E sad, dolazim do poente. Posto sam ja daleko najsporiji vozac od nas trojice, pocesmo da razglabamo teorije kako moj motor nema dovoljnos snage za preticanje, kako mi treba jaci motor itd... U povratku su prvo Space pa onda Ice vozili moj motor (F650GS), a ja sam vozio XT660X. Iako nisam navikao na takav motor, primetio sma da sam u krivine opustenije ulazio nego sa mojim motorom. Medjutim, kad sam video sta mu je Space radio, a onda Ice (skroz mi je odrao gume sa strane
Hm.. Ajd recimo izlet
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Hm.. Ajd recimo izlet
Danas dobih poziv koji nisam mogao da odbijem... Da malo vozimo. Dan sasvim solidan za kratku voznju. Ice rece da jos jednom da probam da pozovem Space Director-a i da ga ubedim da je dovoljno toplo. Elem, pristade on ( a kako i nebi kad je kupio opremu) i negde oko pola cetiri, tri motora krenuse prema Kolasinu: K1200S, Xt660X i F650GS. Voznja je bila odlicna, klopa u nekoj konobi sa desne strane puta super.
E sad, dolazim do poente. Posto sam ja daleko najsporiji vozac od nas trojice, pocesmo da razglabamo teorije kako moj motor nema dovoljnos snage za preticanje, kako mi treba jaci motor itd... U povratku su prvo Space pa onda Ice vozili moj motor (F650GS), a ja sam vozio XT660X. Iako nisam navikao na takav motor, primetio sma da sam u krivine opustenije ulazio nego sa mojim motorom. Medjutim, kad sam video sta mu je Space radio, a onda Ice (skroz mi je odrao gume sa strane
, zakljucio sam da ja definiti9vno ne znam da vozim taj motor... Bar ne po putu, kako bi mozda trebao...
- blazo.milic
- NLB Moderator
- Vozim: GS1200 Adventure
Re: Hm.. Ajd recimo izlet
Imate li koju sliku?
Dajte malo da zelja mine nas koji nismo mogli da idemo
Dajte malo da zelja mine nas koji nismo mogli da idemo
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
slušaj drug, ne znam kako tebi, ali meni onaj motor leži kao da sam rođen s njim
udoban do bola, povuče prelijepo, jedino sto mi se malko mjenjač ne sviđa... nekako mi je neartikulisan skroz, ni tamo ni ovamo.... ali leži - bombonica!
e sad, bolje da su ti gume i sa strana istrošene nego samo po sredini, tako ti se troše srazmjerno
druženje odlično, domaća kuhinja na nivou... greota je ne ponovit ono
svi koji nisu bili, a prepoznaće se, nemam što drugo da dodam 
e sad, bolje da su ti gume i sa strana istrošene nego samo po sredini, tako ti se troše srazmjerno
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Ko nije bio neka smao zali, al bice ovoga ponovo, ubrzo 
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
I ja imam samo rijeci pohvale za F650GS!
Meni je mnoooogo dobro legao, nema price, ide to odlicno! Istina je za mjenjac, nekako je... neprecizan, a mozda je to do poluge mjenjaca koja mi je previse uvucena. A mozda je to zbog cizama, koje sam danas nosio prvi put, pa treba osjecaj da se stekne.
U svakom slucaju, motor lezi kao pegla po krivinima, ja prosto nisam mogao da ispostujem voznju u kakvoj takvoj grupi, pa je nastalo peglanje... Haha!
Ja sam se danas navozao i bas me razveselilo, bas mi se dobao bajk! Moram da probam jos neki enduro!
)
Mislim, da se ne lazemo, meni Ivanov K1200S, svaki put kad ga uzmem legne kao tata na mamu i odusevljen sam, to je tip motora koji volim, ali ovaj tvoj F650gs me danas bas, bas, bas... .zamislio
Meni je mnoooogo dobro legao, nema price, ide to odlicno! Istina je za mjenjac, nekako je... neprecizan, a mozda je to do poluge mjenjaca koja mi je previse uvucena. A mozda je to zbog cizama, koje sam danas nosio prvi put, pa treba osjecaj da se stekne.
U svakom slucaju, motor lezi kao pegla po krivinima, ja prosto nisam mogao da ispostujem voznju u kakvoj takvoj grupi, pa je nastalo peglanje... Haha!
Ja sam se danas navozao i bas me razveselilo, bas mi se dobao bajk! Moram da probam jos neki enduro!
Mislim, da se ne lazemo, meni Ivanov K1200S, svaki put kad ga uzmem legne kao tata na mamu i odusevljen sam, to je tip motora koji volim, ali ovaj tvoj F650gs me danas bas, bas, bas... .zamislio
I kad stojim tesko me pratiti...
- Space Director
- NLB Moderator
E da... mislim da moras da uradis par stvari na tvom motoru.
- Da promijenis/podmazes sajlu gasa i kvacila,
- Da nastelujes kvacilo drugacije, tako da odvaja na kraju, to ce ti mnoooogo vise odgovarati, nego sadasnji setup
- Moras da provjeris kako su ti gume napumpane...
- Da promijenis/podmazes sajlu gasa i kvacila,
- Da nastelujes kvacilo drugacije, tako da odvaja na kraju, to ce ti mnoooogo vise odgovarati, nego sadasnji setup
- Moras da provjeris kako su ti gume napumpane...
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
fino fino...
konoba, je li to ona kamena kuca? ako jeste kako dobar kacamak imaju... bruka...
kopljas ajde uporedi ti xtx i f650, sta mislis... sem udobnosti
konoba, je li to ona kamena kuca? ako jeste kako dobar kacamak imaju... bruka...
kopljas ajde uporedi ti xtx i f650, sta mislis... sem udobnosti
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Space Director
- NLB Moderator
Jeste, to ja ta konoba Ivane 
Samo, sto se kajmaka, skorupa tice, mislim da cu tesko u zivotu probati bolji no sto je pravila moja baba Zlatana
Gold Skorup!
A sto se uporedbe XTX-a tice sa F650GS, BMW ima sporiji odaziv na gas, linearnije razvijanje snage i slabije kocnice..
Mada, mislim da je taj odaziv na gas, ustvari problem sa sajlom rucice gasa. Vidjecemo kad to Kopljas sredi.
Samo, sto se kajmaka, skorupa tice, mislim da cu tesko u zivotu probati bolji no sto je pravila moja baba Zlatana
A sto se uporedbe XTX-a tice sa F650GS, BMW ima sporiji odaziv na gas, linearnije razvijanje snage i slabije kocnice..
Mada, mislim da je taj odaziv na gas, ustvari problem sa sajlom rucice gasa. Vidjecemo kad to Kopljas sredi.
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
A dje ćete put sjevera...
Dobar izlet, ali bez slika...
Dobar izlet, ali bez slika...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
- Laki 086
- Grijač guma

- Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........
Ja dok ne vidim slike ne vjerujem da je S.Director bio na ovu turu. 
Još na $ever - nema šanse
Još na $ever - nema šanse
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "