Pozdrav ljudi
Interesuje me da li neko zna od vas da li se moze montirati na BMW r 1200 gs 2009 slip on od 2010 godista
jer gledam da uzmem neki slip on ali sve od 2009 godista su uzasno ruzna pa sam htio da vidim zna li neko pasuje li od 10 godista i moze li se montirat bez nekih velikih filozofija i modifikacija
svaka informacija ce bit korisna
hvala unaprijed i zivjeli
Moj drug ima Slip on na GS-a i nikakvih problema nije imao.Ja sam ga par puta na vise motora stavljao i sve OK.Naravno pozeljno je mapiranje ali kad je u pitanju full system ili cijela grana auspuha + slip on,ali sami slip on nikakav problem!
A procitah na interenet da se od 2010 godine poceo stavljat neki ventil na auspuh i zato ne pasuje na 2009 godiste... sad ne znam dal je to za full sistem ili za slip on
jer samo bih za sad slip on kupovao osim ako neko nema kakav polovni da prodaje
Mislim da ga mozes nabavit u SRB ili HR,a ako ispane u CG javljam ti!Mislim da bi mogao doc do Podgorice pa da vidimo sa ovim mojim drugom pasuje li na tvoj,ali moras doc motorom!
Slip on za modele od 2010 god ti ne odgovara, on ima kracu cijev zbog ventila na auspuhu koji se od te godine ugradjuje. Prepravka je moguca, mozes iskoristiti i cijev sa tvog koji je sad na motoru.