Izgleda bez kiše. Subota oblačno - bez kiše i toplije nego u nedelju. Nedelja sunčano ali hladnije za komat.Bandit wrote:Dobro bi bilo,ali evo vidjecemo. Samo da nas vrijeme podrzi...Vladika wrote:Bravo! Jos bolje kada bi bila dva policijska motora
DOGOVOR ZA AKCIJU U SUBOTU , 22. 12. 2012.
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Re: DOGOVOR ZA AKCIJU U SUBOTU , 22. 12. 2012.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Ovako junaci,kao organizator ja cu biti na celu kolone!
U subotu su na Virpazar dani vina i ukljeve pa ce bit zastoja i policije,ali cu se ja pobrinut za guzvu i za policiju,jer mi je brat nacelnik CB Bar,a Virpazar je pod Barskim CB-om!
Ovaj krug sto ste organizovali je dobra stvar,ali bolje da ga sto prije odradimo jer treba racunat na Virpazar,kupljenje ostalih,sozinu,traekt...
Okupljamo se od 8:30h do 09:00h ispred Delte i u 09h krecemo!
U subotu su na Virpazar dani vina i ukljeve pa ce bit zastoja i policije,ali cu se ja pobrinut za guzvu i za policiju,jer mi je brat nacelnik CB Bar,a Virpazar je pod Barskim CB-om!
Ovaj krug sto ste organizovali je dobra stvar,ali bolje da ga sto prije odradimo jer treba racunat na Virpazar,kupljenje ostalih,sozinu,traekt...
Okupljamo se od 8:30h do 09:00h ispred Delte i u 09h krecemo!
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Sjutra najava akcije na jutarnjem programu TV Vijesti, popodne najava akcije na RTCG.
TV Pink će nas pratiti u subotu od Podgorice do Bijele. Takođe će, po najavi, biti prisutne i kamere (ne na čitavom putu ali će ispratiti jedan dio akcije) Prve, TV Vijesti, RTCG i TV Budva.
Vidimo se u subotu.
TV Pink će nas pratiti u subotu od Podgorice do Bijele. Takođe će, po najavi, biti prisutne i kamere (ne na čitavom putu ali će ispratiti jedan dio akcije) Prve, TV Vijesti, RTCG i TV Budva.
Vidimo se u subotu.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
Odlicno Wulfy !!!wulfy wrote:Sjutra najava akcije na jutarnjem programu TV Vijesti, popodne najava akcije na RTCG.
Vidimo se u subotu.
14:23
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
Ovo je odlicno za Virpazar...Ja se prijavljujem za zachelje kolone ljudi. Da VE pazim 
14:23
- Madza
- NLB Moderator
Onda smo se dogovorili,celo ja,zacelje Bandit!
Wulfy ce organizovat 2-3 presretaca kako bi blokirali kruzni prije Tivta!Ti momci ce nas malo prije Voli-ja pred kruzni pretec da bi nam obezbijedili siguran prolaz!
Wulfy ce organizovat 2-3 presretaca kako bi blokirali kruzni prije Tivta!Ti momci ce nas malo prije Voli-ja pred kruzni pretec da bi nam obezbijedili siguran prolaz!
-
Rvasanin
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki Versys 650
Kako to zvuci outlawMadza wrote:Onda smo se dogovorili,celo ja,zacelje Bandit!
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Rvasanin
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki Versys 650
Ovo za televizije je potvrdjeno? Ne treba ih vise podsjecat?wulfy wrote:Sjutra najava akcije na jutarnjem programu TV Vijesti, popodne najava akcije na RTCG.
Vidimo se u subotu.
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Madza
- NLB Moderator
Pa u svima nama ima pomalo Outlaw!
Za televiziju smo sve dogovorili!
Hvala Goran69 za Tv Vijesti,novine Vijesti,novine Dan,Prva TV,Tv Pink i donaciju M-Tel,Rvasanin za RTCG i pomoc u CKB,Wulfy za Tv Budva i ostalim tv i novinarskim pratiocima angazovanim!
Hvala Mk Podgorica za organizovanje pratnje,oslobadjanje od sozine i trajekta!
Hvala svim kolegama za ucesce,spremnost i solidarnost!
Za televiziju smo sve dogovorili!
Hvala Goran69 za Tv Vijesti,novine Vijesti,novine Dan,Prva TV,Tv Pink i donaciju M-Tel,Rvasanin za RTCG i pomoc u CKB,Wulfy za Tv Budva i ostalim tv i novinarskim pratiocima angazovanim!
Hvala Mk Podgorica za organizovanje pratnje,oslobadjanje od sozine i trajekta!
Hvala svim kolegama za ucesce,spremnost i solidarnost!
Last edited by Madza on 20 Dec 2012 21:50, edited 4 times in total.
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
i Wulfiju i tebi Madza za preuzimanje velikog posla
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;