Ljudi, ako vec ima na forumu, prastajte. Ako nema, pomagajte. Dje da nadjem u PG ,tj. preko koga da narucim Michelin Anakee 2?
U Castellani nema, kod Acimica, isto.
I: Michelin Anakee 2
- Vladika
- Grijač guma

- Vozim: Honda XLV650 Transalp
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Re: Michelin Anakee 2
Vujacic ti ih ima!Mada ti je najbolje kupit ih u Dubrovnik kod Djurasa.Ugradnja i balansiranje zajedno sa gumama ispane te 40 eura jeftinije nego kod Vukacica.Normalne te pare ces u put potrosit,ali ti je bolje provozat se i bolja ti je ugradnja!!!
Ili da ih kupi neko za tebe i skine porez na granicu!Imam ti kontakt Djurasa ako ti zatreba.
Ili da ih kupi neko za tebe i skine porez na granicu!Imam ti kontakt Djurasa ako ti zatreba.
- Madza
- NLB Moderator
Re: I: Michelin Anakee 2
P.S.najbolja guma na svijet!!!Vozim na nju svaki motor i extra se pokazala.Imam je sad skoro novu na Stroma 
- Vladika
- Grijač guma

- Vozim: Honda XLV650 Transalp
Hvala Madza! Nego otkud sada Strom? Zar nisi meracio GS-a
Posalji mi broj Djurasa, pa cu vidjeti sta mi je brze za nabavku.
- Madza
- NLB Moderator
Kupio sam Stroma jer mi je dobar ispao za pristojnu cijenu u top stanju sa dosta opreme.GS ce sacekat jer sam krenuo u jednu investiciju u BD tako da ima kad
evo broj Djurasa +385 20 418 955
evo broj Djurasa +385 20 418 955
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Pošto sam i ja sad u enduro vodama, gledao sam malo gume i mislim da bi meni za moj stil vožnje odgovarale Anakee 3. Madža, čime si ti konkretno zadovoljan kod anakee 2?
Sent from my Triumph Tiger 800 using Tapatalk 2.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
- Madza
- NLB Moderator
Anakee 2 su gume na koje sam obisao pola Evrope i na tom putu me dosta kise uhvatilo.Nema gume koja se bolje na kisu ponasa od Anakee 2!!!
Vozio sam i na Metzeler EXP Tourance i na Pirelli Scorpion Trail i Conti Attack i...svaka cast svima,ali licno meni Anakee je daleko ispred njih.
Na suvom daje toliki grip da motor se zalijeze kao da je zalijepljen za asfalt.Dali je to lubrikon koji sadrzi ili vec...ne znam,ali odlicno drzi.
Istrajna je i tesko se trosi,a pri tom ne gubi na kvalitetu!Grantovanih 15.000km pa cak i do 20.000km moze ta guma da gura!
Sa tim gumama sam odradio dvije velike ture u dvije godine i jos po CG i izracunao sam da su izdrzale gore pomenutu kilometracu.
Kad sam ih makao idalje su imale dosta sare na sebi.
Dosta ima izrazene kanale,sto je za kvasno strasno efikasno i za teren moze posluzit zbog toga sto je polu kramponka.
Imam dobro iskustvo sa tom gumom i toplo je svima preporucujem,a da je bog u ovoj dual sport klasi sam vec dugo i na bolju gumu nisam nailazio!
Anakee3 je vec nesto novo sto nisam probao,ali po slici ne djeluje mi kao hard dual sport guma.
Djeluje mi kao Conti Attack...asfalt 100% .Sudeci po sarama vjerovatno se dobro ponasa i na kvasnom.
Vozio sam i na Metzeler EXP Tourance i na Pirelli Scorpion Trail i Conti Attack i...svaka cast svima,ali licno meni Anakee je daleko ispred njih.
Na suvom daje toliki grip da motor se zalijeze kao da je zalijepljen za asfalt.Dali je to lubrikon koji sadrzi ili vec...ne znam,ali odlicno drzi.
Istrajna je i tesko se trosi,a pri tom ne gubi na kvalitetu!Grantovanih 15.000km pa cak i do 20.000km moze ta guma da gura!
Sa tim gumama sam odradio dvije velike ture u dvije godine i jos po CG i izracunao sam da su izdrzale gore pomenutu kilometracu.
Kad sam ih makao idalje su imale dosta sare na sebi.
Dosta ima izrazene kanale,sto je za kvasno strasno efikasno i za teren moze posluzit zbog toga sto je polu kramponka.
Imam dobro iskustvo sa tom gumom i toplo je svima preporucujem,a da je bog u ovoj dual sport klasi sam vec dugo i na bolju gumu nisam nailazio!
Anakee3 je vec nesto novo sto nisam probao,ali po slici ne djeluje mi kao hard dual sport guma.
Djeluje mi kao Conti Attack...asfalt 100% .Sudeci po sarama vjerovatno se dobro ponasa i na kvasnom.
- Madza
- NLB Moderator
Evo nove Metzeler gume za ADV motore...Metzeler Karoo3.Ne znam kakva je,ali opasno izgleda:

- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Anakee 3 je deklarisana kao 90% asfalt-10% makadam.
UGRADNJA I SERVIS:
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
Moj favorit (bez iskustva sa njima) mezeler sahara.