Konfiskovan mi motor na 2 mjeseca.

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
supersonic
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha TDM 850

Re: Konfiskovan mi motor na 2 mjeseca.

Post by supersonic »

Evo i fotografija sa putovanja

http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 0&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Endurio rules!
14:23
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Ja posle Endurijevog posta vise necu pisati na forumu, jer sto reci kakvu poruku poslati a da nebude presmijesna i prezalosna
+1389+
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

NikGold wrote:
Endurio wrote:SuperSonic, ne brini, ološi žabarski su kapitulirali još davne 1943, nakon pada Vlade Benita Musolinija, kapitulirao je okupator i to ladno 8 Septembra, baš kada si i ti bio u Italiju. Tu postoji izvjesna sličnost u datumima, zar ne, čini se da bi trebalo sliti olovo i stravu.

Ako ti je što lakše, ja sam davne 95' godine, u seockim planinama, šišnjajući, našao italijanskog vojnika sa šljemom, tj. njegov cenjeni kostur koji je bio pod punom opremom, puška+bajonet, štoljpi, žno, itd. Pomislih tada u sebi "pašče jedno okupatorsko, što si zla činio po našoj lipoj Crnoj Gori, saću ti ja dat i...". Nije me zanimala njegova puška i oprema, ali sam uzajmio šlem i jedan fišek, metak brate. Šlem sam odmah stavio na glavu svoju a moj pas, moj vjeran pas, je uzeo glavu okupatora i veselo je nosio niz obronke bjelopavlićkih strana... Našao sam ja i njemca, ali to je druga tema.

Na kraju, bilo kako bilo, paso lo que paso, crnogorci nisu zlopamtila, žabari su uvijek dobrodošli, eo Roberto Cavalli kad dođe u budvu, svi ga ljube u gumena usta...
SVE BRIŠI LIŠE OVOGA SVEEE
e moš sve, a ovo i da se uokviri!!! :D
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

Hahahhahahahaa....a sto se presmijah :D
Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Post by Slowhand »

Endurio, toliko se presmijah...
A gdje ide ovaj put.......
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Citam ovo sve i pade mi na pamet jedan stvar....Ministarstvo turizma, kao i hotelijeri i razni drugi turisticki poslenici kukaju kako im je sezona kratka, i tako to. Evo im ideje, drzava malo promijeni zakon o bezbjednosti saobracaja, i pocnu od iduce godine turistima da oduzimaju auta, motore, autobuse i ostala prevozna sredstva i tako ih prinude da da ostanu koji dan duze. Zamiste samo situaciju, zaustavi policja turisticki autobus, i vozacu napise kaznu i oduzme mu autobus, zato sto mu svi putnici nisu bili vezani :lol: :lol:
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Endurio wrote:SuperSonic, ne brini, ološi žabarski su kapitulirali još davne 1943, nakon pada Vlade Benita Musolinija, kapitulirao je okupator i to ladno 8 Septembra, baš kada si i ti bio u Italiju. Tu postoji izvjesna sličnost u datumima, zar ne, čini se da bi trebalo sliti olovo i stravu.

Ako ti je što lakše, ja sam davne 95' godine, u seockim planinama, šišnjajući, našao italijanskog vojnika sa šljemom, tj. njegov cenjeni kostur koji je bio pod punom opremom, puška+bajonet, štoljpi, žno, itd. Pomislih tada u sebi "pašče jedno okupatorsko, što si zla činio po našoj lipoj Crnoj Gori, saću ti ja dat i...". Nije me zanimala njegova puška i oprema, ali sam uzajmio šlem i jedan fišek, metak brate. Šlem sam odmah stavio na glavu svoju a moj pas, moj vjeran pas, je uzeo glavu okupatora i veselo je nosio niz obronke bjelopavlićkih strana... Našao sam ja i njemca, ali to je druga tema.

Na kraju, bilo kako bilo, paso lo que paso, crnogorci nisu zlopamtila, žabari su uvijek dobrodošli, eo Roberto Cavalli kad dođe u budvu, svi ga ljube u gumena usta...

Nazdravlje tebi, ni Branko Vujisic nema ovakav komentar desavanja!
Predlazem da se iz ovijeh stopa miodragom enduriu da titula zvanicnog komentatora nolimitbickersa!
Fala vi!
Hold your horses, man
Freeride
Ljubishnja
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM EXC 450

Post by Ljubishnja »

Slazem se sa slouom rajderom,i ja bih zamolio da mu se promijene boje nick-a.Zasluzio je!
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

evo mu moje epolete
+1389+
Post Reply