pitanje:))) - Dobrovoljna akcija....
-
pjoko
- Biker wannabe

- Vozim: suzuki burgman an 400
Re: pitanje:))) - Dobrovoljna akcija....
Postavite ziro racun da uplatimo,ko sta moze
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Ljudi, ajmo da se ogranizujemo.
1.Tattoo se ponudio da u cetvrtak ode do te familije i pita sto treba. Ko ima vremena i volje da ode sa njim?
2. Sto se skupljanja novca tice ICE ce u toku dana postaviti ziro racun, pa neka svako uplati koliko moze.
3. Napravicemo i neki zahtjev za sponzorstvo NLB-a za ovu akciju, sa potpisom i pecatom, pa bi to mogli ljudi da ponesu po firmama. Doduse, bojim se, da ce ovo ici malo sporije, jer dok firme odluce, pa procesiuiraju taj zahtjev, itd. itd.
1.Tattoo se ponudio da u cetvrtak ode do te familije i pita sto treba. Ko ima vremena i volje da ode sa njim?
2. Sto se skupljanja novca tice ICE ce u toku dana postaviti ziro racun, pa neka svako uplati koliko moze.
3. Napravicemo i neki zahtjev za sponzorstvo NLB-a za ovu akciju, sa potpisom i pecatom, pa bi to mogli ljudi da ponesu po firmama. Doduse, bojim se, da ce ovo ici malo sporije, jer dok firme odluce, pa procesiuiraju taj zahtjev, itd. itd.
I kad stojim tesko me pratiti...
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
U cetvrtak, tj. sutra? U koje doba? Gdje su ti ljudi? Ako je ok doba, ja sam available.Space Director wrote:Ljudi, ajmo da se ogranizujemo.
- nanica
- Grijač guma

- Vozim: tomos twister
racunajte me sta god treba... ako vam trebam sjutra da se ode tamo, slobodna sam popodne oko 3 kad se vratim sa faxa... moj predlog je cim ice izbaci ziro racun i cim se skupe te pare da se uzme sve sta nam ta porodica kaze da je potrebno i da se ode tamo...
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
To ce biti vrlo ogranicen fond, evo, nas 40 sa skupi po 10e, to je 400e, a za to ne mozes da racunas da ces kupiti ne znam sta.
I kad stojim tesko me pratiti...
- Gugi
- Silovatelj krivina

Da oblozimo tu baraku ....Kubik daske colarice je oko 150 eura , a to pokriva 4o m2...ter papir , stiropor , ostatak potrebnog materijala oko 50/60 eura.....mada Vukan bolje zna te cijene....
Za kes bi trebalo uzeti hrane koja ima duzi rok trajanja (ssuhomenato ,brasno ,secer ,konzerve), da imaju za praznike ,skolskog pribora ,ljekova , i naravno , nesto kesha im ostaviti.
Svi po kucama imamo raznih stvari ,robe ,igracaka, cebadi(posteljine) , sudja ,namjestaja (mada neznam kako to prebaciti
)
Na kraju krajeva , ne moramo sve odjednom ni ponijeti ...mozemo ih posjetiti sada , pa opet oko nove ili Bozica ili u februaru....iz 2/3 puta...ko ne moze sada oditi , mozda ce htjeti sljedeci put...
Za kes bi trebalo uzeti hrane koja ima duzi rok trajanja (ssuhomenato ,brasno ,secer ,konzerve), da imaju za praznike ,skolskog pribora ,ljekova , i naravno , nesto kesha im ostaviti.
Svi po kucama imamo raznih stvari ,robe ,igracaka, cebadi(posteljine) , sudja ,namjestaja (mada neznam kako to prebaciti
Na kraju krajeva , ne moramo sve odjednom ni ponijeti ...mozemo ih posjetiti sada , pa opet oko nove ili Bozica ili u februaru....iz 2/3 puta...ko ne moze sada oditi , mozda ce htjeti sljedeci put...
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Aj sutra da pobjegnem sa posla , nadam se da ćemo sutra imati više informacija i preciznije znati u kom pravacu da razvijamo akciju . poz
+1389+
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
ljudi, broj ŽR ću upisati, ali MORAMO da naglasimo da je u pitanju DONACIJA jer drugačije, da vas sad ne smaram pravnim stvarima, novac ćemo teško izvuć.
DONACIJA ZA FAMILIJU <kako li je vec prezime>
broj ŽR je
510000000003118008
banka CKB
valjalo bi ko god da uplati da mi pošalje PM jer ne znam svima imena, pa da ih povežem sa nikom
DONACIJA ZA FAMILIJU <kako li je vec prezime>
broj ŽR je
510000000003118008
banka CKB
valjalo bi ko god da uplati da mi pošalje PM jer ne znam svima imena, pa da ih povežem sa nikom
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
Svaka čast momci, to je pravi potez 
- wrong rider
- Silovatelj krivina