ukidanje SUPER-a
-
vale-nk46
- Biker wannabe

- Vozim: yamaha r6
ukidanje SUPER-a
ljudi cuh da se ukida super gorivo i da ga nece vise biti samo ce moci da ga koristi vojska a ja posto imam harly davidson i u njega sipam super interesuje me oce li mu smetati ako mu budem sipao bezolovni??
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Re: ukidanje SUPER-a
Trebalo bi da u mašine koje troše super može da se sipa i bezolovni bez ikakvih problema. Problem je kad je obrnuto 
-
semafor
- Biker wannabe

- Vozim: Honda XL 1000 V Varadero
Drug,imaces aditive koje ces sipat u bezolovno gorivo.poz
-
Freeman
- Grijač guma

Ako je vjerovat jednoj emisiji koju sam gledao na satelitskoj, u slucaju koriscenja bezolovnog goriva pocne da se hvata kao neki kamenac na onim mjestima gdje nalijezu ventili, tako da posle ventili ne mogu da zatvaraju dobro.
- Danilo
- Grijač guma

- Vozim: Honda CX
Postoje aditivi koji se sipaju u bezolovni benzin u nedostatku olovnog i sprečavaju te probleme sa sicevima ventila.
OLDTIMERCLUBMONTENEGRO
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Freeman, ajmo rec da si na pravom putu..
Slucaj da vozis motor koji je nacinjen za olovno gorivo na bezolovno riskiro bi extremnu stetu, da sad ne idem u detaje..
Da, postoje aditivi, koje uljevas u pun rezervar eurosupera.
Ukratko.
Slucaj da vozis motor koji je nacinjen za olovno gorivo na bezolovno riskiro bi extremnu stetu, da sad ne idem u detaje..
Da, postoje aditivi, koje uljevas u pun rezervar eurosupera.
Ukratko.
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Uh, losing my religion

Nemoj sad, ali jednom kad nađeš vremena, molim te da ipak malo detaljišešDu-Monster wrote:...da sad ne idem u detaje...
-
vale-nk46
- Biker wannabe

- Vozim: yamaha r6
znaci ako se bude sipao cisti bezolovni to nece valjati za masinu????
- Maki
- Grijač guma

- Vozim: penzionerski
Koliko ja znam, veca steta bi bila ako bi sipao super u masinu koja trosi bezolovni benzin ( problem sa katalizatorom ),
a tvoj slucaj je malo laksi, bezolovni je malo "suvlji" pa definitivno moras koristiti aditive.
Moje iskustvo je vezano za uglavnom automobilske motore gdje je dovoljno da kod starijih modela "ocistis sace" u katalizatoru i picis dalje na super,
ali ti za motocikl to ne bih preporucio.
Sto znaci
super - ne
super+aditiv - da
Ne znam zasto sam sve ovo napisao ali ...
a tvoj slucaj je malo laksi, bezolovni je malo "suvlji" pa definitivno moras koristiti aditive.
Moje iskustvo je vezano za uglavnom automobilske motore gdje je dovoljno da kod starijih modela "ocistis sace" u katalizatoru i picis dalje na super,
ali ti za motocikl to ne bih preporucio.
Sto znaci
super - ne
super+aditiv - da
Ne znam zasto sam sve ovo napisao ali ...
- Maki
- Grijač guma

- Vozim: penzionerski
Pardon
mlatim bezveze
Bitno je samo
bezolovni - ne
bezolovni + aditiv - da
mlatim bezveze
Bitno je samo
bezolovni - ne