Materijal za sjedista
- Maki
- Grijač guma

- Vozim: penzionerski
Materijal za sjedista
Da li neko mozda ima informaciju gdje bih mogao da nadjem materijal da presvucem sjediste. Potrebna crna boja i da je vodonepropusno. Postoji prodavnica na starom aerodromu sa puno materijala, cak i za jahte, ali nema crnog. Ne bih da dam citavu platu na novo sjediste a ne mogu ovakvo da gledam. Pozdrav svima
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Re: Materijal za sjedista
http://www.louis.de/_2046b03bf05b763c87 ... erm=100086" onclick="window.open(this.href);return false;
a gledao sam u Danilovgradu tapacer kako je tapacirao - vrhunski -i on ima materijal
a gledao sam u Danilovgradu tapacer kako je tapacirao - vrhunski -i on ima materijal
+1389+
- Maki
- Grijač guma

Poslao sam druga, koji je iz DG, da provjeri ali mu je receno da nemaju nepromocivi u crnoj boji, a izgleda da i on materijal nabavlja preko pomenute prodavnice na Starom aerodromu. Provjeravao sam i kod jedne zene u Maslinama (zaboravio sam ime), koja presvlaci i volane za auta ali ni ona nema nepromocivi mateijal u crnoj boji.
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Mislim da imas dve opcije:
1. Da narucis preko neta originalnu navlaku za tvoje sediste - sto ne bi trebalo da kosta puno
2. Da probas to da uradis u Srbiji. Ja sam sediste od mog BMW-a radio u Novom Sadu i njegov sadasnji vlasnik je prezadovoljna. Sediste od Afrike mi je radio Boban iz Zemuna, a slike mzoes pogledati na topic-u o Putu oko Sveta 2010...
I jos jedna stvar.. S obzirom da se na BMW stavlja materijal iz jednog komada, nepromocivost se moze resiti i na druge nacine. REcimo stavljanjem gumirane eko koze ispod koje se stavi najlon. Neki bi rekli da je to budzenje ali nije. Nepromocivo je potpuno. Bitno ej da voda ne dodje do sundjera...
1. Da narucis preko neta originalnu navlaku za tvoje sediste - sto ne bi trebalo da kosta puno
2. Da probas to da uradis u Srbiji. Ja sam sediste od mog BMW-a radio u Novom Sadu i njegov sadasnji vlasnik je prezadovoljna. Sediste od Afrike mi je radio Boban iz Zemuna, a slike mzoes pogledati na topic-u o Putu oko Sveta 2010...
I jos jedna stvar.. S obzirom da se na BMW stavlja materijal iz jednog komada, nepromocivost se moze resiti i na druge nacine. REcimo stavljanjem gumirane eko koze ispod koje se stavi najlon. Neki bi rekli da je to budzenje ali nije. Nepromocivo je potpuno. Bitno ej da voda ne dodje do sundjera...
- Maki
- Grijač guma

Hvala na savjetima, vjerovatno cu probati ovaj drugi 
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Kontakt Bobana iz Zemuna je +381601323938. Oni rade sedista prema Bagster-ovim modelima. Ja sam mu posalo bus-om, on je preuzeo gore, zavrsio i nazad ga posalo bus-om, sto je skroz ok varijanta. Ja sam prepravku sedista za Afriku (enduro sediste prepravljeno na nacin da ima posebna mesta za vozaca i suvozaca) platio 80 eur plus 2 x 5 eur za vozace autobusa...
- Maki
- Grijač guma

Zvacu covjeka da vidim koliko bi trazio samo za presvlacenje, bez modifikacija. Hvala ti na dobroj informacijikopljas wrote:Kontakt Bobana iz Zemuna je +381601323938. Oni rade sedista prema Bagster-ovim modelima. Ja sam mu posalo bus-om, on je preuzeo gore, zavrsio i nazad ga posalo bus-om, sto je skroz ok varijanta. Ja sam prepravku sedista za Afriku (enduro sediste prepravljeno na nacin da ima posebna mesta za vozaca i suvozaca) platio 80 eur plus 2 x 5 eur za vozace autobusa...
- Danilo
- Grijač guma

- Vozim: Honda CX
Najbolji materijal za presvlačenje siceva od motocikala koji se može nabaviti kod nas je nautički skaj. Ako ga nema, u što sumnjam, u prodavnicama na starom aerodromu i u G zgradi preko Morače, pokušaj da ga pronađeš u Tuzima na pijaci ili u Zeti (tačnije na putu ka aerodromu pa desno skreneš na polovini nadvožnjaka i voziš kroz naselje nekih trista metara do kuće sa lijeve strane).
Što se tiče same procedure presvlačenja sica to nije komplikovano, a ukoliko nisi vičan i voljan da to odradiš sam, bilo koji tapetar će ti to promijeniti za 10-tak eura.
Što se tiče same procedure presvlačenja sica to nije komplikovano, a ukoliko nisi vičan i voljan da to odradiš sam, bilo koji tapetar će ti to promijeniti za 10-tak eura.
OLDTIMERCLUBMONTENEGRO
- Maki
- Grijač guma

Zahvaljujem, probacu da pronadjem naut. skaj u Golubovcima i Tuzima. Na starom nauticki nemaju ali ne znam gdje je ta G zgrada preko morace.Danilo wrote:Najbolji materijal za presvlačenje siceva od motocikala koji se može nabaviti kod nas je nautički skaj. Ako ga nema, u što sumnjam, u prodavnicama na starom aerodromu i u G zgradi preko Morače, pokušaj da ga pronađeš u Tuzima na pijaci ili u Zeti (tačnije na putu ka aerodromu pa desno skreneš na polovini nadvožnjaka i voziš kroz naselje nekih trista metara do kuće sa lijeve strane).
Ako bih pronasao crni nauticki skaj
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Ako već tražite nautički skaj ili materijal koji je nepromočiv,razmislite ko bi to najviše koristio. Pošto tražite nautički,sam odgovor bi bio: tapacireri koji tapaciraju jahte i glisere. Pošto Vi niste sa primorja,neću više da Vas mučim
nego ću Vam dati broj od čovjeka koji uvozi,prodaje a i tapacira siceve jahti,glisera,itd,itd.
069050346 Dragan Krivokapić,Kotor.
069050346 Dragan Krivokapić,Kotor.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika