evo i video sa Kozare!
https://youtu.be/_y4ID9HBxwU" onclick="window.open(this.href);return false;
Podgorica - Tolmin i okolina - jul 2016
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
- poka
- Ready for DAKAR

Re: Podgorica - Tolmin i okolina - jul 2016
na snimku sa ove voženj po Kozari, možete da vidite kako nam je dobro bilo!
išlo se dalje prema spomeniku na Mrakovici. tako se zove mjesto na kome je spominik bitke na Kozari.
mala pauza da se presaberu utisci fenomenalne voženje!
uploading images
image post
free picture hosting
stižemo na Mrakovicu.
images
image hosting free
free image host
image upload
image post
image hosting site over 5mb
išlo se dalje prema spomeniku na Mrakovici. tako se zove mjesto na kome je spominik bitke na Kozari.
mala pauza da se presaberu utisci fenomenalne voženje!
uploading images
image post
free picture hostingstižemo na Mrakovicu.
images
image hosting free
free image host
image upload
image post
image hosting site over 5mb- poka
- Ready for DAKAR

ne znam da li možete pogledati ovaj snimak memorijalnog zida? zaslužuju, pa javite da sredimo ako ne radi. 
https://m.youtube.com/watch?v=YPTCINeCY ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Na memorijalnom zidu na Mrakovici upisana su imena 9.921 borca sa Kozare!!!
ima gore i muzej. i naravnoda sam ga obiša. sagorio sam!
nema petokrake da se može kupit, kao suvenira!!!!! niti ičega što na sebi petokraku ima! osim knjiga nekih o kozari, i to starih kolko sam moga zaključit. ostalo nema!!!
što se muzeja tiče, mali, ali nije loš za obić.
free image host
screen capture software
image hosting over 10mb
https://m.youtube.com/watch?v=YPTCINeCY ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Na memorijalnom zidu na Mrakovici upisana su imena 9.921 borca sa Kozare!!!
ima gore i muzej. i naravnoda sam ga obiša. sagorio sam!
što se muzeja tiče, mali, ali nije loš za obić.
free image host
screen capture software
image hosting over 10mb-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
Bravo maestro! Prvom prilikom moram obic Kozaru i muzej, a ponijecu im petokraku da vide kako to izgleda 
- poka
- Ready for DAKAR

pade strašan ručak tu! neću vi slike pjata postavljat. meni to nije nešto. ali bješe strašan ručak, i sabiranje doživljaja. čuveni i na daleko poznati kapetan pustolovnih broda jedrenjaka , je imao i što da zapiše u svoj dnevnik!
imagehosting
bilježio je čojek sve značajne podatke koje je navigacija davala, kao i ostale značajne stvari našeg putešestvija po bespućima bjelosvetskim!
kao i greške u navigaciji, nadam se!!!
znate li kolko Mračni može da pojede!!!!! da je bilo još srnećega gulaša, ne bi ni kretali odavde! no sreća pa ovaj čojek nije ima više no samo za po 3 tanjira!
ovo drugo ne može mnogo, ali srnećega gulaša staja ne bi!!!
adult photo sharing
ne bješe više ovoga pomenutoga gulaša, sve se popisalo, i mogli smo krenut dalje. kuda? nemam vi pojma. trebalo da stignemo na Vlašić, ali kuda ne znam. malo porazgovarasmo sa ovim domaćinom iz kafane Lane. on predloži neka rešenja, razna. no Vedža je tu! idemo!
i vozamo se tako, malo oko ovoga malo oko onoga, malo ovđe malo onđe. uglavnom Banja Luku smo zaobišli! i pada dogovor da ipak idemo na Vlašić. stićemo veli Vedža! a pojma nema ja vjerujem!
i vozimo, kad nema više asfaltaaaa!!!!!
a put odličan, a sumrak. i oće možda kiša
i kreće smijeh! svako u kacigu drugačije doživljava (makar je meni tako pokaziva moj televizor)!
ne da Ivan da idemo tamo! a okle ka da ga Veljko sluša!
vozimo, uživamo (imam i snimak ovđe ja mislim, ko zna), kad ono međutim!!!
photo hosting sites
screen cap
host image
image upload no size limit
uploading pictures
ovaj dio puta i rute koju nam je agencija iz Danilovgrada organizovala je bio više nego dobar! da ne pominjem da su nam se lampice za gorivo popalile, ovi iz Danilovgrada nisu imali pojma đe smo!
a viđite ovo!
photo hosting
imagehostingbilježio je čojek sve značajne podatke koje je navigacija davala, kao i ostale značajne stvari našeg putešestvija po bespućima bjelosvetskim!
znate li kolko Mračni može da pojede!!!!! da je bilo još srnećega gulaša, ne bi ni kretali odavde! no sreća pa ovaj čojek nije ima više no samo za po 3 tanjira!
ovo drugo ne može mnogo, ali srnećega gulaša staja ne bi!!!
adult photo sharingne bješe više ovoga pomenutoga gulaša, sve se popisalo, i mogli smo krenut dalje. kuda? nemam vi pojma. trebalo da stignemo na Vlašić, ali kuda ne znam. malo porazgovarasmo sa ovim domaćinom iz kafane Lane. on predloži neka rešenja, razna. no Vedža je tu! idemo!
i vozamo se tako, malo oko ovoga malo oko onoga, malo ovđe malo onđe. uglavnom Banja Luku smo zaobišli! i pada dogovor da ipak idemo na Vlašić. stićemo veli Vedža! a pojma nema ja vjerujem!
i vozimo, kad nema više asfaltaaaa!!!!!
i kreće smijeh! svako u kacigu drugačije doživljava (makar je meni tako pokaziva moj televizor)!
ne da Ivan da idemo tamo! a okle ka da ga Veljko sluša!
photo hosting sites
screen cap
host image
image upload no size limit
uploading picturesovaj dio puta i rute koju nam je agencija iz Danilovgrada organizovala je bio više nego dobar! da ne pominjem da su nam se lampice za gorivo popalile, ovi iz Danilovgrada nisu imali pojma đe smo!
a viđite ovo!
photo hosting- poka
- Ready for DAKAR

kao sam vi reka, destinacija je Vlašić! i vozili bi ga tu noć đe god da je bio!!!! jer kako vi rekoh Vedža vodi. i nema da se ne stiže i nemože! nema!!
put koji je ova agencija iz Danilovgrada organizovala za nastavak je bio fenomenalan! nema vi pojma đe je! njih pitajte! mada ne znaju ni oni ja vjerujem!
bješe zvek! svega! gala!
image upload with preview
pade i mrak! ako znam sa koje strane i kako pomamio se! ali i to nam se dopalo!
ko zna čega je jela ona srna te smo njem gulaš mi pojeli, te ga je onaj domaćin u kafanu Lane napravio! ko zna!!!
pic host
how to take a screen shot
upload a picture
ovđe je Vedža naša neku raskrsnicu, te odluči da skrenemo! da nje ne bi, ko zna još bi vozili!
pope nas i na Vlašić, a Ivan i Neven mu nisu vjerovali! ja jesam!
malo ovamo malo onamo, i nađemo hotel! jesmo i motore smo parkirali. bješe im neobično kad ih ugasismo! vjerovat nisu mogli!
img hosting
put koji je ova agencija iz Danilovgrada organizovala za nastavak je bio fenomenalan! nema vi pojma đe je! njih pitajte! mada ne znaju ni oni ja vjerujem!
image upload with previewpade i mrak! ako znam sa koje strane i kako pomamio se! ali i to nam se dopalo!
pic host
how to take a screen shot
upload a pictureovđe je Vedža naša neku raskrsnicu, te odluči da skrenemo! da nje ne bi, ko zna još bi vozili!
pope nas i na Vlašić, a Ivan i Neven mu nisu vjerovali! ja jesam!
malo ovamo malo onamo, i nađemo hotel! jesmo i motore smo parkirali. bješe im neobično kad ih ugasismo! vjerovat nisu mogli!
img hosting-
filip xt350
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha xt 350
Bravo Krka pises za medalju svaka ti dala!
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Dan 5. bjese??ne smijem otvorit ovu predhodnu stranu,e ce mi kompjuter izgoret
Ovaj dan je obecavao,jer se vozi kroz mjesta za koja smo samo culi,i naravno dan kad treba vidjet veliku kozaru!
Ne treba zaboravit da je ovo i jedini dan kad nismo imali nikakvu kombinaciju za nocenje,sto samo unozi dozu avanturizma:P
Dakle,probudismo poku,nadjosmo skuvane kafe i krenusmo iz metlike.Pozdravismo se sa slovenijom,a udjosmo u hrvatsku.Ubrzo stigosmo i do Karlovca
Lijep gradic,sirokih ulica...miran...i sobzirom da osim sto sam bio navigator,drzah i zajednicki budjelar,pa primijetih da je poprilicno jeftino..
Iz karlovca ka glini i dalje ka bosni...ok put,samo malo monoton...nema se vala sto vidjet,a ima ga dosta!
E...stigosmo i kod bosne ponosne!Usli smo na GP Novi Grad...Prilazi mi bosanski granicar,i vuce gace zasobom..gleda tablicu iza..."dje'z ba crnogorac ti ovo zalut'o...??"
ne odgovaram mu nista,jer mi povratak u rodnu grudu uvjek tesko pada
"idete li preko mostara za cg?" ne,rekoh,no bi trebalo za sarajevo..."a jooj..ja sam se rodio u sarajevo
",e reko' sad idemo sigurno i sve cemo ih pozdravit za tebe
Prodjosmo novi grad,i gazimo za prijedor.U prijedor odvajanje sa magistrale i ubrzo smo na obroncima kozare!
Krece makadam i nailazimo na prvu prepreku u vidu lokalca koji nam kaze da delje nece moci,nego malo da se vratimo,pa lijevo,desno,most...jer navodno tuda se ne moze.Iako je poka u ovaj njegov ekspoze ironican,cica nas je bez potrebe vratio jer se moglo i tuda
Sto reci o ko0zari...FANTASTICNO!tereni kakvi se samo mogu pozeljet! ja i ivo prizivasmo pero laku kategoriju sto nas cekaju doma,pa ko zna..mozda se i organizujemo sa prikolicama nekad...jednom...Kozara to definitivno zasluzuje!
Stigosmo i do memorijalnog centra na Mrakovicu,i obidjosmo spomenik,koji je stvarno impozantan,kakav i treba da bude!
Ko bude u prolazu ovudA,bas vrijedi svratit!
Bjese kasno,a poslije mijesanog mesa te se razvalismo,jos kasnije
a kuca nam za tu noc daleko...a jos ne znamo ni dje nam je ta kuca
Nema druge nego da se pegla dalje,a podjosmo preko banja luke za vlasic,dje treba da konacimo potonju noc.Vozimo tako magistralom,i nista specijalno se ne desava,do momenta kad ostasmo bez magistrale
...direkt makadam poce
auuu...ovo bas nije bilo po planu,a mrak samo sto ne pade!
A onda krecu scene,od poke koji mi je taj dan rekao da je mracni namrtvo umoran,preko nevena koji vec vozi 50 km na rezervu,i to da nikome ne rece!!A crem de la crem je cinjenica da nevenova navigacija konacno pokazuje isto kao i moja
a to nije dobro nikako
...
Vozismo kako morasmo!Oko 30 km makadama! ali stvarno sitokog puta,spremnog za magistralu.
Na kraju ispade sve kako treba,ponovo poce magistrala,odma se ukaza pumpa za nevena,a mracni ispostavice se uopste nije bio umoran,sto vise,on je uzivao
Poka stari miner !:lol:
Pod farovima i maglom,stigosmo na Vlasic...bjese poprilicno svjeze(ipak je na oko 1300 mnv).Ubrzo nadjosmo apartman.Jos brze,pivo u bife!

free photo hosting
Ovaj dan je obecavao,jer se vozi kroz mjesta za koja smo samo culi,i naravno dan kad treba vidjet veliku kozaru!
Ne treba zaboravit da je ovo i jedini dan kad nismo imali nikakvu kombinaciju za nocenje,sto samo unozi dozu avanturizma:P
Dakle,probudismo poku,nadjosmo skuvane kafe i krenusmo iz metlike.Pozdravismo se sa slovenijom,a udjosmo u hrvatsku.Ubrzo stigosmo i do Karlovca
Lijep gradic,sirokih ulica...miran...i sobzirom da osim sto sam bio navigator,drzah i zajednicki budjelar,pa primijetih da je poprilicno jeftino..
Iz karlovca ka glini i dalje ka bosni...ok put,samo malo monoton...nema se vala sto vidjet,a ima ga dosta!
E...stigosmo i kod bosne ponosne!Usli smo na GP Novi Grad...Prilazi mi bosanski granicar,i vuce gace zasobom..gleda tablicu iza..."dje'z ba crnogorac ti ovo zalut'o...??"
ne odgovaram mu nista,jer mi povratak u rodnu grudu uvjek tesko pada
Prodjosmo novi grad,i gazimo za prijedor.U prijedor odvajanje sa magistrale i ubrzo smo na obroncima kozare!
Krece makadam i nailazimo na prvu prepreku u vidu lokalca koji nam kaze da delje nece moci,nego malo da se vratimo,pa lijevo,desno,most...jer navodno tuda se ne moze.Iako je poka u ovaj njegov ekspoze ironican,cica nas je bez potrebe vratio jer se moglo i tuda
Sto reci o ko0zari...FANTASTICNO!tereni kakvi se samo mogu pozeljet! ja i ivo prizivasmo pero laku kategoriju sto nas cekaju doma,pa ko zna..mozda se i organizujemo sa prikolicama nekad...jednom...Kozara to definitivno zasluzuje!
Stigosmo i do memorijalnog centra na Mrakovicu,i obidjosmo spomenik,koji je stvarno impozantan,kakav i treba da bude!
Ko bude u prolazu ovudA,bas vrijedi svratit!
Bjese kasno,a poslije mijesanog mesa te se razvalismo,jos kasnije
Nema druge nego da se pegla dalje,a podjosmo preko banja luke za vlasic,dje treba da konacimo potonju noc.Vozimo tako magistralom,i nista specijalno se ne desava,do momenta kad ostasmo bez magistrale
A onda krecu scene,od poke koji mi je taj dan rekao da je mracni namrtvo umoran,preko nevena koji vec vozi 50 km na rezervu,i to da nikome ne rece!!A crem de la crem je cinjenica da nevenova navigacija konacno pokazuje isto kao i moja
Vozismo kako morasmo!Oko 30 km makadama! ali stvarno sitokog puta,spremnog za magistralu.
Na kraju ispade sve kako treba,ponovo poce magistrala,odma se ukaza pumpa za nevena,a mracni ispostavice se uopste nije bio umoran,sto vise,on je uzivao
Pod farovima i maglom,stigosmo na Vlasic...bjese poprilicno svjeze(ipak je na oko 1300 mnv).Ubrzo nadjosmo apartman.Jos brze,pivo u bife!

free photo hosting
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Dan 4. je bio takodje pun pogodak kao i prethodni a cekalo nas je jos dosta toga.
Evo jos par fotografija Kranjske gore i Austrije
Slovenija velicanstvena

Austrija

Villach

Evo jos par fotografija Kranjske gore i Austrije
Slovenija velicanstvena

Austrija

Villach

Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Kad malo razmislim, taj dan 4 je trajao jako dugo : ))
Slovenija - Austrija - Slovenija pa do granice sa Hrvatskom
Usput smo obisli Bled

Sa Bleda smo krenuli ka kampu, dosta voznje tog dana plus je pocela i da pada sitna kisa, ona, dosadna
skvasis se a nekako ne pada
I naravno dvije navigacije su cinile taj put jako zanimljivim
Opet smo isli nekim zanimljivim putevima, tacnije prelijepim i pored loseg vremena. Da, Vedza je peglao kao da sjutra nema
mislio je da KTM-ovi moraju da idu brzo
Odje smo ga uhvatili konacno

Slovenija

Slovenija - Austrija - Slovenija pa do granice sa Hrvatskom
Usput smo obisli Bled

Sa Bleda smo krenuli ka kampu, dosta voznje tog dana plus je pocela i da pada sitna kisa, ona, dosadna
I naravno dvije navigacije su cinile taj put jako zanimljivim
Opet smo isli nekim zanimljivim putevima, tacnije prelijepim i pored loseg vremena. Da, Vedza je peglao kao da sjutra nema
Odje smo ga uhvatili konacno

Slovenija

Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!