akcija magnus moto-a , jel ko snimio ovo ?

Post Reply
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

akcija magnus moto-a , jel ko snimio ovo ?

Post by sparco »

U petak, 30. 04. u Podgorici, saobracajna policija u saradnji sa nasom firmom podijelila je petnaestak AGV kaciga zaustavljenim motociklistima koji su vozili bez kacige. Da, motociklisti koji nisu imali kacige, umjesto prijave dobili su kacigu na poklon!

Ova akcija izvedena je na pocetku motociklisticke sezone sa ciljem povecavanja bezbjednosti motociklista. Kroz policijsku akciju poklonili smo AGV kacige ukupne vrijednosti oko 1500 eura i na ovaj nacin pokazali na jos jedan nacin da nam je stalo do ljudi koji voze na dva tocka u Crnoj Gori. Ovu originalnu akciju ispratila je vecina medijskih kuca u Crnoj Gori pa cete o odjeku akcije vise moci cuti u toku sedmice poslije same akcije.

Ne samo zbog ostrijih mjera policije koje su vec stupile na snagu, vec i zbog Vaseg zdravlja i ljudi oko Vas:

NOSITE KACIGU - NIJE SAMO VASA GLAVA U PITAJU!
risk,is what makes life worth living.
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Re: akcija magnus moto-a , jel ko snimio ovo ?

Post by ice »

čuli smo u toku dana kad se dešavalo, niko nam nije javio da će bit akcija. da smo znali ranije pa da malo ispratimo...
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

ja slucajno nabasah gledajuci im site, kako ne znadosmo da provozamo bez kacige koji djir
risk,is what makes life worth living.
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

sparco wrote:ja slucajno nabasah gledajuci im site, kako ne znadosmo da provozamo bez kacige koji djir
kako ne jave na vrijeme, pa da zakacimo akciju :D
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply