Ponuda motorasima- dvodnevni aranzman

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Ponuda motorasima- dvodnevni aranzman

Post by NikGold »

Izgore nas , no mi reci moze li se sa Štavne na Ljuban pa na Carine ili se mora oko Koma ić
+1389+
MontWheeler
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Yamaha DT125

Post by MontWheeler »

NikGold wrote:Izgore nas , no mi reci moze li se sa Štavne na Ljuban pa na Carine ili se mora oko Koma ić
Citas mi misli, to mi je jedna od sledecih tura. Negdje od Ljubana (ili Kraljskih bara ili Opasanice) ima put koji vodi do Bindze koja je u blizini Carina. Ako ne moze preko Ljubana, onda je to malo veca tura. Ispitacu ja to u narednom preriodu pa javljam...

evo ti karta, pogledaj:
Komovi karta
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Znam i ja preko Opasanice, nego pitam ispod samog KOma do Ljubana, tačnije od katuna Vulića do katuma Martinovića . Ima tamo jedna voda zove se ka ja , eee tu sam našao jedno polje divljih jagoda jedno 5 dana ih je nas 8 brstilo i nismo mogli sve pojest- najedoh se tu jagoda za cijeli život . Vidim ja Bože zdravlja da će mo se mi družit samo da me popušte obaveze , žena pusti i kupim motor i eto me :D . poz
Last edited by NikGold on 26 May 2009 23:31, edited 1 time in total.
+1389+
MontWheeler
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Yamaha DT125

Post by MontWheeler »

Ajao, pa ja sve gledam da nije neka greska ovo sa slamenim šeširom :) kad kupis motorcic, vikendom, ako dodješ gore, javi se pa picimo. I stric kupio krosericu (ali pravu) pa ce bit druzine. Incredible four :dance:
Post Reply