NoLimitBikers okupljanje

Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

NoLimitBikers okupljanje

Post by Space Director »

Buduci da se lagano povecava broj korisnika na forumu, lijepo bi bilo da pocnemo da razmisljamo o jednom okupljanju, cisto da se oglasimo da postojimo.
Ja imam neke ideju koju cu da razradim sa urednistvom ovih dana, pa cu vas obavijestiti o daljem toku.
Za pocetak, neka ovo bude najava za jedno promotivno okupljanje koji bi se moglo obaviti u jednog lijepog suncanog proljecnog dana, recimo u centru grada, cisto da skrenemo paznju.

Kao sto rekoh, datum i dalje detalje ce se razraditi sa urednistvom, pa ce biti i zvanicna informacija na sajtu.

Pozdrav
I kad stojim tesko me pratiti...
winniemae
NLB Moderator
Vozim: trenutno nista

Re: NoLimitBikers okupljanje

Post by winniemae »

jbg, ja cu bit na brod :cry:

al zato to ne znaci da ne mozemo naprvati ponovo negdje u julu :D

u svakom slucaju pozdravljam ideju!
Svega je lijepo imati više, osim točkova. Dva su dosta!
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Ideja je odlicna samo sto bih ja izbjegao skretanje paznje strina i tetaka po centru grada ( za koje smo jos u moje vrijeme bili ludaci koji sire negativan uticaj na momke iz komsiluka) nego bih se orijentisao na organizaciju zajednickih izleta po " sumama i gorama nase zemlje ponosne" i recimo zajednicki rucak (ili zajednicku pauzu) u nekom isturenom lokalu ,jos ako bi isti nudio mogucnost prenocista, koji bi se malo promovisao kao bikertref destinacija. Ovo ja samo kao mali predlog.....
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Podržavam ovakve akcije i nadam se da će uredništvo pristati na ovaj predlog :D
Roki, iskreno se nadam da će panut 1 rošilj a vama od PREKO ćemo preko youtuba poslat jednu il 2 porcije pa dako zamiriše ;)
Bićete obaviješteni o okupljanju čim se dogovorimo detaljnije
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

Roki wrote:Ideja je odlicna samo sto bih ja izbjegao skretanje paznje strina i tetaka po centru grada ( za koje smo jos u moje vrijeme bili ludaci koji sire negativan uticaj na momke iz komsiluka) nego bih se orijentisao na organizaciju zajednickih izleta po " sumama i gorama nase zemlje ponosne" i recimo zajednicki rucak (ili zajednicku pauzu) u nekom isturenom lokalu ,jos ako bi isti nudio mogucnost prenocista, koji bi se malo promovisao kao bikertref destinacija. Ovo ja samo kao mali predlog.....
Slažem se, samo bez prenoćišta...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Hajde da se organizujemo i vidimo.. Nemojte da sad na to cekamo 2 meeca jer nema razloga za to :geek:
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Gasha i Rokija imenujem pocasnim ministarskim mjestima u Vladi No Limit Bikersa!
Gasho - Ministar Turizma, titula koju nosi vec niz godina na sirim cyber-biker prostorima!
Roki - Ministar Jela i Pica!

Kako ste se nasli za chas, udarnici jagnjecih brigada! Stim, sto sam imao priliku da budem cascen od strane Gasha, pa ne mogu reci da je tu povukao na one nekadasnje udarnike jagnjecih brigada, ali isto mislim da se moze optuziti za jedan manji genocid nad jagnjecom populacijom! :mrgreen:

Nego, da se vratim temi!
I ja podrzavam da se nadjemo na nekom mjestu dje se moze pojesti i popiti, popricati i sve sto ide uz jednu takvu manifestaciju, ali....

Ovo bi bila varijanta dje si bi se bas skrenula paznja TETKAMA I STRINAMA (ako treba i Akrapovic feat Leo Vince orkestrom) a i ostalim ucesnicima saobracaja, na to da smo ZIVI i da to tako treba da ostane! ;)
Na tom flajeru bi se nalazio materijal koji bi sugerisao ljudima da smo i mi ipak, momci iz komsiluka, koji bi da ostanu zivi, zdravi, pravi, veseli i ako moze da ne kupujemo nove plastike, zmigavce i slicno :))
Naravno, sve na jedan fini i kulturni nacin.

A za sve ostale vidove okupljanja, naravno da cemo i tome prozboriti koju rijec :))
I kad stojim tesko me pratiti...
Laki 086
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........

Post by Laki 086 »

Ova je ideja odlična.
Neko od okupljanja valjalo bi orgaizovat na Lovćen. Tamo ima restorana i a i uslova za roštiljanje!
Mislim da je idealna lokacija za ovakvo druženje.....
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Direktore,da bi dijelio ministarska mjesta, cini mi se da bi prvo treba da postanes premijer ili nesto slicno tome...a Tetke i Strine prvo treba da izbace iz glave Boska Vujacica,pa velika pauza pa tek onda Akrapovic i Leo Vince. Sala na stranu ovo o okupljanju je dobra ideja ali ipak nisam za to da to bude u centru grada kao sto si ti predlozio nego negdje van a bogomi i da se pojede i popije ne mari nista, pa i neki Rock sastav, pa plesacice pa....ima toga dosta sto nije za centar grada a neizbjezno prati slicna okupljanja
Space Director wrote:Gasha i Rokija imenujem pocasnim ministarskim mjestima u Vladi No Limit Bikersa!
Gasho - Ministar Turizma, titula koju nosi vec niz godina na sirim cyber-biker prostorima!
Roki - Ministar Jela i Pica!

Kako ste se nasli za chas, udarnici jagnjecih brigada! Stim, sto sam imao priliku da budem cascen od strane Gasha, pa ne mogu reci da je tu povukao na one nekadasnje udarnike jagnjecih brigada, ali isto mislim da se moze optuziti za jedan manji genocid nad jagnjecom populacijom! :mrgreen:

Nego, da se vratim temi!
I ja podrzavam da se nadjemo na nekom mjestu dje se moze pojesti i popiti, popricati i sve sto ide uz jednu takvu manifestaciju, ali....

Ovo bi bila varijanta dje si bi se bas skrenula paznja TETKAMA I STRINAMA (ako treba i Akrapovic feat Leo Vince orkestrom) a i ostalim ucesnicima saobracaja, na to da smo ZIVI i da to tako treba da ostane! ;)
Na tom flajeru bi se nalazio materijal koji bi sugerisao ljudima da smo i mi ipak, momci iz komsiluka, koji bi da ostanu zivi, zdravi, pravi, veseli i ako moze da ne kupujemo nove plastike, zmigavce i slicno :))
Naravno, sve na jedan fini i kulturni nacin.

A za sve ostale vidove okupljanja, naravno da cemo i tome prozboriti koju rijec :))
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Vazda , dobra idja , kakav smo narod što će bit svađe ko će da plati :)
+1389+
Post Reply