Prvi HORIZONS UNLIMITED skup u Crnoj Gori
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Re: Prvi HORIZONS UNLIMITED skup u Crnoj Gori
Bravo zaljubljenici, svaka cast organizatoru sad vec tradicionalnog skupa!
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
Kaki čojek - taki motor.poka wrote:Prelud izbor motora sa njegove strane
Mora da mu je žena prava harpija, pa bježi na r1 po svijetu - nema druge!
Polako žuri - Festina lente
- CAMARO SS
- Grijač guma

- Vozim: Honda NX500 Sold
Yamaha XTZ750
Honda XR400R - Location: Herceg Novi
Sad mi je js vise zao sto nisam imao kad da dodjem
Nego Mracni,dobar ti je nosac za cizme,koliko si ga platio ako nije tajna
Nego Mracni,dobar ti je nosac za cizme,koliko si ga platio ako nije tajna
VeDzA wrote:
Hobi je nesto besplatno a veoma skupo.
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
nije to nosac, to je univerzalna susilica za cizme : )))
radi na solarni pogon uz pomoc vjetra... jako korisna stvar
radi na solarni pogon uz pomoc vjetra... jako korisna stvar
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kesha
- Test vozač kaskader

E kako smo se proveli, neki su pili, neki su se iskupali...
Na Miosku je policija zapela čekalicu sa radarom, a na onu livadu iznad Vranjaka neki braća bajkeri sa fotoaparatom
.
"Prava objavljivanja fotografija zadržava autor"
Hvala kolegama na pomoći da stanem na točkove, i drugima na diiivnim slikama. Sad znam sa kim bih naput...
Jedna dobra slika vrijedi slomljenog kojeg rebra i hladnjaka, makar. Ja imam samo par modrica, ali ne bi mi bilo toliko smiješno
da sam imao kakvi lom...
Kad je opet?
Na Miosku je policija zapela čekalicu sa radarom, a na onu livadu iznad Vranjaka neki braća bajkeri sa fotoaparatom
Hvala kolegama na pomoći da stanem na točkove, i drugima na diiivnim slikama. Sad znam sa kim bih naput...
Jedna dobra slika vrijedi slomljenog kojeg rebra i hladnjaka, makar. Ja imam samo par modrica, ali ne bi mi bilo toliko smiješno
Kad je opet?
Last edited by Kesha on 04 Jul 2015 19:26, edited 2 times in total.
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
Sasvim bezazleno vatreno krštenje na mekanom terenu. I bez posledica, osim po ego, ali to je zaliječila ona rakija na Crkvinama. Jedino što sad ne možeš napisati u oglasu "nikad padano" ako kreneš da prodaješ motor 
-
Montenegro
- Grijač guma

Kako je krenulo, još ćete vi sledeće godine na skupu pričati kakva je avantura uopšte učestvovati na takvom skupu.
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Sad kad si je naceo i kad ne zalis da je vozis u teren, mozes s nama u planinu, mi ovako po citav dan kad se vozimo pomazemo jedni drugima da podizemo motore i da guramoKesha wrote:E kako smo se proveli, neki su pili, neki su se iskupali...
Na Miosku je policija zapela čekalicu sa radarom, a na onu livadu iznad Vranjaka neki braća bajkeri sa fotoaparatom![]()
.[url=http://s1066.photobucket.com/user/aldnk/media
Jedna dobra slika vrijedi slomljenog kojeg rebra i hladnjaka, makar. Ja imam samo par modrica, ali ne bi mi bilo toliko smiješnoda sam imao kakvi lom...
Kad je opet?
- Kesha
- Test vozač kaskader

Aeh, mogu vala. Nego stvarno nije uživanje sa ovako teškim motorom, ovim tvrdim vješanjem i širokim, skoro slik gumama... Gledaću nekog klx-a 250 ako mogadnem nać, kad bude malo para, ili nešto slično...jovan wrote: Sad kad si je naceo i kad ne zalis da je vozis u teren, mozes s nama u planinu, mi ovako po citav dan kad se vozimo pomazemo jedni drugima da podizemo motore i da guramo
Dotad mogu sa ovom novom agencijom monteguide.me, ako budu davali popust ili na čekove
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
hm da se ja oglasim u enduro sektoru...
jao... Svaka cas organizatorima, a i ucesnicim koji su nocili gore... Prezentacije su bile odlicne pogotovo ona Marka Calesan,i ako smo mi lokalci bili velikim dijelom vec upoznati sa tom voznjom, bilo je posebno slusati kako je to Marko spakovao i prepricao... Bas sam uzivao... A rostilj ufff fantazija.
Taman se razvedrilo pa udarismo po nekoj Pokinoj rakiji naravno sto je Poka cuvao za sebe i sa pravom kritikovao a sto niste i vi donijeli svoje pljoske...
Svaka cast organizatorima... Drustvo je bilo pravo...
Taman se razvedrilo pa udarismo po nekoj Pokinoj rakiji naravno sto je Poka cuvao za sebe i sa pravom kritikovao a sto niste i vi donijeli svoje pljoske...
Svaka cast organizatorima... Drustvo je bilo pravo...