Sam susret održan 25-27.06.2016
Mislim da bi ovaj moto susret bio interesantan za one koji vole otići malo van granica svoje zemlje, zašto? MK Duhovi rade susret u jednom kampu sa higijenskim čvorom i toplom vodom, znači kamp je besplatan i ima sve pogodnosti. Nadalje ekipa koja organizira susret je doista dala sve od sebe da to bude dobar susret, znači atmosfera je super od glazbe do ostalih sadržaja.
Zašto mislim da je susret dobar za one koji su malo dalje? Prvo kamp je bio otvoren od ponedjeljka, a to znači da možete besplatno kampirati od tada odnosno da si planirate putovanje kako vam paše, a ne ono klasično petak dolazak subota susret nedjelja doma. Drugo od ponedjeljka do petka se polako okupila dobra ekipa i radili zajedničke roštilje klopu i pivske večeri odnosno uživate u moto društvu par dana ako vam je volja. Nadalje cijene su bile OK. Veliko pivo je bilo 10 HRKN cca 1,5 EUR porcija gulaša od divljači sa njokima 25 HRKN cca 3,2 EUR, a ostalo sukladno tome. Organizator se pobrinuo za dobru glazbu i ostala događanja poput ženskog potezanja užeta za nagradu "prasac za život" na žalost ne mogu postati slike (piše mi da je forumska kvota za privitke dosegnuta) pa ću dati par linkova (ali ne na drugi forum)
https://www.facebook.com/zoran.lubinko/ ... nref=story
http://www.b-portal.hr/2016/06/27/u-sum ... -zabavili/
Moto susret MK Duhovi Biograd Hrvatska
-
Djoni
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki ER 5
Moto susret MK Duhovi Biograd Hrvatska
U demokraciji je zajamčena sloboda govora, samo nitko ne jamči slobodu nakon govora.
- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
Re: Moto susret MK Duhovi Biograd Hrvatska
Bolje bi bilo da si javio oko 20og juna...
Polako žuri - Festina lente
-
Djoni
- Grijač guma

Žao mi ni ja nisam znao kako je dobro dok nisam vidio. Podijelio sam ovdje preporuke ako iduće godine bude zainteresiranih. Inače i mene pozvao frend jedne večeri kada je vidio da je ekipa super pa sam u 6 slijedećeg jutra ubacio kam opremu u kufer pospanu ženu na zadnje sjedalo i ...Kesha wrote:Bolje bi bilo da si javio oko 20og juna...
U demokraciji je zajamčena sloboda govora, samo nitko ne jamči slobodu nakon govora.
-
žućo
- Stoper

- Vozim: Suzuki Intruder M1600
To sto nije bilo najave susreta je moja greska nisam stavija ...jebi ga zaboravija uz sav ostali posa, iduce godine ocu , nego recite vi meni di mogu naci kalendar susreta u CG pogoto vikend 03.09.2016. isli bi malo đir i odradili usput susret.
hvala
hvala
-
žućo
- Stoper

Pogotovo bi se volili javiti ekipi koja je bila kod nas , pozz
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
Herceg Novi je poslednjeg vikenda osmog mjeseca, a Ulcinj odmah za njim, tj. prvi vikend devetog mjeseca. Mnoge kolege ta dva vikenda sastave jer su kampovi otvoreni duže i provedu 10-tak dana na moru uz besplatan smještaj, svirke, vožnju, druženje... Zar može bolje od toga?
To su dva najstarija i najozbiljnija moto skupa. Ima i drugih u najavi, ali nemam sve informacije pa neka me neko dopuni.
To su dva najstarija i najozbiljnija moto skupa. Ima i drugih u najavi, ali nemam sve informacije pa neka me neko dopuni.
-
Djoni
- Grijač guma

Ramaro kako obično otvore kampove za te moto susrete ako znaš? Kao i da li dijele besplatni grah (volim kušati grah na svim moto susretima, za sada mi je broj 1 onaj u Bihaću).
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
Kamp u HN je obično otvoren bar dan-dva prije skupa, a u UL i ranije. Uostalom, oba kampa su na samoj plaži, a ne na privatnom posjedu pa može da se kampuje kad hoćeš. U HN obično ima pasulj (grah) u subotu poslije podne, dok u UL toga nije bilo, ali se, koliko znam, kod njih nije naplaćivao ulaz. Ali, sve su to sitnice i manje bitni detalji. Najbitnije je voziti, doći, uživati i družiti se. Dobro nam došli!
-
Djoni
- Grijač guma

Hvala Ramaro, nije mi jasno samo ovo naplaćivanje ulaza u HR i BiH se ne naplaćuje za one koji dođu motorom samo za ostale koji žele ući. Mislim nije to bitno samo radoznalost. Ni grah nije bitan već ga uzmem ako dijele iz same radoznalosti kako su ga napravili (odnosno koliko su truda uložili - najbolji mi grah koji sam skuham
).
-
žućo
- Stoper

Onda sto smo ustanovili ima li ili nema partya u Ulcinju kod MK Piraty , dali neko zna za sigurno jer nigdi nema najave