Potrebna pomoc!!!

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
Post Reply
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Potrebna pomoc!!!

Post by sLowRider »

Drugovi i drugarice,
mada vise drugovi :D .
Potrebna mi je pomoc oko bemvejca, naime, originalna saltarica kako mi rekose da se zove mi se slomila, tako da sam uz pomoc majstor Muse iskombinovao od nekog drugog motora i moje stare nesto nalik tome. Sad posto mi i taj izum kida sajlu kvacila htio bih dobavit novu ili polovnu (ako ko ima nek mi se javi), al mi je problem sto ne znam kako da trazim po netu tj. koja je eng. rijec za saltarica :) .
Evo i pikcra dijela bilou.
Uzdravlje!
Image
Hold your horses, man
Freeride
Fail Cube
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Nista? :S

Re: Potrebna pomoc!!!

Post by Fail Cube »

E ovako. Ja nadjoh da se to zove "clutch play" (clutch - kvacilo). A to dje nadjoh je odje.

http://www.scribd.com/doc/3824768/BMW-F ... sh-Version" onclick="window.open(this.href);return false;

Idi na 00.26 stranicu, prva slika. Vidji je li to to. :P I strpaj nedje ovaj manual za sledece. Dobro bi bilo kad bi ga svi imali. ;P

Ah, ovaj google je cudo! :D
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Eh a ti bi i kliker pokvario ja sam na ti nmotor koristio kvačilo kad krećem i stajem kakv mjenjač ima . Dadoh li ti ja upustvo za ti motor sa sve šiframa eeeee kome prodadoh motor. U Splitu ti je najbliži BMW servis pa ih kontaktiraj a i sa kompjuterima radiš po čitav dan pa traži i naruči za toliku stvar nećeš platit ni carinu ni pdv.

ps. traži musi da ti vrne pare kad ti ne popravi tooo :lol:
+1389+
wrong rider
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by wrong rider »

Zovi Gojka u Petrovac on ima svašta i vozi bmv-a a inače je i najbolji majstor u CG (lično iskustvo)
068 632 180
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

NikGold wrote:Eh a ti bi i kliker pokvario ja sam na ti nmotor koristio kvačilo kad krećem i stajem kakv mjenjač ima . Dadoh li ti ja upustvo za ti motor sa sve šiframa eeeee kome prodadoh motor. U Splitu ti je najbliži BMW servis pa ih kontaktiraj a i sa kompjuterima radiš po čitav dan pa traži i naruči za toliku stvar nećeš platit ni carinu ni

eo cackam po netu dje cu nac povoljnije.. Nije mi Musa uzeo pare, no mi je ucinio da mogu da vozim, tj. Da premostim problem dok ne dobavim novi dio, al ja sam bio lijen da to uradim i sad kad svanuse dani sjetih se problema ...
Dobar si ti, al potpuno razumijem gospodju te ti brani - panuces nedje :)
Hold your horses, man
Freeride
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

sLowRider wrote:
NikGold wrote:Eh a ti bi i kliker pokvario ja sam na ti nmotor koristio kvačilo kad krećem i stajem kakv mjenjač ima . Dadoh li ti ja upustvo za ti motor sa sve šiframa eeeee kome prodadoh motor. U Splitu ti je najbliži BMW servis pa ih kontaktiraj a i sa kompjuterima radiš po čitav dan pa traži i naruči za toliku stvar nećeš platit ni carinu ni

eo cackam po netu dje cu nac povoljnije.. Nije mi Musa uzeo pare, no mi je ucinio da mogu da vozim, tj. Da premostim problem dok ne dobavim novi dio, al ja sam bio lijen da to uradim i sad kad svanuse dani sjetih se problema ...
Dobar si ti, al potpuno razumijem gospodju te ti brani - panuces nedje :)
Imam novi nadimak - stakleni :lol:
+1389+
Post Reply