Iz kompanije austrijske kompanije tvrde da je 90% ovog motocikla u potpunosti novo. Iz jednog cilindra izvučeno je oko 70 KS i 69 Nm što bi trebalo da garantuje dobru zabavu na 177 kg teškom motociklu. Elektronski kontrolisan gas i ABS se podrazumjevaju u seriji.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
ovo j edjao na vile..vjerujete a to zna koje probao onaj striji model..ide ka metak..jedino mu je sjediste pretvrdo i klizavo
ali je motor mnogo lijep,mada mi se prednji kraj vise svidajo od starijeg...osjecam da ce i novi super duke biti nesto ovako...ako bude bice lijep...samo da ne preceraju sa agregatom od 1200ccm..bice previse..jer i sad iam snage ohohoo
Odlican je, iako nema vese sa prvotnom filozofijom Dukea, tj, sa fun bike filozofijom.
Sad je to cistokrvni naked jednocilindras. Medjuosovinski razmak mu je ogroman, sto se da vidit uzivo..
Evo jedne slike Dukea sa hrpom dodatne opreme:
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
malo je glupo napraviti naked sa 1 cilindrom, kao sto rece fun bike je imao svoje mjesto medju motorima... i zbog toga je duke bio mnogo dobar, ovako... nijesam pametan
wulfy wrote:Objavljena je cjena za CG tržište: 7.690 €
ovo sto sam citao po testovima strasan je motor....kao i obicno ktm dobar a i cijena je niza nego za predhodni cini mi se...ali nema prednje viljuske stelujuce sto je mana po meni...mada vecina nas to i ne dira....tako da ...ali ako su vec razmazili kupce sa tom opcijom ovo j epropust..ali je i cijena niza...meni se svidja motor dosta..mogu mislit kako ide...rodjen za krivudave ceste....predhodni je iso ko đavo a ovaj jos jace....bomba...tesko da na nasim puteviam moze neko da parira ovom motoru.....jedino na pravcu....