MC "BODIN", Kolašin

Predstavite Vaš klub, kad/đe su događaji koje organizujete i sve vezano za Moto Klubove u i van CG
Post Reply
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda VT750C

Re: MC "BODIN", Kolašin

Post by Kolasinac »

Darko Pop wrote:viđi,
žena mi je kolašinka pa moram prihvatit sve što kažeš :angelic-halofell: :angelic-halofell:
Hahaha, onda sve razumijem. :D

Proguglao sam ovo, čak sam se sjetio i da sam negdje ranije čitao o tome... Nemam pojma, pitaću i ostale šta ćemo oko toga, ali ja mislim da su to neke fore iz američkih serija, čitam na raznim forumima da bajkeri iz regiona putuju po svijetu i nigdje ih niko ne pita što su "MC" ili "MK". Meni je to možda profesionalna deformacija, pošto sam lingvista, ali ne bih mogao da tek tako stavim "MK" i "Montenegro" zajedno, a ni da putujem van bivše Juge i da ljudima objašnjavam šta znači "Crna Gora" (slični su bili problemi oko pečata, kada je bila dilema hoćemo li pisati "Moto-klub" ili "Moto klub"), mada kontam da su to ipak neka pravila koja ostali klubovi poštuju, pa da ne ispadne da se sad mi nešto pravimo pametni - kontam da ćemo ipak to prepraviti u "MK" (možda sam i ja pretraživao nedovoljno pažljivo, pa nijesam dobro shvatio taj odnos). Drago mi je što imamo priliku da nas starije kolege u startu upute na ovakve stvari, zahvaljujem!

Što se tiče prišivaka (mnogo hvala za ovo, ubio sam se tražeći po raznim forumima koja je naša riječ za to), obratićemo pažnju na to da se ne ošteti kad se smanjuje, ali me sada zanima i ovo: gdje preporučujete da radimo to, postoje li neke standardne dimenzije (i koje su, naravno) i koliko košta to zadovoljstvo (otprilike)?
Image
DODAMAN
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Black cruiser

Post by DODAMAN »

Prisivak precnika do 9cm, a sirina ledjnog od 32cm do max 34cm.
To ti profesionalno radi Sasa Majstor iz Cacka. Poslacu ti broj kada ti bude trebao. Znam da je mnogima odlicno radio... ;)
DODAMAN
Grijač guma
Grijač guma

Post by DODAMAN »

Inace cijena kod njega je 1eur mali prisivak a ledjni moze da se krece od 15eur do 30eur odprilike, zavisi od broja uboda na vez. Kada zavrsite logo, saljes mu, pa ti radi probni rad u programu za vez, pa ti to prvo posalje, a posle i gotov prisivak itd
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

i meni ce trebati broj tog majstora.

moram priznati da ni ja nijesam trazio znacenje mk i mc, mada je ovo off sa ove teme, jer mi je bilo logicno da je mk samo na nasem jeziku a nase podneblje ne shvatam kao znacajno u stvaranju svjetske moto slike :)

volio bih ako neko zna konkretno da otvorimo novu temu
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
DODAMAN
Grijač guma
Grijač guma

Post by DODAMAN »

Poslacu vam obojici broj porukom
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Mi smo radili prišivke u nekoj firmi u NK a posle smo našli drugu u Spužu. Kako nisam bio direktno angažovan za to,nemam kontakte ali ću potražiti.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma

Post by Kolasinac »

Hvala, dobio sam poruku. Pogledaćemo sve opcije, pa da vidimo šta ćemo i kako ćemo.
Image
Mikan
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Afrika Twin

Post by Mikan »

Kolasinac-najprije cestitke na osnivanju prvog moto kluba u nasem gradu.Zadnjih nekoliko mjeseci skoro da nijesam ulazio na NLB zbog danonocnog rada na ski centru,i evo tek sada sve procitah.Iako je Kolasin mali grad sa malo motorista i jos manje registrovanih motora,njiesam imao nikakvu informaciju o ovom tvom poslu.Mislim da si trebao kontaktirati nas,tj.ljude koji voze motore u Kolasinu kada si krenuo sa pricom o moto klubu,bas zato sto nas je malo.Svakako da bih rado pomogao oko kluba a i siguran sam za jos par ljudi iz Kolasina koji su na ovom forumu.U svakom slucaju Bodin je tu-ili u PG-pa se valjda i upoznamo.Pozdrav od Milosa.
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma

Post by Kolasinac »

Mikan wrote:Kolasinac-najprije cestitke na osnivanju prvog moto kluba u nasem gradu.Zadnjih nekoliko mjeseci skoro da nijesam ulazio na NLB zbog danonocnog rada na ski centru,i evo tek sada sve procitah.Iako je Kolasin mali grad sa malo motorista i jos manje registrovanih motora,njiesam imao nikakvu informaciju o ovom tvom poslu.Mislim da si trebao kontaktirati nas,tj.ljude koji voze motore u Kolasinu kada si krenuo sa pricom o moto klubu,bas zato sto nas je malo.Svakako da bih rado pomogao oko kluba a i siguran sam za jos par ljudi iz Kolasina koji su na ovom forumu.U svakom slucaju Bodin je tu-ili u PG-pa se valjda i upoznamo.Pozdrav od Milosa.
Ja tek sad vidim ovu poruku... Nijesam nikoga iz Kolašina kontaktirao jer klub počinje da funkcioniše tek u drugoj polovini marta, tada ćemo se potruditi da obavijestimo svakoga za koga znamo da vozi motor (i one koje oni znaju), postavićemo i koji plakat i tako nešto, pa ćemo onda da se prebrojimo, organizujemo i dogovorimo oko svega. Mislim da sam napisao negdje da NVO funkcioniše na dva nivoa: jedan je klub ljubitelja motocikala (tu su svi koji vole motore, pa i ako ih ne voze), a drugi je moto-klub (koji počinje sa radom tek kad se skupe zainteresovani i kad se dogovorimo oko svega, već rekoh da kontam da će to biti u drugoj polovini marta, možda i prije, zavisi od vremena). Pozdrav i od mene, nadam se da ćemo se brzo sresti!
Image
ZoranM
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom 650

Post by ZoranM »

Neka je sa srecom...Ime je malo neobicno , ali je ok..
Kako napredujete...Imate li kakvu kafanu gdje se okupljate...Kao Posejdoni u Garden i kod Jocka...Gdje ce vas covek nac ako naidje u Kolasin...
Putovati je dva put zivjeti...
Post Reply