Niksic – Krnovo

Ovo je bila ujedno I prava prilika da probam XTr-a u svim uslovima voznje. Motor me je, iskreno, odusevio. Ok na putu preko 130km/h se nema sta traziti, ali opet to je dobra putna brzina. Na makadamu se ne ponasa kao kros od 100kg ali sa odgovarajucim gumama svuda ce da prodje. Ovaj je imao gume za asfalt I prosao sam bez problema dje nisam ni pomislio da cu I pokusati (nije se moglo nazad )
Dakle jedan sasvim fin motor kojim se moze napraviti durmitorski “prsten” lagano
Na kraju je putasestvije ovako izgledalo
Niksic – Krnovo – Savnik – Poscenje – (ispratismo neke kroz Nevidio) – Duzi – Dubrovsko – Bezuje – Boricje – Trsa – Zabljak – Momcilov grad – Poljski wc - Mala Crna Gora – Nedajno – Susicko jezero – Trsa – Pluzine -Niksic
Samo mogu reci… Kakva priroda, kakva voznja… od ukupno 255km mozda je manje od 50 bilo makadama. Ali na par mjesta to se ne zove put, kako smo tuda prosli, ne znam… Ali znam da jesmo
E sad losa vijest, pocelo je asfaltiranje od Duzi do Trse… (mislim da se ni Mongolija ne bi postidjela takvim makadamom ) – tu sam se propisno namucio ali je stvarno vrijedjelo…
Evo kako je sve izgledalo:
Poscenje – Duzi : Kanjon Komarnice (Nevidio)