Ducati Diavel

Novosti, komentari novih i starih motora...
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Ducati Diavel

Post by wulfy »

Možda neće imati taj naziv kada bude prikazan, no to mi je ,,radni naziv'' koji su mu dali novinari kada je procurila vijest o konstrukciji novog nakeda koji će imati masivni motor velike snage i biće nešto kao Yamaha V-Max ili Triuph Rocket III Roadster. Uglavnom sve je ostalo na priči do sad jer su se pojavile fotografije ovog modela u završnoj fazi testiranja. Novi Ducati, ekskluzivno (među prvima objavljujemo ove fotke) na nolimitbikers formu ;)

Image

Image

Image

Image
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Re: Ducati Mega-Monster

Post by Bandit »

Za moj ukus,previse je "americki"...
14:23
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

I tepace mu Godzila :) Iskreno, za sada ne vidim D od Ducati stila u ovim fotografijama lise ovih izduva.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
wulfy
NLB Moderator

Post by wulfy »

Mene je odma asocirao na jedan Ducati iz 1964 godine http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... ?f=18&t=63" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S

Post by Du-Monster »

Dobro si reko Djodja..

Za mene je streetfighter power bike. Na ovom se prejapanski sjedi, previse lici na V-max, i apsolutno ne vidim potrebu ovog modela, osim zgrtanju para.
E, sad dolazimo do zakljucka, po kojem mi se sve vise cini da ce Ducati postat u moto svijetu ko Porsche u auto svijetu. Dje mozes kupit SUV diesel sa Porsche znakom, a zapravo vozis motor iz Passata i karoseriju od Tuarega....

Iako me ni jedan do sada novi model nije razocarao po kriterijma zbog kojih volim ovu marku (a opce poznati su), cini mi se da bi ovaj mogo. Jer ako se bude odlicno vozio, sportski, cemu onda streetfighter, ako bude dobar putni motor, cemu onda St4 i MTS... Ne znam, vidit cemo.
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)
OBIS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Ducati Puma patike

Post by OBIS »

Du-Monster wrote:Dobro si reko Djodja..

Za mene je streetfighter power bike. Na ovom se prejapanski sjedi, previse lici na V-max, i apsolutno ne vidim potrebu ovog modela, osim zgrtanju para.
E, sad dolazimo do zakljucka, po kojem mi se sve vise cini da ce Ducati postat u moto svijetu ko Porsche u auto svijetu. Dje mozes kupit SUV diesel sa Porsche znakom, a zapravo vozis motor iz Passata i karoseriju od Tuarega....

Iako me ni jedan do sada novi model nije razocarao po kriterijma zbog kojih volim ovu marku (a opce poznati su), cini mi se da bi ovaj mogo. Jer ako se bude odlicno vozio, sportski, cemu onda streetfighter, ako bude dobar putni motor, cemu onda St4 i MTS... Ne znam, vidit cemo.

Cini mi se da je ovo odgovor na zahtjeve iskljucivo americkog trzista i jos po nekog. Sobzirom da se odustalo od "Ducati cruisera" http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/2 ... 460x0w.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; koji tek nema smisla, vjerovatno su odlucili da naprave Ducati za americke puteve ali na "spagheti" nacin i naravno poskidaju kajmak koji ih odvano ceka.

Uvjek sam mislio da kruzeri ili motori kao goldwing i sli. nemaju nikakvog smisla sve dok se nisam provozao nepreglednim ravnicarskim predjelima i svatio da na ravnim putevima ni jedan motor koji je Ducati do sad proizveo nema smisla. Vjerovatno je ovo motor koji treba da usreci sve nesretnike osudjenim da zive izmedju 4 horizonta:-)
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
wulfy
NLB Moderator

Post by wulfy »

Nezvanično: izgleda da je u pitanju mašina od 1200 ccm koja razvija 150 KS :think:
wulfy
NLB Moderator

Post by wulfy »

Image

Image

Image

Image
sparco