U pravu si ne može i zato bi u anketi trebao biti GSA sa GS-om i Tigerom a ne r1200rSledgehammer wrote:A to se uopće i može uspoređivati?vickodu wrote:R1200R nije ni do koljena GSA
R1200GS vs Tiger 1050
-
vickodu
- Grijač guma

- Vozim: 1190 adv
Re: R1200GS vs Tiger 1050
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Naravno da se R 1200 R ne može porediti sa Tigerom i GS jer prosto nisu ista klasa.
Ovdje se radi o, nazovi specifičnosti izbora čovjeka koji je pokrenuo temu. Kako ja i još neki koji pominju R 1200 R imamo privilegiju da lično pozajemo autora ove teme i o ovoj temi smo i naširoko razgovarali uživo, da objasnim odakle ovaj motocikl koji odudara.
naime, djodja trenutno ima Yamahu FZ6, onosno naked, a srce mu je gledalo ka drugom nakedu, upravo ka modelu BMW R 1200 R i o njemu je razmišljao. Međutim tu se pojavi, nazovi, racio, koji kaže da kad već menja motocikl ajde da promjeni i klasu, te je poslije dužeg vremena došao na dva rečena modela. Ipak, R 1200 R pokušava da potisne sa svojim raciom jer već ima neked a ne treba mu isto to, samo bolje. Zato pokušavamo da ga posjetimo na R 1200 R (bezobrazno, vrlo moguće) čisto da vidimo hoće li kod tog momka srce ostat zarobljeno u raciu
Ukratko R 1200 R je tu da djodja bude siguran da li osom motocikla treba da mjenja i klasu (sa nakeda na allroudera) 
Nadam se da sam i onima koji lično ne poznaju dotičnog uspio da približim odakle ova dilema/trilema.
Ovdje se radi o, nazovi specifičnosti izbora čovjeka koji je pokrenuo temu. Kako ja i još neki koji pominju R 1200 R imamo privilegiju da lično pozajemo autora ove teme i o ovoj temi smo i naširoko razgovarali uživo, da objasnim odakle ovaj motocikl koji odudara.
naime, djodja trenutno ima Yamahu FZ6, onosno naked, a srce mu je gledalo ka drugom nakedu, upravo ka modelu BMW R 1200 R i o njemu je razmišljao. Međutim tu se pojavi, nazovi, racio, koji kaže da kad već menja motocikl ajde da promjeni i klasu, te je poslije dužeg vremena došao na dva rečena modela. Ipak, R 1200 R pokušava da potisne sa svojim raciom jer već ima neked a ne treba mu isto to, samo bolje. Zato pokušavamo da ga posjetimo na R 1200 R (bezobrazno, vrlo moguće) čisto da vidimo hoće li kod tog momka srce ostat zarobljeno u raciu
Nadam se da sam i onima koji lično ne poznaju dotičnog uspio da približim odakle ova dilema/trilema.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
brate Djodja i komunisto 
ostavis Fz6n i kupis neki hard enduro i ostane ti para da i saputnici kupis Fazera
ostavis Fz6n i kupis neki hard enduro i ostane ti para da i saputnici kupis Fazera
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
meni i ovom iznad mene je najvaznije koliko motor ima kila tako da kupi laksi (lakse ga je dic kad padne
)
+1389+
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Slin, slin, slin..wulfy wrote:Da, nisam glasao, al' da ja biram između Tigera i GS-a (a jedini kriterijum je onaj vizuelni što i nije neki kriterijum) to bi bio Tiger, al' ako je u igru ubaceješ i ovaj model što ga Ranko pomenu ...
Jeste naked, al' takvog nemaš, ne, R 1200 R nije samo naked, vjeruj mija bih glaso za ovo
ma koliko to subjetivno bilo jer ... jbg
Predobar je..
I kad stojim tesko me pratiti...
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Gledam Alpen Master u Motoreviji i Allrounder klasa je koliko sam uspio da vidim klasa u kojoj su 2 od 4 motora naked (Aprilia Shiver i Ducati Monster) a klasa koja mene interesuje je FUNBIKE/enduro i predpostavljam da znate ko je pobijediowulfy wrote:Naravno da se R 1200 R ne može porediti sa Tigerom i GS jer prosto nisu ista klasa.
naime, djodja trenutno ima Yamahu FZ6, onosno naked, a srce mu je gledalo ka drugom nakedu, upravo ka modelu BMW R 1200 R i o njemu je razmišljao. Međutim tu se pojavi, nazovi, racio, koji kaže da kad već menja motocikl ajde da promjeni i klasu, te je poslije dužeg vremena došao na dva rečena modela. Ipak, R 1200 R pokušava da potisne sa svojim raciom jer već ima neked a ne treba mu isto to, samo bolje. Zato pokušavamo da ga posjetimo na R 1200 R (bezobrazno, vrlo moguće) čisto da vidimo hoće li kod tog momka srce ostat zarobljeno u raciuUkratko R 1200 R je tu da djodja bude siguran da li osom motocikla treba da mjenja i klasu (sa nakeda na allroudera)
Ali ozenio seTattoo wrote:Pa i nije nesto .... jes' nam drug,kolega bajker i sve to ... ali nije bas predobar , vise je onako .... prosjecan
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
-
vickodu
- Grijač guma

Ne gledam nikakve testove i taj r1200r sam vozio bez obzira sto zlonamjerni hrvatski milicajac rece i taj motor nije ni sjena GSA a ni GS ni Tigeru BTW vozio sam sva 4 
- Sledgehammer
- Grijač guma

- Vozim: BMW K 1200 RS 2002
Kawasaki Versys 2007 - Location: Hrvatska, Mraclin
Tata ti je milicajac. To stoga da konačno prestaneš sa uvredama i sranjima.vickodu wrote:Ne gledam nikakve testove i taj r1200r sam vozio bez obzira sto zlonamjerni hrvatski milicajac rece i taj motor nije ni sjena GSA a ni GS ni Tigeru BTW vozio sam sva 4
I što sam ja rekao protiv R1200R??
I ja sam ih sve vozio, pa se ne kurčim time. Dapače, imaš na netu i moje testove tih motora, dok ti možeš svirati da si vozio i Space Shuttle. Dokazati to je ipak malo teže. Ja znam da si ti vozio "sve" i o svima sve "najbolje znaš" (to što si nekome pumpao gume ili mu mijenjao ulje ne znači da išta znaš o tom motoru...), no što se tiče BMW-a - tu si ipak malo nazadan...
R1200R je vrhunski stroj u svojoj klasi roadstera (kako BMW naziva svoje nakede, otuda ono drugo R u nazivu), i voziti ga je istinski užitak. Razvoj velike snage, stabilnost, udobnost, oprema, dizajn - sve je vrhunsko!! Uspoređivati ga sa bilo kojim motociklom koji mu nije iz klase je bezveze, kao što su općenito takove usporedbe besmislene i neutemeljene. Unutar klase - pa čak i izvan nje! - je dovoljno reći da je isti višestruki pobjednik Alpenmastersa. Pametnom dosta. R1200R je jedan vrhunski paket, zaokružene ponude, za ljude koji znaju što hoće i mogu si to priuštiti. Kupovina takovog motocikla nije samo kupnja - to je i vrijedno ulaganje u trajnu vrijednost. Njegova kvaliteta, dizajn, oprema i karakteristike ne ostavljaju otvorenih želja kod vozača.
Odabir između R1200R i GSA je isključivo stvar potrebe i osobnih afiniteta kupca - no zaključak je da koji god od njih da uzme, nije pogriješio. Svaki će mu za svoj deklarirani posao pružiti maksimum koji ta klasa pruža u svakom pozitivnom smislu.
Reći da R1200R nije ni sluga nekom motociklu izvan njegove klase je odraz neznanja i dječjeg rezoniranja "moj je tata jači od tvog". A što drugo reći?
-
vickodu
- Grijač guma

Molio bi moderatora ili administratora da sankcionira vrijedanje tude familje a to se ponavlja po drugi put od strane Sledgehammera
-
vickodu
- Grijač guma

Sledgehammer wrote:Tata ti je milicajac. To stoga da konačno prestaneš sa uvredama i sranjima.vickodu wrote:Ne gledam nikakve testove i taj r1200r sam vozio bez obzira sto zlonamjerni hrvatski milicajac rece i taj motor nije ni sjena GSA a ni GS ni Tigeru BTW vozio sam sva 4
I što sam ja rekao protiv R1200R??![]()
![]()
![]()
I ja sam ih sve vozio, pa se ne kurčim time. Dapače, imaš na netu i moje testove tih motora, dok ti možeš svirati da si vozio i Space Shuttle. Dokazati to je ipak malo teže. Ja znam da si ti vozio "sve" i o svima sve "najbolje znaš" (to što si nekome pumpao gume ili mu mijenjao ulje ne znači da išta znaš o tom motoru...), no što se tiče BMW-a - tu si ipak malo nazadan...
R1200R je vrhunski stroj u svojoj klasi roadstera (kako BMW naziva svoje nakede, otuda ono drugo R u nazivu), i voziti ga je istinski užitak. Razvoj velike snage, stabilnost, udobnost, oprema, dizajn - sve je vrhunsko!! Uspoređivati ga sa bilo kojim motociklom koji mu nije iz klase je bezveze, kao što su općenito takove usporedbe besmislene i neutemeljene. Unutar klase - pa čak i izvan nje! - je dovoljno reći da je isti višestruki pobjednik Alpenmastersa. Pametnom dosta. R1200R je jedan vrhunski paket, zaokružene ponude, za ljude koji znaju što hoće i mogu si to priuštiti. Kupovina takovog motocikla nije samo kupnja - to je i vrijedno ulaganje u trajnu vrijednost. Njegova kvaliteta, dizajn, oprema i karakteristike ne ostavljaju otvorenih želja kod vozača.
Odabir između R1200R i GSA je isključivo stvar potrebe i osobnih afiniteta kupca - no zaključak je da koji god od njih da uzme, nije pogriješio. Svaki će mu za svoj deklarirani posao pružiti maksimum koji ta klasa pruža u svakom pozitivnom smislu.
Reći da R1200R nije ni sluga nekom motociklu izvan njegove klase je odraz neznanja i dječjeg rezoniranja "moj je tata jači od tvog". A što drugo reći?
Na tvoju zalost nije mi tata milicajac Moj tata je umirovljenik koji ima malo vise skole nego sto ti misliis a i kulture Btw vrijedanje je zabranjeno a ti si vec upozoren na to tako da bi sada trebao ici bann
O kakvim ti uvredama pricas ?Koliko ja znam,a znam ti si zaposlenik ministarstva unutarnjih poslova HR i radis kao Milicajac
A sto sam ja to rekao protiv r1200r osim da se ne moze usporedivati sa gs gsa i tigerom
Ne kurcim se ja nicim samo iznosim cinjenice
Iz kojega bi ja razloga nekome nesto trebao dokazivati ?
Nisam nikome pumpao gume na tim motorima ali jesam mjenjao ulje a i skidao glavu npr sa GS i to ne jedan put
Sa tom tvrdnjom da je kupovina takvog motocikla pametno ulaganje se ne slaze vlasnik r1200r a mozes ga naci na njuskalu jer ga je stavio na prodaju i kupuje nesto drugo
Logicno gledajuci prije vjerujem njemu da bas i nije tako dobar kako ga ti pokusavas prikazati nego tebi koji si navodno napravio par kilometara na njemu