Rent a bike u CG?????
-
rasho_v
- Stoper

Rent a bike u CG?????
Zna li neko ima li dje u PG ili nedje drugo (sve u CG je blizu)??? Ali nesto ozbiljnije od maxi scooter/a 250 cc pa navise? Hvala!!
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Re: Rent a bike u CG?????
Ja sam našao jedino ovo što se tiče iznamljivanja motocikla u Crnoj Gori http://www.chernogora.ru/moto.html" onclick="window.open(this.href);return false;
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
-
kauboj24
- Stoper

ala deruu ove ruse
)))
- Danilo
- Grijač guma

- Vozim: Honda CX
- viper
- Biker wannabe

- Vozim: Suzuki Burgman 650
Rusi su zbilja sampioni, pa oni sa ovim cijenama za 3 mjeseca isplate motor 
- GaD
- Stoper

- Vozim: Kola, na dva tocka imam samo biciklo.
Prvi post i odmah dizanje teme iz mrtvih 
Ima li ko da u Podgorici iznamljuje skutere 50 -150 ccm ? Nedje prije 2 godine isao sam kod onog sto se nalazi preko puta autobuske ali je bio preskup. Sjecam se da je iznamljivao 20 eura za 12 sati, preskupo i neprakticno jer sam htio da iznajmim na par dana da bih probao relaciju kuca-posa-kuca.
Inace sada gledam u Beogradu su po 1300-1600 dinara na 24h, u Tivtu su 15 eura 24 h.
Ima li ko da u Podgorici iznamljuje skutere 50 -150 ccm ? Nedje prije 2 godine isao sam kod onog sto se nalazi preko puta autobuske ali je bio preskup. Sjecam se da je iznamljivao 20 eura za 12 sati, preskupo i neprakticno jer sam htio da iznajmim na par dana da bih probao relaciju kuca-posa-kuca.
Inace sada gledam u Beogradu su po 1300-1600 dinara na 24h, u Tivtu su 15 eura 24 h.
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Skupo ili nije to je teško odrediti ali znam da se niko ljeba nije najeo od izdavanja skutera. Valjda smo loš narod, kod nas u 99% slučajeva ko iznajmi skuter uzeo ga je da bi se iživljavao pa kad je već tako da se naplati. Radio sam to dvije sezone i mogu knjigu napisat o tome. Moj ti je predlog da pozajmiš od nekog drugara na par dana i platiš mu ručak i to e to. poz
+1389+
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
I da se ne izivljavas...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
- GaD
- Stoper

- Vozim: Kola, na dva tocka imam samo biciklo.
Ili da kupim neku polovnjacu vozim mjesec dana pa prodam 
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Ima u Budvi na bulevaru, preko puta ,,crvene zgrade'' Rent-A-Moto, no uglavnom su skuteri od 50 ccm. Još stoje parkirani u dvorištu, a valjda će počet uskoro ...
Znam da je prošlog ljeta bilo i u Kotoru da se iznjami skuter, đe i kako ne znam, no sam dosta stranaca gledao na kotorske strane prema Njegušima (poneki put i po dvoje) kako te pedesetice (pretpostavljam jer su bile male tablice) savladavaju uspon. Nisam se nikad sjetio da pitam konkretno za motocikle samo bi mi rekli da su ih iznajamili u Kotoru.
Znam da je prošlog ljeta bilo i u Kotoru da se iznjami skuter, đe i kako ne znam, no sam dosta stranaca gledao na kotorske strane prema Njegušima (poneki put i po dvoje) kako te pedesetice (pretpostavljam jer su bile male tablice) savladavaju uspon. Nisam se nikad sjetio da pitam konkretno za motocikle samo bi mi rekli da su ih iznajamili u Kotoru.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva