Premda nije rijec o potrosnji ovaj put, vec o kvalitetu goriva i diznama. Desava mi se da mi se zacepi jedna a nekad vise dizni, prouzrokovajuci nepravilan zvuk a nekad i nemogucnost da se upali motor. Glavni serviser Efela mi je rekao da je problem sa gorivom, i problem se vrlo lako rijesio, privremeno...... Sve sto treba da se uradi je da se dizne cuknu nekoliko puta i sve se dovede u normalu. Identican problem mi se desio i na Pola koji ima benzinski motor i rijesio sam ga na isti nacin. Da dodam, jednom kad se to odkloni motor ostatak dana radi bezprekorno, jedino se desava kada motor odstoji nekoliko dana bez paljenja.
E sad, posto licno ne volim da moram da cukam po motoru da bi upalio:) ima li neko neki savjet kako ovo da se rijesi. Koristio sam aditiv za prociscavanje dizni i nije pomogao. Ujedno dal se ovo desava jos nekome ili sam ja jedini. Takodje moram da dodam da je motor pod garanciom, tako da je mogucnost da se povede do servisa i zamijene dizne vrlo moguca, ali reko da se savjetujem sa kolegama prvo