pitanje:))) - Dobrovoljna akcija....

Locked
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Re: pitanje:))) - Dobrovoljna akcija....

Post by bokibd »

Ajde sad konacno kazite ocemoli pare uplacivat na ZR ili ce neko skupljat kes??? ako cete kes cimnite me na 067 621 299. da dam nekome ko je za Budvu zaduzen.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
wrong rider
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by wrong rider »

Kako bi bilo kupiti im kamp kućicu ili kontejner kao za gradilišta jer ovo što imaju je ništa :?
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

wrong rider wrote:Kako bi bilo kupiti im kamp kućicu ili kontejner kao za gradilišta jer ovo što imaju je ništa :?
Ovo je super ideja...
Dajte neku cijenu...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Gasho wrote:
wrong rider wrote:Kako bi bilo kupiti im kamp kućicu ili kontejner kao za gradilišta jer ovo što imaju je ništa :?
Ovo je super ideja...
Dajte neku cijenu...
Bravo Lule i Gasho :clap: :clap:

Cini mi se da sam vidio u Tender Oglase neke velike Adrije po 2.000-2.500 ..... :think:

Mada bi trebalo traziti neke bez "papira" , jer su jeftinije..... ;) :? :roll:

Imam kuku za vucu "instaliranu" na ovaj krsh od auta..... 8-)
[`_`]
Grijač guma
Grijač guma

Post by [`_`] »

mislim kamp kucica im ne bila losa al opet to nije nikakvo resenje ,valjda ce im drzava dati nesto posle odredjenog vremena.
a ovaj kontejner sto pominjete to mi izgleda bolje ,znam da sam prije mozda godinu dana citao da su u nekoj zemlji napravili od starih kontejenera za transport ,male stanove za studente,naravno kontejneri su bili oblozeni stiroporom i fasada neka.
ja bih da se zakaze npr za sledeci vikend da idemo do te porodice i da im ponesemo robu ,i kupimo hranu i potrebstine od tih para sto skupimo
Izdajem kucu na Zabljaku 068 618 108
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Ovo me podsjeti na jedan dogadjaj od prije desetak godina kada sam radio u jednoj humanitarnoj organizaciji. Naime, jedan lik je ladno prodao, izmedju ostalog, jaknu svoje cerke koja je tada imala 4 ili 5 godina, da bi sebi kupio alkohola. I mi smo tada raspravljali da li ima smisla toj djevojcici ponovo davati garderobu.

A sto se tice kontejnera, oni vec zive u jednom i mislim da im drugi ne treba. Bolje malo para uloziti u adaptaciju ovog da mogu zimu izimiti, a posle mozda im opstina nadje nesto.
Goran69
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Zato sto volim .......

Post by Goran69 »

Tek sada stigoh da se prikljucim raspravi..Danas sam bas osjetio bijes prema roditeljima ove jadne djece. Kao i uvijek djeca ispastaju zbog svojih roditelja. Djevojcica sa slomljenim laktom me potresla strasno. Preslatko dijete koje nicim nije zasluzilo to sto joj se desava.

Elaborili smo da im se pare ne trebaju dati.

Sta treba...E to mislim ne treba sada komentarisati. Hajde prvo da vidimo koliko para cemo skupiti. Tada cemo odluciti sta cemo. Do tada svi oni koji imaju viska ili preostale djecje robe od 6,7,10,12,14 godina treba da je upakuju i spreme. To cemo im prvo ponijeti. Vazne su i cipele i cizmice. Spremljenu robu cemo na neki nacin pokupiti u Podgoric u a mi Podgoricani cemo se potruditi da je ponesemo gore

Sada treba po gradovima da se jave

Nakon toga cemo da vidimo koliko para smo skupili pa cemo odluciti sto cemo.

Naravno ako imate neko bolje resenje po tome cemo.
Better to go in slow and come out fast, than to go in fast and come out dead
pjoko
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: suzuki burgman an 400

Post by pjoko »

Ovo je stvarno katastrofa dje i u kakvim uslovima zive,samo da proverim da li je z-racun 510-31180-08 kod ckb da uplatim pare
OBIS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Ducati Puma patike

Post by OBIS »

Meni se svidja ona ideja da im se kupi kamp kucica, i brasno, secer, ulje, itd... Niko ih nece mac sa opstinskog zemljista to nema sanse.
Sve sto im donesemo to ce im propast bez krova nad glavom.....

Kome su oglasi pri ruci neka trazi prikolicu to bi trebalo da moze da se kupi za 500-600e, onaj kontejener je bolji ali opet treba ga transportovat....
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Eh jebiga..kamp kućica dobra je preko 1500 ali nije to to bolje je kontejner nać ili pak ovo postojeće sredit. Ma ljudi naša sela su zapuštena i napuštena i dosta ljudi bi dalo kuću na korišćenje samo za uzvrat da se održava i kuća i imanje. Daj da im kupimo dvije koze pa bar đeca neće gladna bit. robe će se skupit to je najmanji problem . Najveći problem koliko mogu zaključit je pasivnost tih roditelja e sa njima bi trebalo "malo više" popričat da bi se išta moglo napredovat .Ovi ljudi mi djeluju kao da su umorni i preumorni od jada i čemera i da su se predali . Dobro je da se nešto uradi sa naše strane pa daj Bože da pokrenemo lavinu pa i drugi da pomognu .
+1389+
Locked