Hahaha, onda sve razumijem.Darko Pop wrote:viđi,
žena mi je kolašinka pa moram prihvatit sve što kažeš![]()
Proguglao sam ovo, čak sam se sjetio i da sam negdje ranije čitao o tome... Nemam pojma, pitaću i ostale šta ćemo oko toga, ali ja mislim da su to neke fore iz američkih serija, čitam na raznim forumima da bajkeri iz regiona putuju po svijetu i nigdje ih niko ne pita što su "MC" ili "MK". Meni je to možda profesionalna deformacija, pošto sam lingvista, ali ne bih mogao da tek tako stavim "MK" i "Montenegro" zajedno, a ni da putujem van bivše Juge i da ljudima objašnjavam šta znači "Crna Gora" (slični su bili problemi oko pečata, kada je bila dilema hoćemo li pisati "Moto-klub" ili "Moto klub"), mada kontam da su to ipak neka pravila koja ostali klubovi poštuju, pa da ne ispadne da se sad mi nešto pravimo pametni - kontam da ćemo ipak to prepraviti u "MK" (možda sam i ja pretraživao nedovoljno pažljivo, pa nijesam dobro shvatio taj odnos). Drago mi je što imamo priliku da nas starije kolege u startu upute na ovakve stvari, zahvaljujem!
Što se tiče prišivaka (mnogo hvala za ovo, ubio sam se tražeći po raznim forumima koja je naša riječ za to), obratićemo pažnju na to da se ne ošteti kad se smanjuje, ali me sada zanima i ovo: gdje preporučujete da radimo to, postoje li neke standardne dimenzije (i koje su, naravno) i koliko košta to zadovoljstvo (otprilike)?