Kupovina polovnog enduro motora

Predstavljanje , sta vozite i nevozite...
Post Reply
Dzoni_pocetnik
Stoper
Stoper
Vozim: Početnik...

Re: Kupovina polovnog enduro motora

Post by Dzoni_pocetnik »

Hahaha, aj vidjecemo ako iskoci kakav motor ;)
RockerArm
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda Dominator NX650
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure

Post by RockerArm »

Dzoni_pocetnik wrote:
DrMracni wrote:Ne treba trcati. Zamolis kolege da probas vise motora. U nk ti mozemo dati i da probas par. Pa onda odluci. 125 se teze prodaje kad ga jednom kupis

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
A dje da probam crni Mracni :D Nisam nikad vozio takve motore, da nekome motor skrkam, ziv bih se pojeo.. :) nego ovako vidim kako se cini i provozam sa vlasnikom nekako vec, nesto...ja auto kad sam kupovao nisam mnogo htio da ga probam, jednom neki mali krug i to jw to..upravo jer ne volim tudja auta da vozim..pusti djavola :D
Ako imas auto...eto ti trampa....gledaj....ovdje na NLB samo rijetki imaju auto...samo motor....
Worry less, ride more!
Dzoni_pocetnik
Stoper
Stoper

Post by Dzoni_pocetnik »

RockerArm wrote:
Dzoni_pocetnik wrote:
DrMracni wrote:Ne treba trcati. Zamolis kolege da probas vise motora. U nk ti mozemo dati i da probas par. Pa onda odluci. 125 se teze prodaje kad ga jednom kupis

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
A dje da probam crni Mracni :D Nisam nikad vozio takve motore, da nekome motor skrkam, ziv bih se pojeo.. :) nego ovako vidim kako se cini i provozam sa vlasnikom nekako vec, nesto...ja auto kad sam kupovao nisam mnogo htio da ga probam, jednom neki mali krug i to jw to..upravo jer ne volim tudja auta da vozim..pusti djavola :D
Ako imas auto...eto ti trampa....gledaj....ovdje na NLB samo rijetki imaju auto...samo motor....
Hahahah, sve mi reci samo ne auto da prodajem, to nikako :D
Dzoni_pocetnik
Stoper
Stoper

Post by Dzoni_pocetnik »

Cisto da se zna, nisam odustao od motora :D Jos uvijek trazim...trenutno sam u fazi izvidjanja potrebne dokumentacije za polaganje A kategorije...Zna li nesto ko o tome detaljnije? Koliko sam skapirao sad postoje neke podkategorije za A kategoriju...
Post Reply