Najbrutalniji naked na trzistu daje cak 184 KS u nabrijanom izdanju.
Serijski topovi su zamjenjeni Yoshimura slip-on sustavom.Pokazalo se kao estetski pocetni tuning,snagu je povecalo smanjenje ispusnih otpora.
Mocan cetverocilindras kojeg ovaj streetfigter dijeli sa nezamjenjivom Hayabusom,raspolaze sa 184 KS.
Cak ni Ghost Rider ne bi imao omao nista protiv ovako mocnog stroja.Naked koji tjera na divlju voznju i mami poglede.
Svakim naglim dodavanjem gasa motor se propinje,ubrzanja su brutalna,stoga valja biti jako oprezan.
Ima 6-stupanjski mijenjac,pa crna zvijer ubrzava poput munje u svakom stupnju.
Na prvi pogled ovaj motor izgleda neupravljivo,nezgrapno,a u stvarnosti je pokazao impresivnu upravljivost i okretnost.
Ovaj naked je zanimljiv po voznji od 273 km/h,sto je prebrzo za voznju bez oklopa.Udari vjetra na toj brzina postaju neugodni.Naknadno je ugradjen mali vjetrobran,koji usmjerava strujanje zraka preko vozaceve kacige,pa je i voznja ugodnija.
Zbog mase od 247kg cesto stradavaju lezajevi na trokutu prednje vilice.Taj problem se odrazava kao "skljocanje" prilikom kocenja.
Bez obzira sto su kocnice jake,s kocenjem treba poceti ranije zbog velike mase motora.
Vozacko sjedalo je prostrano i pravilno polozeno prema sirokom volanu.Lako se smjestiti ako vam je visina do 185cm,ako je visa imati cete problema sa smjestanjem nogu u utore ispod sirokog spremnika goriva.
Suvozacevo mjesto je dosta udaljeno od vozaca,poviseno,te stjecete dojam trkaceg motocikla.
Okvir je izradjen od visokocvrstih cijevi i aluminijskih profila,te iznimno otporan na uvijanje.
Instrument ploca se sastoji od velikog analognog brojaca okretaja,unutar kojeg je LCD zaslon s pokazivacima temperature motora i kolicine goriva,i manji zaslon sa brzinomjerom.
Na ovako vrhunskom motoru se ipak nadje zamjerka,a to je premali spremnik goriva-svega 16,5litara.Sa testnom potrosnjom od 19,9litara ne osigurava dugu voznju i ekonomicnost.
Ovaj veliki kralj je namjenjen iskusnim vozacima,koji zele najmocniji stroj za vikend voznje,kako bi pokazali dominantnost.
Za ovo zadovoljstvo bi trebalo izdvojiti 16,500eura.
SUZUKI GSX 1300 B-KING
- shangry-la
- Grijač guma

- Vozim: Phantom 250
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Re: SUZUKI GSX 1300 B-KING
Ovaj motor je bruka dobar i JAK.Ovo je nesto kao Hayabusa naked.Vidio sam jedan sa radjenim auspusima pored mene na semafor,kakva babaroga od motora.Samo se nije puno proslavio,a dugo je bio tema i ocekivan na trziste.
Last edited by Madza on 29 Oct 2009 12:24, edited 1 time in total.
- shangry-la
- Grijač guma

Kako ce se proslaviti kad je preskup?
Hayabusa isto nema previse..nema ih se gdje voziti
Evo jos malo

Evo jos malo
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Kod nas je nešto jeftiniji (kao i svi motocikli zbog manje carine i PDV-a) http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... ?f=20&t=35" onclick="window.open(this.href);return false;
B-King kod nas košta 13.550 €
B-King kod nas košta 13.550 €
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- shangry-la
- Grijač guma

A dok se plate sve te gluposti na luksuz
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Po meni neupotrebljiv motor, koji se kupuje samo jer je stvar prestiza.
Sve preko 100-115ks za nakede je maltene nepotrebno, jer preko 150km/h duva za popizditi i to ne mozes raditi preko par km.
Sve preko 100-115ks za nakede je maltene nepotrebno, jer preko 150km/h duva za popizditi i to ne mozes raditi preko par km.
I kad stojim tesko me pratiti...
- goku
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda PC35
- shangry-la
- Grijač guma

Pricajte sto hocete,ali isto ne bi odbili da vam netko ponudi djir 
- Mali
- Stoper

- Vozim: Aprilia SL 750 Shiver
Keeweay 250 ATV ;)
Space Director wrote:Po meni neupotrebljiv motor, koji se kupuje samo jer je stvar prestiza.
Sve je stvar navike, ja do dvije stoje i nemam nekih problema
vjetar me nema za sto uhvatit
Umjetnost je voziti dugo, a ne brzo!
- big1
- Grijač guma

- Vozim: HONDA CBR 600F SPORT
MITSUBISHI GALANT V6 24V
BMW e30 325i "DRIFT MACHINE" - Location: Podgorica
RUZAN JE
MOTO SERVIS MIW Podgorica
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;