OK, društvo, ovo je topic koji će biti koristen za prijave, da znamo ko učestvuje i sa koliko love raspolažemo.
Trenutno imamo brilijantno fenomenalni 210e, ukrupno, sve u jednu novcanicu, tako da je to start.
Nadalje slijedi spisak prijavljenih za učešće u akciji koji ćemo nadopunjavati redom, kako se ko bude prijavljivao:
1. Roki
2. Ja
3. Ice
4. Tattoo
5. Slowhand
6. Djodja
7. Kopljas
8. Hogar - prijava preko PM-a
9. Galiot
10. Madza
11. Caesar
12. semafor
13. DrMracni
14. RRRRRRRR
15. NikGold
16. nanica
17. Dzoni - prijava preko tel
18. Laki086
19. Ivan Grozni
20. bu2rider
21. big1
22. goku
23. wulfy
24. Dragan (tdm)
25. Luka
26. Urke
27. Zoran Nk
28. bokibd
29. Lazio
30. Goran69
31. P@ka
Vjerovatno cu napisati nesto sto mnogi ljudi znaju, ali vjerujem da ne skodi da se cuje ponovo.
Ja i Helga smo ponosni roditelji dvije predivne princeze - bliznakinje. Medjutim, njihov pocetak na ovom svijetu je bio prilicno "cupav" - rodile su se 7 nedelja ranije. Kao posledica toga, provele su vise od mjesec dana u inkubatoru. Naravno, kakvi bi mi bili roditelji da nismo svaki dan dolazili 3-4 puta i time navukli bijes bolnickog osoblja. Medjutim, provodeci tolko vremena u djecijoj bolnici upoznali smo par slucajeva od kojih srce zaista zaboli - novorodjene djece koju roditelji ne zele. Savrseno zdrava, pametna djeca, koja su u djecijoj bolnici proveli i po 3-4 mjeseca, jer ih njihovi roditelji ne zele, su nakon tog perioda odlazila u dom u Bijeloj. Da su zakoni drugaciji, sigurni budite da sada ne bih bio roditelj dvoje, nego troje djece.
Neko ce reci da toj djeci nista ne nedostaje. Ja mislim da je to licemjerno. Kako moze djetetu, kome je uskracena najbitnija stvar, RODITELJSKA LJUBAV, sve biti potaman???? Prosto ne vjerujem da ce biti i jedan jedini forumas, roditelj, koji se nece odazvati ovoj akciji! Pogledajte linkove na BJBIKERS forumu. Pogledajte srecu na licima te djece. Procitajte njihove komentare i zadovoljstvo ljudi koji su u akciji ucestvovali!
Na kraju, licno vjerujem da nije najbitnije da neko da novac. Vjerujem da je najbitnije da se tamo pojavimo u sto vecem broju, da ta djeca osjete da su zeljena i dobrodosla na ovom svijetu. Da ima ljudi kojima je stalo do njih. Da im ulijemo snagu i volju za zivotom i zivljenjem. Da oni jednog dana budu ono sto njihovi roditelji nisu mogli biti - dobri roditelji. Siguran sam da cemo ovom prilikom osvijetlat obraz moto zajednice Crne Gore, ali dozvolite da uputim jos jedan apel u svoje i Helgino ime za sto masovnijim ucescem!
Vjerovatno cu napisati nesto sto mnogi ljudi znaju, ali vjerujem da ne skodi da se cuje ponovo.
Ja i Helga smo ponosni roditelji dvije predivne princeze - bliznakinje. Medjutim, njihov pocetak na ovom svijetu je bio prilicno "cupav" - rodile su se 7 nedelja ranije. Kao posledica toga, provele su vise od mjesec dana u inkubatoru. Naravno, kakvi bi mi bili roditelji da nismo svaki dan dolazili 3-4 puta i time navukli bijes bolnickog osoblja. Medjutim, provodeci tolko vremena u djecijoj bolnici upoznali smo par slucajeva od kojih srce zaista zaboli - novorodjene djece koju roditelji ne zele. Savrseno zdrava, pametna djeca, koja su u djecijoj bolnici proveli i po 3-4 mjeseca, jer ih njihovi roditelji ne zele, su nakon tog perioda odlazila u dom u Bijeloj. Da su zakoni drugaciji, sigurni budite da sada ne bih bio roditelj dvoje, nego troje djece.
Neko ce reci da toj djeci nista ne nedostaje. Ja mislim da je to licemjerno. Kako moze djetetu, kome je uskracena najbitnija stvar, RODITELJSKA LJUBAV, sve biti potaman???? Prosto ne vjerujem da ce biti i jedan jedini forumas, roditelj, koji se nece odazvati ovoj akciji! Pogledajte linkove na BJBIKERS forumu. Pogledajte srecu na licima te djece. Procitajte njihove komentare i zadovoljstvo ljudi koji su u akciji ucestvovali!
Na kraju, licno vjerujem da nije najbitnije da neko da novac. Vjerujem da je najbitnije da se tamo pojavimo u sto vecem broju, da ta djeca osjete da su zeljena i dobrodosla na ovom svijetu. Da ima ljudi kojima je stalo do njih. Da im ulijemo snagu i volju za zivotom i zivljenjem. Da oni jednog dana budu ono sto njihovi roditelji nisu mogli biti - dobri roditelji. Siguran sam da cemo ovom prilikom osvijetlat obraz moto zajednice Crne Gore, ali dozvolite da uputim jos jedan apel u svoje i Helgino ime za sto masovnijim ucescem!
Odlicno receno Hogare
Dajte ekipo da ovo ispane kako treba, i da se pojavimo u sto vecem broju. Siguran sam da na kraju dana ce svako biti u najmanju ruku bogatiji za jedno jako bitno iskustvo i naravno svi imamo sansu da napravimo dobro djelo.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Ja se evo prijavljujem iako nemam kompletnu moto opremu za zimske dane ( imam kostim deda mraza )ali ce se nekako valjda izdrzati. I moja supruga ide kolima sa mojim klincima cisto da im pokaze sta oni imaju, a neka druga dijeca nemaju, a i da se poigraju malo tamo sa njima ako bude prilike .
Mislim da bi svi ovo trebalo da podrzimo bez izuzetka i da se odreknemo nekih svakodnevnih stvari (ispijanja kafa, kladionice, alkohol, slatkisi itd) barem ovaj mjesec. Ta djeca se tamo odricu svakodnevno mnogo vaznijih stvari kao sto su roditeljska paznja, voce, slatkisi, rekreativne aktivnosti itd. Red je da da te pare jednom godisnje damo na nesto sto ce MAKE THE DIFFERENCE.
Uostalom, nikada nije uskracivana pomoc bajkerima u proslosti tako da ne vidim zasto bi tu pomoc uskratili potencijalnim malim bajkerima iz buducnosti.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Posto ja trenutno nemam motor, a imam prilicno dobru zimsku jaknu, mogu je posuditi nekome za ovu priliku, samo da je malcice krupniji, da mu jakna ne spadne
I ja se prijavljujem!! Nemam kostim ali kako sam krenio da jedem ove guzoline,perece,kokice,čipseve,možda mi neće ni trebati,taman ću doći kao deda mraz!!
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238