Okupljanje u Kolasinu 28.08 u 10h

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Locked
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Re: Okupljanje u Kolasinu

Post by Gugi »

Tattoo wrote:
Gugi wrote::lol: :lol: imenjace , nema što ..... no ti i ja put Mateševa , i Andrijevice ,kafana Lekića :mrgreen: , pa ko voli , ....dobrodoša... ja još mogu durat sa ovim skuterom...po asValtu... :lol: :lol: :roll: :lol: :lol: ....

Ako mene pitas, idi do Kolasina pa na Mateseveo, nemoj preko Lijeve Rijeke jer nije bas sjajan put za skuter.

Pozdrav !

Ok , hvala......a da ides i ti (i zovi Borisa) ??? :roll: :lol: ....Šalim se , ali ako imaš vremena , mogli bi ,možda, laaaaaagano, da se promuvamo tuda.....nedje......nekolicina nas.
Slowrider i ja se nešto dogovaramo za subotu , pa bi bilo lijepo da još neko podje.....
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor

Post by Hellboy »

Ja sam organizaciju prepustio forumasu pod nickom Honda xl500 al se on evo ne glaska. Dako sad u ova 3-4 dana podjem za atv jer mi je bio kod burazera u Pg. Pa da se dogovorimo i iskocimo u planine. Ako ste raspolozni mozemo i da prenocimo u planinarski dom na Bjelasicu ili pod satore. Dajte i vi svoje predloge da ne odlucujem ja u ime svih nego da vidimo sta kaze vecina koja bi dosla na tu turu...???Marsuta je ucrtana, to je odradjeno jos davno, jedini je problem sto ta rezolucija ne moze da se izbaci na forum, jedino da se smanjuje, al nema efekta tako jer se onda nista ne vidi...
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma

Post by Hellboy »

Ja cu sad da vam kazem kojim danima sam slobodan, a vi se dogovorite kad vam odgovara od tih dana da se okupimo u Kolasinu i pregazimo motorima ovu nasu lijepu i velicanstvenu planinu Bjelasicu :). Dani kad sam slobodan su 22,23,26mozda,27,28,29,3,4,9,10,11,12. Vi se sad dogovorite kad mozete pa da opicimo po bjelasici, dako se ne pogubimo :D
Honda xl 500
Stoper
Stoper

Post by Honda xl 500 »

Evo da se i ja malo ukljucim u da se morganizujemo ako je ko voljan da malo obidjemo bjelasicu.Ja predlazem da se sastanemo u Kolasin 28og.Pa da do nededlje obidjemo malo planinu.Naravno mozemo organizovat neko konacenje u satorima ili malo luksuznije kako se dogovorimo.Brat HELLBOJ se trudi da se u Kolasin lijepo okupimo pa cemo onda lako dogovorit sta dalje.Javite sta ste odlucili ja cu doc u Kolasin 28 og u 10h ujutru. ;)
Honda xl 500
Stoper
Stoper

Post by Honda xl 500 »

Honda xl 500 wrote:Evo da se i ja malo ukljucim da se organizujemo ako je ko voljan da malo obidjemo bjelasicu.Ja predlazem da se sastanemo u Kolasin 28og.Pa da do nededlje obidjemo malo planinu.Naravno mozemo organizovat neko konacenje u satorima ili malo luksuznije kako se dogovorimo.Brat HELLBOJ se trudi da se u Kolasin lijepo okupimo pa cemo onda lako dogovorit sta dalje.Javite sta ste odlucili ja cu doc u Kolasin 28 og u 10h ujutru. ;)
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: Okupljanje u Kolasinu 28.08 u 10h

Post by DrMracni »

zanimljivo...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma

Post by Hellboy »

DrMracni wrote:zanimljivo...
Motor imas, samo ako imas volje
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Ah, 28. je petak, meni ne odgovara... ako bi bilo subota i nedelja ja sam ZA!!!
Imam sator vrecu motor i dobru volju!!!
Hold your horses, man
Freeride
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

i meni je petak definitvno problem...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Kad je ova vožnja u pitanju mogu bilo kad , ali ipak bilo bi najbolje za subotu da bi nas bilo što više . poz
Last edited by NikGold on 22 Aug 2009 22:53, edited 1 time in total.
+1389+
Locked