grozni wrote:Evo ima jos 7 dana do kretanja, ajmo da se polako dogovaramo oko satnice. Koliko vidim ici ce 2 kraka, primorci primorskim, Titogradjani & Niksicani kontinentalnim . Ovi za put preko HN, ocemo li da se sastajemo u BD oko 9, pa da kupimo ostale uz put?
Pozdrav,
grozni
U koji hotel odsijedas, isto pitanje vazi za Tattu-a i Gokua. Moji kampanjoni noce pod satore, vuk ih izjeo , tako da cu ja u neki hotel zajedno s vama ekipo. Javite mi na vrijeme da bi mogao da rezervisem. Takodje mozda ce MikaCT ic samnom iz Cetinja. Inace ja idem s ekipom sa primorja, a to bih takodje topolo preporucio Pg ekipi jer mislim da je primorski put mnogo interesantniji nego ovaj kontinentalni
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
ja sam rezervisao u hotel leotar dvokrevetnu sobu i jednokrevetnu u hotelu viv...tako da gdiej god odlucite j aimam jesto:)) i jos cu moci da tapkarim..hahhaa
@tref
Koliko vidim, izgleda da svako za sebe rezervise, mada bi dobro bilo da smo svi u jedan hotel. Ja sam rezervisao za nekolicinu koji si mi se javili da idu (u pitanju je "Leotar").
@djodja29 rezervisana jednokrevetna za tebe.
Pozdrav.
edit:Dje je perodrive da organizuje kretanje za Trebinje, bez njega nema ni organizacije ni dobre zayebancije !
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Gasho wrote:Ja sam rezervisao povratnu za subotu...
Da se mijenjamo za prevoz, al da mi doplatis ?
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
grozni wrote:@tref
Koliko vidim, izgleda da svako za sebe rezervise, mada bi dobro bilo da smo svi u jedan hotel. Ja sam rezervisao za nekolicinu koji si mi se javili da idu (u pitanju je "Leotar").
@djodja29 rezervisana jednokrevetna za tebe.
Pozdrav.
edit:Dje je perodrive da organizuje kretanje za Trebinje, bez njega nema ni organizacije ni dobre zayebancije !
Hvala dje cuo i ne cuo
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?