Za sada zamjenjeno:
1 Lezaji prednjeg i zadnjeg tocka
2 Plocice prednjeg i zadnjeg tocka
3 Center stand
Trazio po net-u traze 190€ + shipping,moze al malo sjutra.Slucajno gledajuci slike nadjem u PDF formatu datasheet i prema onim mini slicicama uspijem donekle da iskopiram konstrukciju za nogaru,inace prljav je jer sam ga zaboravio skinuti prije zadnje voznje a i nije bio zavrsen pa sam pogubio par sarafa
A otud a ne odvud to izgleda ovako :
NE obracajte paznju na kamuflazu
Jedino je malo problem sto mora prvo copava da se pomjeri da bi ova mogla al ne smeta,inace tako ide i kod ovoga od 190€
Da nebi vazda maltretirao Jovana napravih i ovo :
Kasnije su jos dodatno obradjeni,kako ce se pokazati to cemo da vidimo.Nisam nasao nidje da kupim tanke montirace al i ovaj radi posao,testirano
Posto nemam originalni set alata,kupio sam sve sto ide,najjeftinije kljuceve jer nece se to mnogo koristiti (nadam se) pa nisam htio kupovati profesionalne
kljuceve
Pripremio sam jos i kljuc za svjecicu i multitool klijesta,fali mi jos jedan imbus i bragice,izolir traka,malo kabla,konop,par sarafa i matica u stek
Ostaje mi ispravljanje prednjeg tocka i da napravim sajlu kvacila,to sto se tice vaznih stavki.Trenutno sam na sajli od bicikla ima vec 1300 km manje vise
Sledece na redu je crash bar dok se cekaju gume
Izrada pocela pa koliko se bude vremena:

Hobi je nesto besplatno a veoma skupo.