Vidio sam ja ovaj motor prije 4-5 godina i ima zvuk kao svaki italijan,bruji.Motor je masu neobican i skrece paznju na sebe.Kao transformers izgleda.Svidja mi se sto totalno izlazi iz sablona motora koji se ovuda voze.Lijep je!
Vidio sam ga uzivo u mogu reci da izgleda mnooogo ljepse nego na slici. Mogao bi napisati malo vise o njemu, posebno me interesuje kvalitet s obzirom da je to sada kineska firma.
Gledao sam ovaj motor. Mnogo je lijep. odlican masina, veoma povozan, ali ima jednu manu kao i vecina italijanskih proiyvoda . Kada se udje u detalje, djeluje nedovrseno, a i kvalitet plastika bi morao da bude na mnogo vecem nivou. Uporedjujuci ga recimo sa MM Corsaro....koji je isto italijan, vidi se ta razlika.
Ali je definitivno BLING BLING BLING
Fantastican motor, jedan od pozeljnih na mojoj listi.
Sto se tice plastike jeste malo labava ali nije plastika to sto drzi motor na putu nego metal:-) Dizajn svih vremena cak i poslije 6 godina proiyvodnje izgleda kao prototip za 2015.g.
Dok se sjedi na njemu rezervoar djeluje presiroko sto i jeste zbog izbocenih ventilatora hladnjak ali o voznji ovoga nista ne znam:-( e da, mislim da je mana kvacilo na sajlu.....