Kupovina polovnog enduro motora
-
Dzoni_pocetnik
- Stoper

- Vozim: Početnik...
Re: Kupovina polovnog enduro motora
Hahaha, aj vidjecemo ako iskoci kakav motor 
- RockerArm
- Grijač guma

- Vozim: Honda Dominator NX650
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure
Ako imas auto...eto ti trampa....gledaj....ovdje na NLB samo rijetki imaju auto...samo motor....Dzoni_pocetnik wrote:A dje da probam crni MracniDrMracni wrote:Ne treba trcati. Zamolis kolege da probas vise motora. U nk ti mozemo dati i da probas par. Pa onda odluci. 125 se teze prodaje kad ga jednom kupis
Sent from my GT-I9300 using TapatalkNisam nikad vozio takve motore, da nekome motor skrkam, ziv bih se pojeo..
nego ovako vidim kako se cini i provozam sa vlasnikom nekako vec, nesto...ja auto kad sam kupovao nisam mnogo htio da ga probam, jednom neki mali krug i to jw to..upravo jer ne volim tudja auta da vozim..pusti djavola
Worry less, ride more!
-
Dzoni_pocetnik
- Stoper

Hahahah, sve mi reci samo ne auto da prodajem, to nikakoRockerArm wrote:Ako imas auto...eto ti trampa....gledaj....ovdje na NLB samo rijetki imaju auto...samo motor....Dzoni_pocetnik wrote:A dje da probam crni MracniDrMracni wrote:Ne treba trcati. Zamolis kolege da probas vise motora. U nk ti mozemo dati i da probas par. Pa onda odluci. 125 se teze prodaje kad ga jednom kupis
Sent from my GT-I9300 using TapatalkNisam nikad vozio takve motore, da nekome motor skrkam, ziv bih se pojeo..
nego ovako vidim kako se cini i provozam sa vlasnikom nekako vec, nesto...ja auto kad sam kupovao nisam mnogo htio da ga probam, jednom neki mali krug i to jw to..upravo jer ne volim tudja auta da vozim..pusti djavola
-
Dzoni_pocetnik
- Stoper

Cisto da se zna, nisam odustao od motora
Jos uvijek trazim...trenutno sam u fazi izvidjanja potrebne dokumentacije za polaganje A kategorije...Zna li nesto ko o tome detaljnije? Koliko sam skapirao sad postoje neke podkategorije za A kategoriju...