajnom udesu koji se juče oko 13 časova desio na Bulevaru Džordža Vašingtona u Podgorici povrijeđen je motociklista Nemanja Mišurović. Prema našim saznanjima, Mišurović koji je u trenutku udesa upravljao motociklom sudario se sa automobilom „hjundai” (PG-AM 970). Od siline udara izgubio je ravnotežu i pao na kolovoz, a zadobio je prelom butne kosti i povredu podlaktice i nije životno ugrožen.
U Crnoj Gori se u protekla 24 sata dogodilo 20 saobraćajnih nezgoda, a jedna osoba je lakše povrijeđena.
Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je izdato 355 naloga za uplatu novčanih kazni, a podnijete su 44 prekršajne prijave. Policija je oduzela 30 vozačkih dozvola i tri para registarskih tablica
izvor: http://www.dan.co.me" onclick="window.open(this.href);return false;
- wulfy
- NLB Moderator
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
Ovaj snimak se vrti i izaziva velike polemike širom interneta evo već mjesec dana. Javnost je podijeljena u ocjeni da li je ovaj policajac koji je slučajno naišao opravdano ili neopravdano pucao u ovog razbojnika. I jedna i druga strana imaju jake argumente. Treba imati na umu da se ovo zbiva u Brazilu đe je nivo kriminala i nasilja jako visok ali i ovlašćenja i prekoračenja policije. Čak se govori da kao odgovor policije na visok nivo kriminala i nasilja postoje crni odredi smrti sastavljeni od policajaca u civilu koji upadaju u ozloglašene favele i ubijaju bez suđenja...
Pitanje je da li je u ovom slučaju, kada poslije izvršenog razbojništva nije neposredno ugrožen ničiji život, nego samo imovina,opravdano oduzeti život ovom čovjeku, makar on bio i kriminalac, tj. da li je imovina vrjednija od života... Prosudite sami...
Pitanje je da li je u ovom slučaju, kada poslije izvršenog razbojništva nije neposredno ugrožen ničiji život, nego samo imovina,opravdano oduzeti život ovom čovjeku, makar on bio i kriminalac, tj. da li je imovina vrjednija od života... Prosudite sami...