Evo i fotografija sa putovanja
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 0&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Konfiskovan mi motor na 2 mjeseca.
- supersonic
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha TDM 850
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Re: Konfiskovan mi motor na 2 mjeseca.
Ja posle Endurijevog posta vise necu pisati na forumu, jer sto reci kakvu poruku poslati a da nebude presmijesna i prezalosna
+1389+
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
e moš sve, a ovo i da se uokviri!!!NikGold wrote:SVE BRIŠI LIŠE OVOGA SVEEEEndurio wrote:SuperSonic, ne brini, ološi žabarski su kapitulirali još davne 1943, nakon pada Vlade Benita Musolinija, kapitulirao je okupator i to ladno 8 Septembra, baš kada si i ti bio u Italiju. Tu postoji izvjesna sličnost u datumima, zar ne, čini se da bi trebalo sliti olovo i stravu.
Ako ti je što lakše, ja sam davne 95' godine, u seockim planinama, šišnjajući, našao italijanskog vojnika sa šljemom, tj. njegov cenjeni kostur koji je bio pod punom opremom, puška+bajonet, štoljpi, žno, itd. Pomislih tada u sebi "pašče jedno okupatorsko, što si zla činio po našoj lipoj Crnoj Gori, saću ti ja dat i...". Nije me zanimala njegova puška i oprema, ali sam uzajmio šlem i jedan fišek, metak brate. Šlem sam odmah stavio na glavu svoju a moj pas, moj vjeran pas, je uzeo glavu okupatora i veselo je nosio niz obronke bjelopavlićkih strana... Našao sam ja i njemca, ali to je druga tema.
Na kraju, bilo kako bilo, paso lo que paso, crnogorci nisu zlopamtila, žabari su uvijek dobrodošli, eo Roberto Cavalli kad dođe u budvu, svi ga ljube u gumena usta...
-
LION
- Test vozač kaskader

Hahahhahahahaa....a sto se presmijah 
- Slowhand
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda CB1000 Big1
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Citam ovo sve i pade mi na pamet jedan stvar....Ministarstvo turizma, kao i hotelijeri i razni drugi turisticki poslenici kukaju kako im je sezona kratka, i tako to. Evo im ideje, drzava malo promijeni zakon o bezbjednosti saobracaja, i pocnu od iduce godine turistima da oduzimaju auta, motore, autobuse i ostala prevozna sredstva i tako ih prinude da da ostanu koji dan duze. Zamiste samo situaciju, zaustavi policja turisticki autobus, i vozacu napise kaznu i oduzme mu autobus, zato sto mu svi putnici nisu bili vezani

-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Endurio wrote:SuperSonic, ne brini, ološi žabarski su kapitulirali još davne 1943, nakon pada Vlade Benita Musolinija, kapitulirao je okupator i to ladno 8 Septembra, baš kada si i ti bio u Italiju. Tu postoji izvjesna sličnost u datumima, zar ne, čini se da bi trebalo sliti olovo i stravu.
Ako ti je što lakše, ja sam davne 95' godine, u seockim planinama, šišnjajući, našao italijanskog vojnika sa šljemom, tj. njegov cenjeni kostur koji je bio pod punom opremom, puška+bajonet, štoljpi, žno, itd. Pomislih tada u sebi "pašče jedno okupatorsko, što si zla činio po našoj lipoj Crnoj Gori, saću ti ja dat i...". Nije me zanimala njegova puška i oprema, ali sam uzajmio šlem i jedan fišek, metak brate. Šlem sam odmah stavio na glavu svoju a moj pas, moj vjeran pas, je uzeo glavu okupatora i veselo je nosio niz obronke bjelopavlićkih strana... Našao sam ja i njemca, ali to je druga tema.
Na kraju, bilo kako bilo, paso lo que paso, crnogorci nisu zlopamtila, žabari su uvijek dobrodošli, eo Roberto Cavalli kad dođe u budvu, svi ga ljube u gumena usta...
Nazdravlje tebi, ni Branko Vujisic nema ovakav komentar desavanja!
Predlazem da se iz ovijeh stopa miodragom enduriu da titula zvanicnog komentatora nolimitbickersa!
Fala vi!
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- Ljubishnja
- Grijač guma

- Vozim: KTM EXC 450
Slazem se sa slouom rajderom,i ja bih zamolio da mu se promijene boje nick-a.Zasluzio je!
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r